Adidas MESSI 15.3 IN Fotballsko For Herre Hvit Blå

Posted by admin 23. Feb 2018 0 Comment(s)

 

Etter å ha kunngjort listen over atten mennesker som avsluttet i morgen, Adidas Messi 15.3 samlet fotballsko kunstgress barn alle seg opp til lagets dedikerte buss for å gjøre seg fotball sko klar.
Musk Long team i byen Muscle Long, ikke langt fra Brussel, ta en langdistanse buskasse.
Wu Yu midlertidig farvel til sine følgesvenner, sammen med treningspersonalet satt fot på en ny reise til Muskomin.
Sitter om bord i bussen, det var hans lagkamerater spille telefon, noen spiller spill, noen sover, noen mennesker i spenningen av å chatte, ville Kureha ha som å benytte anledningen til å sove i rom systemer i sfæren av Gud til å ta sin egen spesiell opplæring om resultatene Han var begeistret Chen Changyuan, både Anthony Van den Borei ropte og snakket sammen.
Som ung spiller fra ungdomsholdet til første lag, uansett hvor kjent Vandenborg ungdomshold i Anderlecht, men dette er hans første gang å delta i belgiske Serie A, er Rao rolig og stabil i det siste, Chen Changyuan I øyeblikket var jeg som et barn. Jeg var spent på å snakke med Fan Den Borre og andre.
Tross alt er alle bare en tenåring. Å tenke på å kunne delta i profesjonelle konkurranser vil være noe mer eller mindre spennende.
Vi fotballsko til barn snakker om emnet er ikke noe mer enn morgendagens hjemmelag Muscle Long-lag, selv om laget bare i femtende, men deres styrke er ikke svak, spesielt nylig erstattet av en ny trener George Rickens Og selvfølgelig er Anderlecht litt mer en kilde enn Musskron!
Fordi i øyeblikket Anderlechts hovedback Micheal Geravrakovs tvillingebror, Marcin Zewlakow, for tiden er hovedskytteren til Musklon-laget.
Den 27 år gamle Marcin Zevravkov er et utmerket senter, tilbud fotballsko 183 cm i høyde og 78 kg i vekt. Siden han ble med i Musklon-laget i 1999, har han tilbrakt totalt fire sesonger med totalt 120 skudd For det andre scoret totalt 52 mål, hans kropp er veldig sterk, veldig god studsekraft, så det er mange mål som er scoret med hodet.


I samsvar med fremtidens baner vil Marchen Genlakov bli med Metz og fransk klubb Metz, og til slutt med sin bror kom til Hellas for å spille fotball, bli med i den greske idrettsfotballklubben.
Selvfølgelig er han langt underordnet sin bror Michal Jevrarakov når det gjelder personlige prestasjoner og klubbens ære.
I tillegg til å eie super-luften tycoon Marchen Zefrakoff har Mouscron også en 26 år gammel belgisk MboMpenza, født i Kinshasa, Den demokratiske republikken Kongo, i 1995 For første gang å bli med i Kortrijk fotballklubben, som for tiden står på den belgiske A League A-posisjonen, hvor han gjorde det bra, ble han vellykket til Musk Long-laget, i de to årene med Mouscron spilte han 49 ganger i 19 Målet, suksessen til belgiske gigantiske standard Liege-teamet (oversetterproblemer kan også kalles Starndard), standard Liege ham som den største høyresidig hånden, to sesonger i benken, sirkelens ytelse Punkt, etterfulgt av Portugals giganter, Lisboa Atletisk team gravd.
Dessverre, til et fremmed land Mutombo · Farm Ponsa, er ytelsen svært dårlig, i februar 2001, ble han lånt ut til Sporting Lisboa kortsiktige Musea Dragons, spille åtte ballen i femte.
Som alltid ute av stand til å spille en posisjon i Sporting Lisbon, Sporting i bytte for det som et tyrkisk gigantisk Galatasaray-lag, etter en studieperiode vil Galatasaray bli forlatt i samme år tilbake for å trene sin mor Mu Sskron effektivitet, er for tiden den viktigste angriperen Mouskron.
Mutombo · Farm Ponsa er karakterisert ved et skarpt brudd rett, en sterk eksplosiv kraft, fremhever den langtrekkende evne, i henhold  til opptaks senere, Mutombo · Farm Ponsa sluttet Anderlecht i 2004, har vært i kraft i 2008 Juli, etter utløpet av kontrakten, gratis overføring til Hellas Larissa-lag.


Det er verdt å nevne at Mumb Mumphanta, som sin partner Marchen Zevenrakov, også spiller fotball med sin bror EmileMpenza 4. juli 1978 , høyde 177cm, vekt 73kg, sammen med sin ronaldo fotballsko bror Mutombo · Farm Ponsa, like gode posisjon rett udarnik, sparker en fremre posisjon, sterkere enn sin bror, men hans prestasjoner på mange, cr7 fotballsko også Mouscron start, turn Vil være standard Liège, 1. august 1999 var han den tyske gigantene Schalke fancy 04, prisen på 8,5 millioner euro overført fra standard sol til Schalke 04, Tyskland, fire år fjernet på grunn av den omkringliggende skjønnheten Kontinuerlig, kombinert med skader førte til styrken til denne geni-angriperen sterkt påvirket, kan hver sesong bare spille rundt 20 kamper, 1. august 2003 til 2 millioner euro verdt tilbake til standard sol Den 10. mai 2004 mottok han igjen en invitasjon fra Bundesliga, takket være sitt stabile spill på standard sol. Denne gangen tok Hamburg-laget ham tilbake til Tyskland for 2,5 millioner euro.
Emile M Pengza sparket av to sesonger i Tyskland, men resultatet var bare fem mål i to årstider i Hamburg som følge av hans alder og skader. Resultatet hans var skuffende og stadig middelmådig Den belgiske angriperen reiste seg fra Ryan i Qatar i 2005 og ble ansatt av Premier League Manchester City i januar 2008. Det kan imidlertid være Emile M. Pompanos skjebne som utmerkede seg under lånet, Manchester City den belgiske klubben bestemte seg for å kjøpe et permanent internasjonalt, samme år 30 juni Emil Salim Ponsa gratis transport til Manchester City, men varte ikke lenge, etterfulgt av dårlig ytelse på Manchester City, en overgang til Premier League i samme år i september Plymouth Club, hvoretter han sies å ha spilt i Siing, Sveits ...
For folk kan skille Farm Ponsa to brødre, den eldste broren Mutombo såkalte Big Farm Farm Ponsa Ponsa, bror Emil Salim Ponsa kjent som Little Farm Ponsa, brødre også representert på landslaget i Belgia adidas fotballsko med sokk Mange store konkurranser.
Latter underveis, raskt til det utpekte hotellet; Anderlecht luksusbuss bare til hotellets inngang, det var en varm velkomst av de lokale fansen!
De vil naturligvis ikke spesielt ønske Anderlecht-spillere, men rettet mot luksusbussen satte langfingeren, hans munn ropte forbannet: "Anderlecht-spesialiteter (za) arter, i morgen Du er død! "
"Velkommen til Muskon Long, våre spillere vil rive dere bort!"
"Ha ha!"


"Coward, gå hjem og få sykepleier!"
"......"
Lytt til å rope utenfor rotet, rynket Wu Yu ikke hjelp.
Van den Bore veldig rart å spørre: "Slik går det?"
Assistent trener Franco Wacatteron hørte ordene, lekte umiddelbart og sa: "Haha, Muscrons spesielle velkomstseremoni, gutter, vaner er gode!"
Ser ut støyende publikum, gjorde Chen Changyuan, som ikke er avslørt av hint av et smil, ikke tror livet første pro league måtte lide en så vanskelig bein, synes morgendagens kamp vanskelig ah!
Selv om lokale fans protesterte mot Anderlecht-spillere, var sikkerhetsarbeidet i nærheten av hotellet fortsatt godt, med nike fotballsko kunstgress titalls meter sikkerhetsvakter og lokale politibetjente umiddelbart sjekket inn for å avskrekke radikale fans fra å gjøre problemer, nesten i de Under beskyttelsen av sikkerhetsvakter tok spillerne i Anderlecht luksusbussen og kom raskt inn på hotellet.
Etter registrering av hotellet, trener Hugo Bruce for laget tildelt hver brønn av rommet, nike inne fotballsko to rom, Wu Yu Chen Changyuan med to rookie punkter i samme rom, de er ved siden av Anthony Vanden Borre og kultur Vincent Kompany.
For å være spesielt kjedelig i hotellrommet, og utenom Shouts av Munster-fans, prøvde de å forstyrre deres vanlige Anderlecht-spillere med støyende hvile.
Åpne gardinene kan tydelig settes et stort antall hjemmelag Muskon Long-fans spontant organisert rundt hotellet støyende, de sang snart Musclin-lagslagssang, mens de var rettet mot Anderlecht-spillere De fornærmet, uansett, alle slags dårlig språk har alle.
"Denne rumpa!" Denne typen situasjon selv Chen Changyuan denne typen ærlig mann, kan ikke hjelpe, men se hvisket ropte.
Sheikh MacDonald kom inn og ut av litt frustrasjon sa: "Damn, vi ser ut til å falle inn i deres beleiring!"


"Jo mer de forbanner, jo mer blir de skyldige, redd for oss!" Wu Yu er veldig foraktig, smil svarte.
Xieji Er MacDonald hørte dette, og etter en stund og plutselig, glade smil: "Yu, du har rett, fordi de er redde for oss, så det selvorganisert av fansen for å vise (Sao) forstyrre oss, adidas fotballsko 2016 ha ha, Du er et geni! "
"Hva skal vi da gjøre?" Har du å tåle disse bastardene? "Chen Changyuan rynket, spurte skyndsomt.
Wu Yu svarte direkte: "Det er bare to måter, en er til politistyrelsen for det lokale politiet (cha), samtidig klager fotballsko innendørs barn til hotellet, og håper de kan prøve å løse disse problemene fansen!
"Den andre veien?!" Chen Changyuan hørte raskt etterfulgt av Road.
Kureha trakk på skuldrene, et snev av rampete smil svarte: "Den andre måten er å låse dører og vinduer, slå på datamaskinen og sette noen god musikk søvn, i morgen kveld på åtte alvorlig syke Musea Dragons!"
Sheikh MacDonald for den støyende stemmen utenfor vinduet hater allerede grundig, en gang hørt Wu Yu sa, og etterlot noen ord løp straks bort: "Så gikk jeg for å finne kapteinen, la ham ringe Til politiet (cha) inspeksjon byrå, forresten klager til hotellet for å se billige fotballsko med sokk om det er nyttig!
"Klager og politiet cha (cha) nyttig?!" Chen Changyuan ser Xie Jier MacDonald fotballsko barn kunstgress igjen, hvisket spørre.
Wu Yu rystet på hodet, svarte: "Hvis jeg antar det bra, det burde være ubrukelig, tross alt, er ikke hotellet servitør eller politiet (cha) observere dem alle er muslimske Köln!
"Det er veldig ille!" Chen Changyuan veldig deprimert mumlet.
Wu Yu vil hilse, finne ut av bytte av klær, de gikk direkte inn på badet: "Ikke bekymre deg, ta deg ro!"
Etter grooming, Wu Yu trekke gardinene, åpne TV-rommet, stemme den gode musikk-og fjernsynsstasjonen, skjedde å salg fotballsko spille lys musikk-tv, volumet økte noe, Wu Yu åpnet dynen falt i dvale.
Se Wu Yu direkte søvn, Chen Changyuan rystet på hodet, bare å lære Wu Yu, som, gå for å ta et bad.
Faktisk sov ikke Wu Yu, men direkte tilgang til Guds rom, brukt litt energimynter i rommet for å starte spesialopplæring.


Tidlig neste morgen sender de store TV-stasjonene i Belgia nå omringet og kritiserer Anderlecht fotballsko tilbud i går kveld.
"For å være ærlig, jeg liker virkelig ikke Anderlecht i dag. De ble forstyrret over natten av radikale sao-fans i går kveld. Jeg er redd for at jeg ikke kommer til å stå opp i sengen i morges!
"Ja, jeg hørte i går kveld, ringte Anderlechts trener til å klage på sikkerheten til hotellet, og Anderlechts spiller kalte den nærliggende politistasjonen for alarm, men om politiet Eller sikkerhet, når de forlater, vil de radikale musclin-fansen komme ut støyende, nesten over natten som julen er nesten!
"Andy, er dette Mouscron's angripende taktikk?"
"Jeg tror det bør vurderes!"
"Haha, Anderlecht snakker denne sesongen er virkelig uheldig ah!"
"Ja, mange av de viktigste spillerne i sitt første lag før starten av turneringen har blitt skadet, og nå kan de få sammen en stor liste med atten spill, alt fra reserveholdet og ungdomsholdet, slik at spillerne ikke improviserer!
"Visste du? Jeg så på den nåværende Anderlecht-lagspilleren informasjonen, mange av dem selv bare rundt en sekstenårsålder, min Gud, la en slik gruppe hår ikke ha en skuespiller barn som lekte Hva er bruken?! "
"Anderlecht som ønsker å vinne ligatittelen i år, må jeg minne Anderlecht person, kan du unngå nedrykk i år, selv om det gode, det mesterlaget, ikke engang tenke på det!"


"Haha, du sier det, Anderlechts mann må ha blitt sint."
"Hvordan føler du deg dårlig? Jeg sier sannheten!"
"Mbo Mumba, som kommer tilbake fra Galatasaray, er definitivt den skarpeste barbermaskinen foran Mouscron!"
Wu Yu så på de såkalte mange eksperter på fjernsynsprogrammer, lover uaktsomt på Anderlechts nåværende vanskelige situasjon.
"Denne bastard, det er fordømmelig!" Chen Changyuan satte hardt bordet, for de såkalte TV-ekspertene sier at han var veldig sint.
"Kort sagt i kveld, vil Anderlecht-laget vinne, jeg er redd for at det blir veldig vanskelig!" TV-vert i slutten av showet, gjorde en endelig oppsummering.
Se dem som et stolt blikk, ikke bare Chen Changyuan sinne, selv Kureha kunne ikke hjelpe, men ønsker å jag for å fly i noen klapse dem, denne gruppen av murhus kalt dyret virkelig TMD ekkelt ah!

Leave a Comment