Adidas Nemeziz 17+ 360Agility FG AG Støv Storm - Fotballsko Hvit Gul Svart

Posted by admin 01. Sep 2017 0 Comment(s)

 

Adidas hadde sluppet Dust Storm Pack - en samling som treffer frykt i hjertet til enhver motstander, og lar dem gå tapt i en støvsky!

 

Adidas Nemeziz er laget for den smidige og kreative spilleren, og er en konstant trussel mot motstanderen. Det er alt for den feathery, nimble og rask spilleren. For spilleren som bruker sitt lave tyngdepunkt for å kanalisere talentet utover - gjennom en utfordrende spillestil og en progressiv måte å tenke på fotball. Alt, men i stand til å skape den ene, matchende avspillingsspillet. Slip ditt ultimate nivå av smidighet!

 

• En del av Dust Storm Pack
• NEMEZIZ bæres av spillere som Lionel Messi, Renato Sanches og Roberto Firmino
• Revolusjonerende design - bruk av 360Torsion Tape og 360Agility Bandage System
• Innovativ lakkløs design
• Agilityknit 2.0 øvre - Vekt 218 gram

 

Inspirasjonskilde
Nemeziz er designet for et enkelt formål, for å tilby ultimate smidighet. Adidas har tatt inspirasjon fra en av sine egne teknologier, adidas torsion. Bruk også pre-match ritualet av taping leddene, for å legge til støtte og stabilitet. Denne unike bruken av teknologi og taping, har skapt en enestående støvel som ser fra hverandre, men utfører også.

 

Ultimativ smidighet gjennom unik teknologi
Støvlene er uten snørebånd, muliggjort av en unik og revolusjonerende øvre. Den er laget av forskjellige komponenter, passer for Nemeziz-spilleren som prioriterer en sikker passform og en god låsing. 360Agility Bandage Systemet er et revolusjonerende torsjonstape plassert ved midtfoten, som fungerer som medisinsk tape, og det handler om å legge til støtte og stabilitet. Inngangen til bagasjen er designet med en særegen form, kalt Dual Lock Collar. Hensikten med denne kragen er å sikre riktig nedleggelse ved eksplosive bevegelser. På toppen av kragen er innsiden av teipen utstyrt med mindre gummiprikker. Disse er på plass for å sikre at sokk og fot forblir på plass og for å eliminere eventuell glidning. Fra under midtfoten; I en spesiell v-formet diagonal er det lagt til et unikt torsjonsbånd. Denne båndet heter 360Torsion Tape, og benytter en tyngre struktur som tilbyr sidestøtte og medial støtte - slik at du kan gjøre alle kuttene og endringene du ønsker, alt i topphastighet. Denne kombinasjonen av 360Agility Bandage System, Dual Lock Collar og 360Torsion Tape gir en unik sokk som passer med en overlegen låsing. Internt er hælen polstret for en stram og behagelig passform.

 

Overlegen touch
Adidas har montert støvelen med Agilityknit 2.0 på forsiden og rundt hælen. Det er en oppdatert versjon av Agilityknit, som er materiale laget av super tynt, mykt og vevet garn. Dette gir en nært følsom berøring på ballen. Øvre har blitt belagt med et tynt lag av den unike Adidas Non-Stop Grip, som er små 3D-prikker som gir en god berøring på ballen i alt vær.

 

Torsionframe
Yttersålen er kalt Torsionframe, et lyst design med torsjonsstenger for å gi en god blanding av stabilitet og fleksibilitet. Dette gir en dynamisk kompensasjon for akselerasjonen, som kombineres med en lav profil, gir deg optimal berøring og grep - slik at du kan gjøre fantastiske svinger, kutt og akselerasjoner.

 

Vekt: 218g
Denne FG / AG bootS er laget for faste bakkenflater som naturlig gress og kunstgress.

Leave a Comment