Adidas Nemeziz Messi 17+ Fotballsko Svart Hvit Sol Gul

Posted by admin 30. Jun 2017 0 Comment(s)

 

Her har du det. Den første Lionel Messi eksklusive colourway har landet på adidas NEMEZIZ. Svart, hvit og alle slags rett, det er en malingsjobb rett ut av toppladen, da Messi ser frem til sin første sesong i den nye støvelen.

 

Med adidas MESSI 15.1 og MESSI Pureagility i bakspeilet har adidas dratt ideen om en signatur Messi-silo med ankomsten av NEMEZIZ. Selvfølgelig er spesiell behandling fortsatt reservert for Barcelonas # 10 og fremover forventer å se en flåte Messi eksklusive design over NEMEZIZ-lerretet, som starter her.

 

 

Det er en colourway vi ville ha forventet å lande på standard NEMEZIZ uten merket MESSI. Med en svart øvre med grå nyanser over varemerket striping av bagasjen, adidas tre striper skiller seg ut i kontrast hvit mens MESSI merkevare pops i en "Solar Yellow". AGILITYBANDAGE som bryter opp støvlen fungerer som lerretet til Messi's logoer, mens hælbåndet inneholder både NEMEZIZ- og Messi-logoen.

 

 

Hvis du fortsatt er ny til adidas NEMEZIZ, hør opp. Først opp har vi en unik AGILITYBANDAGE som har TORSIONTAPES-teknologi for å holde foten låst ned og levere den ultimate passformen, mens en dobbeltlåse krage sikrer ankelen på plass for å muliggjøre den eksplosive retningsendringen. Neste oppe er TORSIONFRAME yttersålen som har en ultra lett konstruksjon og TORSIONRIBS for å gi dynamisk push off støtte; En viktig funksjon for smidig bevegelse. Den nye AGILITYKNIT 2.0 interlocking garnstrukturen gir en myk direkte berøring og en lett tilpassbar følelse. Få den nye Adidas Nemeziz Messi 17+ fra www.nikefotballskopro.com.

Leave a Comment