Billige Fotballsko Nike Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur Pack

Posted by admin 09. Jun 2017 0 Comment(s)

Vi presenterer den nye Nike Hypervenom 3 Motion Blur Pack, en ny colourway hvitt og blått for den siste strekningen av 2017 sesongen for å ta de store spillerne HV3 som Lewandowski, Cavani eller Aubameyang.

 

Innenfor Nike Motion Blur Pack finne disse nye Hypervenom inspirert av en side i Clash Pakke med Euro 2012 og hans utforming farge halvdeler, og på den andre de spillerne med sin dyktighet og dribling talent, overløp og venstre sitter på forsvar.

The Phantom Hypervenom 3 DF Hvit / Svart / Photo Blå har blitt designet for de mest dødelige spissene, for ekte scorers utseende finish spiller score et mål.

 

Flyknit bolig
Den Flyknit, pustende og fleksibel ledning helt i henhold til foten som en sokk det var for å gi inntrykk at støvelen er en del av foten.

Først i en støvel med Flyknit, i Hypervenom 3 er innlemmet teknologi slående inneholdende flere paneler pute Poron integrert i huset, idet de ytre hull for ballkontroll og det overlagrede innvendig for å skyte med den største mulig makt.

 

Flywire Kabler
For å tilveiebringe en perfekt passform, den Hypervenom tre fordel tre meter Flywire kabler som løper inne i flytende kanaler som kan justeres for å smake gjennom snøresystem, som gir ekstra støtte på side handlinger.

 

Dynamic Fit Halskjede
Kragen er asymmetriske, etter å ha blitt endret for å tilpasse anatomisk til formen av ankelen, som er høyere i den indre del på utsiden, og dermed gi et bedre grep.

 

Den Hypervenom 3 er de første fotballsko Nike bringe revolusjonerende plate Hyper Reactive fleksibel fremre del av foten, noe som sammen med den kombinasjon av trekantede og heksagonale pigger tillate den beste trekkraft og når kuttet og endre retning.

 

For spillere som foretrekker en lav profil støvler uten krage Dynamic Fit, er de tilgjengelige Hypervenom Phantom 3 med de samme tekniske egenskaper og fordeler økt søsteren.

 

For de spillerne som konkurrerer på ikke-faglig nivå, eller bare ønsker å gjøre en lavere økonomisk utlegg, den Hypervenom 3 Motion Blur Pack er også tilgjengelig i områder mest grunnleggende kvalitet, laget av forskjellige materialer, men med det samme konseptet med boot: Designet for terminator og dødelig fremovervendt dør.

I tillegg er disse nye Hypervenom tre hvite og blå er også tilgjengelig i junior størrelser små og store barn.

Leave a Comment