adidas Fotballsko Predator 18 FG Hvit Gra

Posted by admin 09. Apr 2018 0 Comment(s)

 

"Mine damer og herrer Hei alle sammen, ønsker deg velkommen til Brussel for å se sportskanaler, bare i pre-match pressekonferanse, Westerlo trener Jan Sirri Commons bluster igjen, at han ikke er redd for noen lag team med noen! jeg vet etter jan Sirri Commons gang publisert på Anderlecht ingen trussel nike mercurial innesko teori sier ...... "spille pressekonferansen live på TV-skjermen, støyende scene.
Sett her, slo Wu Dezhao bordet med et sint rop: "Hei, hva skit trener, forstår ingenting i det hele tatt!"
"For ah!"
"Ja, han blinder sin løgn!"
"Ja ah! Hva er det hva Westerlo teller? Deres klubb etablering til i dag totalt antall titler? Ut hvor mange gode spillere? Og vi er mer enn de er ingenting!"
Supporterne som så på spillet i Wus restaurant viste høyt.
Wu er nå en stor restaurant, etter Kureha publisitet, har det vært mange flere faste gjester når Anderlecht har konkurranse, vil samles her, spise deilig kinesisk mat, mens du drikker øl, ser på spillet, vi prate sammen, diskutere sammen, økningen kommer, de drikker en skål, for å se laget å score, men en mer spennende lag sang sanger.


Med et så stort antall korte faste fans eksisterer, men gjør også Wu store restaurantbransjen er mer og mer brann, Wu Debiao selv som vurderer, når naboen er noen dører ned i skuffen, og utvide området av hotellet!
Men dette er bare å tenke på noe, den nåværende spare Wu på hånden er ikke mye som fatet under en stor butikk, er jeg redd det er mange vanskeligheter, men i samsvar med en slik varm virksomheten fortsette å gjøre det, tror jeg at før lenge, være i stand til å Utvid hotellet flere ganger.
Vanligvis mindre ser Wu, som nå har blitt en stor fan, men han brydde seg ikke noe lag, kun opptatt av resultatene av sin sønn.
2003 lørdag 16 august, 2009, ligger i Anderlecht Constance. Vanden Stock stadion, her i dag iført en lilla og hvite drakter fullpakket med fans, kommer de hjemmelaget Anderlecht Kom og hei.
. Constance Vanden Stock Stadium 26361 sete, historiske stadion, der 1972 EM har blitt holdt i Sovjetunionen semifinale kamp mot Ungarn, og det belgiske nasjonale fotball Lagets flere spill.
Å se på er stadion i alle retninger, og det er bare to adidas sko rosa farger overalt: hvitt og lilla.
Som for fansen til besøkslaget Westlock, ble det nesten overveldet av folk.
I den store skålen på mer enn 20.000 hjemmevifter ble den andre runden i 2004-sesongen av den belgiske første divisjonen offisielt startet.
Anderlecht fortsatt velger å angripe, treneren Hugo Bruce er en fundamentalt støtende gal, for ikke å nevne dette er deres hjem Constance. Vanden Stock Stadium, Anderlecht hvor stor makt Forsvarer du forsvaret hjemme? !
Du vet i den belgiske League, er mesterskapet opp til Anderlecht, alle lag møtte Anderlecht bør skjelve, fordi de er en av de beste lagene i Belgia.
Anderlecht sette utvalg er fortsatt den tradisjonelle 442, mens bortelaget Westerlo deretter satt på en 352 formasjon.


I dagens kamp har Westeros-trener Jan Thurmans sendt to spillere, 18-årige sør-afrikanske spillere lånt fra Premiership Chelsea.
De to mennene var Michael Madubi, som hadde på seg en 19. jersey, og Boy Boy Mosai, som hadde på seg en XI.
Det er også en sørafrikansk 18-årig spiller, også fra Jeffrey Ntuke Pule, som også er et lån fra Premier League Chelsea.
"La oss se treneren til Westerlo Jan Sirri Commons, tre fra tre store forhåpninger til atten tenåring Sør-Afrika Premier League-lag Chelsea det!" TV-skjermen, Brussel sportskanal fortelleren, snakker om å si: "dette tre atten tenåring fra Sør-Afrika, selv om styrken er bra, men de åpenbart ikke har noen posisjon i Chelsea, før Westerlo trener spillet jan Sirri Commons Da han hadde talt, trodde han at Anderlechts 16 år gamle kinesiske blandebarn-teenager Wu Yu ikke hadde noen trussel i det hele tatt ... "
"Vel, vel, begynte spillet, åpning til Anderlecht lansert en voldsom angrep, nå er offensiv midtbanespiller Pal Zeit Borg ball, var han veldig avslappet på ballen hadde mistet Weiss Troy team for å komme til nedleggelse av to fremover. "fortelleren stemme kom gjennom høyttalere.
I Wu stor restaurant i drikkevann spise fans, i øyeblikket, ble alle satt ned bestikk, stirrer øye på TV, når de ser den svenske midtbane hadde mistet to på rad på plyndring av gjestene ledelsen etter spissen, har høy Stemmen ropte: "Pretty!"


"Det var bare sparker, la den gruppen av bastard bastards bastard prøve vår kraftige!" Spente fans vifte knytnevene og ropte.
Wu Debiao deretter se seg om etter sønnens figur, munn fotballsko cr7 kunne ikke hviske: "Jeg lurer på hvordan min sønn er ikke på banen ennå?!".
"Kjære baby sønn, dette spillet kan være en erstatning!" Anna Oliveira forklarte stille ved siden av ham.
Wu Sui Suinian hundre av misnøye: "hvordan er min sønn erstatning ytelse siste spillet så bra, i det minste, bør være utgangspunktet fisker ting ?!"
"Du vil se baby sønn, hvordan ikke til åstedet for å se på? Uansett, hans sønn og tok to billetter til ......" For griner hennes ektemann, Anna Oliveira ansikt iført et svakt smil, bevisst spurt.
"Du ser så god butikk, for å se spillene de lukket, og mer verdt ah" Wu mislikt, og peker på et publikum som er oppmerksomt se fansen, sa: "Dessuten, uansett, Se på ballen, se på stadion og se den på TV også! "
Etter å ha lyttet til Anna Oliveira stirret han på ham: "Hvordan kan dette være det samme? Effekten er helt annerledes, OK ?!"
"Jeg vil si det samme som ......" Wu er en sta temperament, selv om hans hjerte også forstå at i et spill for atmosfære eller om effekten skal bli mye bedre, men for å tjene mer penger, gjøre forretninger, er han fortsatt sta Bo i butikken og eskorte gjestene sammen for å se spillet.
Anderlecht trener Hugo under ledelse av Bruce, er en all-out angripende laget, selv om de fleste av de viktigste spillerne på grunn av skade, men hjemme de fortsatt spilte veldig åpen.
Bortelagets Westerlo er en balansert form av teamet, hovedsakelig fra dannelsen 352 av dem mangler veldig god side linebacker, med tre sterke forsvarsfeltet forsvarer ansvarlig for forsvar, legger to tøffe forsvar Road midtbanespilleren er to fløyer satt til gode pasninger evne spillere, faktisk atten Mosel Sør-afrikanske spillere på offensiv midtbanespiller posisjon i spillet, jan Mans Spirax Sirri.
To fremover er de ni nigerianere Tuoxin · Duosong Mu (TosinDosunmu) og den belgiske spissens tjuesyv, iført en trøye av det 18. Jeff Durham (JefDelen).
Westerlo dette teamet er veldig tydelig ulempe er at de er svært dårlig defensiv midtbanespiller, fordi det er ingen full-back, to vinger svært sårbare for angrep, når saktegående midtstopper og defensiv midtbanespiller for å fylle fortauene Spaltet i midtveien ble utsatt.
Før Anderlecht trener spillet Hugo Bruce, ville ta denne svakheten, den utpekte god offensiv strategi.


Sikkert nok brukte Anderlecht ofte fortauende rutiner i spillet, og presset stadig Westero sine to fortau.
Westerlo lagets viktigste defensiv midtbane syvende, tjuesju av belgierne Schmitz (Smits.B), hans fysiske, langtrekkende, overskriften og plassere ballen evner er sterk, men når det gjelder hastigheten på bevegelsen men veldig treg, to vinger ofte under angrep, han bare ventet på høyre ving.
Mens en annen midtbanespiller, Sør-Afrika atten år gammel tenåring Michael Madhu enn han er veldig balansert i alle aspekter, Schmitz raskere enn hastigheten mye, men forsvars aspekter som en kort sendte mye, pluss mangel på erfaring, er det lett å være støtende for Anderlecht vingen ringing av kroken.
Åpningen tretti minutter Anderlecht hyppig start angripe fra to vinger, spesielt VI Mi Qiaer · Żewłakow høyre ving, vil han være en mann Westerlo lag midtbane Det var et rot.
Om ikke i dag, i start sentrum Xieji Er Macdonald spissen Aruna og Danda uflaks, er jeg redd for at resultatet ville ha slått til en tre null.
Høy intensitet kontinuerlig angrep tretti minutter Anderlecht spillerne var litt sliten, teamet som er ansvarlig for kontroll av offensive rytme Barcelona midtbanespiller Walter Gio, gjeldende bremset ned angrepet, teamet ønsker det samme Westerlo Spill kamper.
Hvem vet Westerlo kaptein i 后卫萨迪奥 Ba (SadioBa), i dag staten er veldig bra, sammen med sin hurtighet, kondisjon, balanse og aspekter ved å plassere ballen veldig bra, men i Anderlecht Deres bombinger foran straffesonen har alltid vært umulige.
Mindre enn Jiugong Anderlecht spiller noen Jizao, enten eller offensiv midtbanespiller Pal Zeit Borg Barcelona midtbanespiller Walter Gio har forsøkt å bruke langtrekkende straffemerket, men den langtrekkende effektivitet er allerede lav, kombinert med seig forsvar av Westerlo, hyppige langtrekkende ballen bare rett til å raskt videresendt til Westerlo team.
Westerlo slå til det angripende laget, brukte de fort lange pass tilbake, tilbud fotballsko junior med de to spissene Nine Tuoxin · Duosong Mu (TosinDosunmu) og 18. Jeff Durham (JefDelen) og hastighet Dribling, håper å knuse Anderlechts forsvar.


Hvis det er det siste spillet, kan Anderlecht begå en feil å undervurdere fienden, men med Mouscron leksjoner, to rygger i hoved av Żewłakow kom Miqia Er · assists, igjen back III Tesa Te alltid bli liggende igjen i den andre halvdel felt forsvar, kombinert med de to midtstoppere går fortere trettiende Hannu Tihinen og 27. Vincent Kompany Disse to personene er fremover den mest stabile midtbackpartner av Anderlecht.
Den første halvdelen Westerlo team av de få gangene en kvalitet kontringer, var Tesa Te, Hannu Tihinen og Vincent Kompany tre felles ødelagt.
Hele første omgang under Anderlecht-galna angrep, men brøt ikke det andre målet, noe som gjør hjemmefansene litt skuffet.
Reporteren som satt i media galleriet er en i en hviskende, Brugge sportskanal av den berømte reporter Thomas Russell, iført en svart dress sittende stilling, fra tid til annen flir se til åstedet for RSC Hurt spillere.
"Vel, jeg ville ha fortalt deg, men du har ikke styrken av gruppen er en broket forsamling;?! Selv så opplagt svakhet Westerlo få det fungerer, men også stole på hva ligaen," Thomas hvisket Russell forakt mumlet han.
Uten mål i første omgang var Anderlechts spillere litt frustrert. De dro inn i omkledningsrommet med hodet nedover.
I garderoben treneren Hugo Bruce var rasende, han pekte på flere områder taktisk offensive styret, trakk flere runder, høyt ropte: "Westerlo fløyen forsvar er svært dårlig, må du bruke med alle midler, utvide kant angrep gjennom sine tre utgangs linebackers, er bare Sadio Ba raskere, og de gjenværende to, begge deler, 34, Chris Janssen (ChrisJanssens) eller tjueseks norske Knut Henry Haraldsen (KnutHenryHaraldsen), de bare fysisk sterk tre spill, bruke fart og ferdigheter til å bryte gjennom, og deretter å score, ok ?! "

Leave a Comment