Adidas Glitch 17 'Pyro' Pakke

Posted by admin 31. Jul 2017 0 Comment(s)

 

Ingen pyro, ingen fest. Det er regelen, og adidas har satt seg fast ved å belysse ting med ild og flair å slippe en duo av Glitch 17 ytre hudoppdateringer.

 

Pakken "Pyro" kommer som adidas flytte mot 30-merket når det gjelder Glitch 17 ytre hudalternativer. Ja, det er et ganske anstendig valg. De tre stripene har sittende fast i siloens forstyrrende natur ved å churning ut nye farger og design når de har det bra, føler seg som det. Holde spillerne på tærne, og hendene i lommene. Men i siste instans har de levert valg, forsiktig introdusert et nytt konsept, og spurte innovasjon ved å lede fra fronten.

 

For mye valg kan kanskje bli kritisert hvis dette var noe annet. Men Glitchen er ikke noe annet, det er langt fra det. Takket være det er todelt design, kan Glitch 17 skiftes opp fra spill til spill. Når du har fått den indre huden, kan du bare skrelle på og av ditt ytre design når og når du velger. Tid til å gjøre noe mer plass i Glitch-garderoben for disse to små danserne.

 

Adidas Glitch 17 var en eksklusiv London, men "Pyro" -pakken er den første som nå også er tilgjengelig i Berlin, da adidas begynner å spre sitt innovative konsept til ny jord, etter å ha testet vannet i U.K.

Leave a Comment