Adidas lanserer Copa Gloro 19 Virtuso Pack

Posted by admin 16. Apr 2019 0 Comment(s)


Etter den første utgivelsen av 'virtuso' pakke i fire nye fargekombinasjoner, har adidas brakt ut en oppdatert colourway for Copa Gloro, og du kommer til å elske dem. Fotballsko på nett Adidas Copa Gloro ligner sin COPA 19 fetter med en ren hvit base med grønne detaljer. hoved~~POS=TRUNC forskjellen~~POS=HEADCOMP mellom de to er mye lysere grønn design på de tre striper, som sitter på utsiden av Gloros snarere enn på den inne i henhold til COPA 19.


11. april 2019 etter utgivelsen av den nye fargetilpasning virtuso Pack sett, Adidas oppgradert fargevalget for Copa Gloro19. Virtuso fargevalg har vært veldig populært nylig, viser spillerne en ny titt i de siste kampene av sesongen. Gloro ga ut sin nye farge senest, og den hvite bakgrunnen ble matchet med en liten frisk grønn farge, noe som bringer oss tilbake de hvite skoene igjen.


I en forfriskende bilde, Adidas sette de nye adidas ankel fotballsko farge Copa Gloro 19 fotballsko inn i "virtuso Pack" fotballsko satt sluppet å møte våren og den kommende sommeren, og være vitne til fargen på siste støvler av sesongen. Endre. Adidas' nye 'virtuso Pack' fotballskoen sett tilbyr en ny alternativ for spillere som vender mot slutten av sesongen. Som alltid, Copa Gloro støvler er alltid for sent. den nye fargevalget Copa Gloro 19 fotballsko fortsetter fargetilpasning av Hvit øvre av Copa 19 fotballsko og den grønne seieren tre striper.


COPA Gloro er mer som fotballsko kunstgress Adidas COPA 19,1, ikke 19+, ikke bare på grunn av blonder, men også på grunn av plasseringen av de tre stripene på utsiden. Som vanlig, bare Copa 19+ setter de tre stripene på innsiden. Av Kurs, Copa Gloro 19 har også en karakteristisk foldbar tunge og en moderat pris. Prisen vil fortsatt være mindre enn £ 100.
For grasrotspillere, er Gloro fortsatt et godt valg, og det har nærmest tilknytning til den tradisjonelle Gloro DNA, som gir noe som andre joggesko kan ikke.


I tillegg til den grønne spratt ut mer, blir Gloros snørestøvlene i forhold til sine laceless fettere, og det er her de vil se utmerket på banen. Dekker lissene er en Predator-stil tungen, snarere enn den tradisjonelle kortere Copa Mundial tungen , så du kan late som å være David Beckham for en liten stund.
Copa Gloros kan bare være den perfekte sub- £ 100 støvelen. Hvis du ønsker å komme tilbake i fotball og ønsker å se bra ut uten overforbruk, disse støvlene passer den korte perfekt. Få på den.


Adidas Copa Gloro serien vil fortsette å være en lojal valg for grasrotspillere og fortsette å holde nær kontakt med Copa DNA. En forfriskende og behagelig våren, er det på tide å forberede seg til den kommende sesongen. Hva synes du om denne par sko? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Comment