Beckham og Zidane passer - Adidas Predator 19 25-årsjubileum Fotballsko

Posted by admin 30. Apr 2019 0 Comment(s)


Både Beckham og Zidane har vært Adidas 'intime partnere, og de er også den mest representative for Predator Falcon fotballsko kunstgress i spilleralderen. Etter to Adidas lansert personlig tilpasset gravert Falcon fotballsko, tre barer innfall passer å la de to stjernene, innført et slikt 1925 jubileumsutgaven Predator. Takket være innflytelsen fra Beckham og Qizu vekket den tidligere Predator Precision DB og Predator Accelerator ZZ alle som kjøpte entusiasme. Så hvor mange mennesker liker dette paret av to spesielle fit fotballsko laget med Predator 19? Fordi skoene er basert på nåværende utformingen av Predator 19, så hans sko body sidelinjene fortsatt opprettholdt en konsekvent stil Predator 19, elegante flytende linjer med en følelse av gylne overdel, virkelig imponerende.


Siden det er en kombinasjon av to superstjerner, er det definitivt fusjonen av de to farger i valg av farge. Gylden vamp ingen tvil i skatt predator Accelerator ZZ, sølv og hvit skoen på kroppssiden tre stolper er å redusere predator Precision DB, i tillegg til å inkludere en samling av marine blå og rød er to par sko i blendende utforming. Golden øvre fortsettelse av den ikoniske vamp etter Predator retur, kommer strikket materiale med friksjon stripe det med funksjonalitet og komfort er to fordeler, og presentert i en sømløs integrering overdel måte å holde foten Komfortnivået er høyere uten å miste den grunnleggende ytelsen.


I tillegg til anerkjennelse av de store gylne sko, personlig tror jeg at hele par sko mesteparten av materialet er i front av DB stoff krage og ZZ broderi, og plutselig hele par sko øke graden av gjenkjennelse, navnet kommer også brodert stjerne aura Selv de fleste folk som kjøpte disse skoene er i utgangspunktet brodert med disse to navnene. Sko inne krage marineblå er røde elementer ikoniske Falcon fotballsko, kan det sees ovenfor Primeknit ord, som er i dag en av de hotteste materialer Adidas, er også mye brukt i andre super flaggskip sko. Predator 19's Primeknit's krage er relativt jevn og bred, så det er lettere å komme på toppen enn Nike Mercurial. Den sølv-hvite tre-baren på utsiden av skoen er etterbehandling på fargeskjemaet til skoene, og echo utseendet til Predator Precision DB. Den røde på yttersålen legger til noen sportslige elementer for å forbedre den visuelle oppfatningen av siden av skoen.


Gummiblokkdesignet etterfulgt av frykten er den eneste tekniske forskjellen mellom Predator 19 og den forrige. Tillegget av dette designet har forbedret beskyttelsen og stabiliteten til hælen.
ControlFrame har et Boost-materiale på forsålen til yttersålen for å forbedre dypytelsen og en god tilbakemeldingshastighet i øyeblikket. Støttehjulet i den bakre delen av yttersålen har god hardhet og styrke, og sikrer stabiliteten til skoene i høyhastighets løp og ulike torsjonsbevegelser. Det eneste du trenger å bekymre deg for er at pinnene har uregelmessig geometri og lang lengde, noe som kan være for mye for den gjennomsnittlige personen.
Tygkroppen og den lette yttersålen holder sin vekt på 247 gram (JP 275), men for å være ærlig er dette ikke et godt resultat.


Rediger kommentar:
"De to superstjernene fit" designlinje er denne par Predator 19 største selger punkt, før salget av to par falker er gravert med det første året i videregående og fordi innsamling og følelser har verdi, men denne par sko er ikke det samme . Det er et par praktiske sko som er helt i tråd med moderne fotball, og det er også auras av to superstjerner. Så hvis du er en Shi Zhanpai og ønsker å ha elementer av de to stjernene, så denne par Predator 19 er utvilsomt det beste valget. Men, tar hensyn til at mange mennesker har til å starte før de to parene gravert begrenset, så dette par virkelige sko frykter vil bli gitt en kald skulder, kan salget ikke være ideelt.

Leave a Comment