Adidas støvler 2017 Champions League-finalen

Posted by admin 01. Jun 2017 0 Comment(s)

Den tyske merket Adidas presenterer samling av fotball støvler støvstorm med spillere av Real Madrid og Juventus vil kjempe for romersk.

bare fem dager siden adidas overrasket verden med lanseringen av sin nyeste mest revolusjonerende modell, NEMEZIZ 17 adidas og i dag presenterer nye modeller av adidas ACE, X og Copa med Nemeziz 17 fullføre ny samling av støvler adidas fotball støvstorm.

 

Denne nye samlingen vil debut i feltet, før millioner av seere venter den viktigste slutten av sesongen, UEFA Champions League 2017. støvler som Marcelo, Kvadrat, Bale, Benzema eller Pjanic kjempe om EM-tittelen.
Da jeg forklare egenskapene til hver modell:

 

 

Den Nemeziz 17 har blitt presentert som den store overraskelsen av adidas 2017 og kan bli lansert i det siste som våpen av Lucas Vázquez. En ny start opp uten snøring, denne gang lav profil, kjent for å være den første støvelen å bruke en funksjonell elastisk bandasje som huset, idet AgilityBandage teknologi. Kapslingen inneholder også en oppdatert AgilityKnit i det område som dekkes fingrene for økt komfort i kontakt med ballen versjon. Sålen har den TORSIONFRAME plate, en reaktiv med en fordelings halv koniske plugger for å lette rotasjon uten å ofre maksimal trekkraft.
Hvis du ønsker å vite mer om denne modellen kan du se:

 

 

Linjen opprettet for spilleren kontroll vil være til stede i både italiensk torg med Pjanic og hvit datamaskin Keylor Navas. Som man vet at denne modellen anvender et hylster av syntetisk fiber kalt mikro Techft kombinert med den kjente elastiske garn som dekker Primeknit fingre. Men nøkkelen til disse støvlene er på den ytre hælen, ansvarlig for å øke stabiliteten og fiksering for å holde balansen i løpet av kampen. Sålen har et lettvekts plate SPRINTFRAME teknologi og koniske pigger over overflaten.

 

 

Og her er en annen innovasjon av adidas, tredje generasjon av støvlene er laget for spilleren i stand til ubalanse i spillet. Representanter i finalen: Marcelo og Bale blant andre. Her må vi si at endringen er minimal, og for en veldig enkel grunn er at den siste modellen hadde likte så mye bare måtte justere noen detaljer. Derfor Techfit bolig en mikro finish som forbedrer ventilasjonen og samtidig opprettholde mykheten av hylsteret er presentert siste endringen. Andre elementer av støvelen opprettholdes ved endring, dvs. ledninger dekket for en free hit fra distraksjoner og SPRINTFRAME plate med halv koniske pigger.

 

 

Linje klassiske adidas støvler mottar også en fargeendring. Det vil ikke tilstede under finalen i Champions League, men ikke mindre viktig. Med denne modellen adidas tilbyr en av de beste husene kenguru skinn som vi finner på markedet. Glatthet av dette materialet gjør komforten er en av dens styrker og for å gjennomføre oppstarts gjør det samme såle som vi er i adidas ACE 17.1 SPRINTFRAME og koniske pigger.

Leave a Comment