Billig og munter fotballsko

Posted by admin 23. Apr 2019 0 Comment(s)


For den faktiske kamppartiet blant fotballfans må Billig fotballsko først gjenspeile sin faktiske kampverdien, og ikke nødvendigvis forfølge flaggskip, høyteknologisk avantgarde-design, innovative stoffer, passe, komfortable, ha det bedre. Den riktige prisen er ofte den primære kriterium for fotballfans å velge sko. Dagens handleguide, la oss ta en titt på noen nye og billige sko, praktiske fotballfans må se over!


Anbefalte produkter: Nike Premier 2.0 fotballsko
Gull / hvite fargevennlige Nike Premier 2.0 fotballsko har ikke bare et retroutseende og hyllest til Ronaldinhos farge, men har også en behagelig følelse av å ha på seg en känguru skinn øvre og en ekte touch. Selv om verdien er høy, er det definitivt ikke en titt! Tatt i betraktning prisen på Premier 2.0 "i nærheten av folket", er det godt å bruke sneakers som ikke er dyre og ser bra ut. Den nye fargepaletten Premier 2.0 er nummer én.


Anbefalte produkter: Adidas predator 19 TF
Adidas Predators småfelt støvler med Primeknit stoff og ingen sko design, utmerket innpakning, komfort og berøring, sammenlignet med den store versjonen av øvre er mindre film, mer egnet for lite felt mer vekt Smart og touch spill stil. På samme tid er joggeskoene utstyrt med et fullstort BOOST-pute-medium og lavt, og hvis forholdene generelt er mer reflekterende støtdempingseffekt, kan online shopping.


Anbefalte produkter: ASICS DS LIGHT AG fotballsko
ASICS DS LIGHT AG fotballsko skal være den heteste sneaker i nær fremtid. Denne sneaker har "barefoot" -kontakt og har erfaring med DS LIGHT. Den er også utstyrt med en GEL pute AG-yttersåle spesielt designet for kinesisk kunstgressgress. Er denne konfigurasjonen verdt tusenvis? Feil, mange små partnere ble overrasket da de så utsalgsprisen. De begynte å kjempe, hvor mye? Jeg vil vite når jeg legger inn linken.


Anbefalte produkter: Mizuno fotballsko Morelia Neo KL II AG
Forut for utgivelsen av DS LIGHT AG hadde Mizuno's småfelt AG-serie fotballsko nesten ingen rivaler på dette feltet, og Neo KL II AG, en berøringsfølsom fartsko med selvstendig tunge design, var ekstremt populær. Kombinere lettvekt, taktil, feltpasningsevne og fotkompatibilitet, vil Morelia Neo KL II AG fotballsko ikke være i live selv om de står overfor de sterke utfordringene i DS LIGHT AG fotballsko.


Anbefalte produkter: Li Ning × Xiao Li Zi jern-serie felles kangaroo skinn TF fotballsko
For studentpartiet er TF støvler den beste partneren for kunstgressgresset på campus. Da, med en pris på mindre enn 400 yuan, er det en god ting å starte med et par lyse øyne, utmerket konfigurasjon og en felles TF fotballsko. Kangaroo skinn øvre og TF yttersåle utstyrt med "Li Ningyun" polstring teknologi gjør dette paret Li Ning × Xiao Li Zi jern serie felles kenguru sko fotballsko med utmerket ytelse. Den unike makarongrønnfargen lar deg bruke den på feltet. Stor stjerne.


Anbefalte produkter: Decathlon Kipsta CLR 900 fotballsko
For å faktisk se på Decathlon's flaggskip hastighet støvler Kipsta CLR 900 fotballsko, kjørte jeg en spesiell tur til Decathlon butikken, men resultatene var ikke skuffende. Overdelene av Kipsta CLR 900 fotballsko er designet med et stoff og en film som er ekstremt myk, men tøff. Sneakers bruker en lett Pebax yttersåle, noe som gjør at den veier bare rundt 180 gram. Med den forbedrede øvre hånden teknologi og grepet av studsene, er det virkelig en "sivil sportsbil" på fotballbanen. Fotballfans må imidlertid være oppmerksom på at designen av tåen til Kipsta CLR 900 fotballsko er fortsatt svært lav. Jeg bruker vanligvis JP275 i JP270.

Leave a Comment