Adidas Fotballsko ACE 17+ Purecontrol FG Dragon Blå Svart rød

Posted by admin 01. Mar 2018 0 Comment(s)

 

Til tross for den generelle dårlige prestasjoner av laget i første omgang, innendørs fotballsko junior men kom inn fra benken Kompany er veldig rolig, enten det er å håndtere ballen eller stasjoner forsvar, de reflekterer hans styrke.
Hugo trener Bruce smilende Compagni klappet på skulderen, oppmuntre og sa: "Vincent gjorde en god jobb i første omgang, fortsatte å opprettholde!"
"Takk!" Kompagni nikket, ansiktet hans ble veldig rolig.
Etter debuten av spenning og spenning, Compagni føler ikke annerledes profesjonell liga og ungdom lagspill, bare roe ned, så muligheten til å avgjørende angrep, ikke noe problem.
Etter at sinnet blir rolig, alt er blitt veldig enkelt, bare 17 år gammel Kompany, i øyeblikket ser veldig sofistikert.
Etter Hugo Bruce ferdig rost Kompany, klapp hånd, vinket spillerne har fokusert oppmerksomhet: "Gutter, vår første halvår ytelsen er svært dårlig, åpenbart Mouscron har gjort en målrettet ordning som Kan ikke klandre deg, er mine taktiske feil! "


Spillerne hørt dette, har de løftet opp hodet, noen merkelige utseende til treneren, gjorde de ikke forvente å trener i år alderen 51, faktisk vil ta initiativ til å innrømme feil.
"Nei, sir trener, er du ikke feil, faktisk, vi spilte veldig dårlig ......" svenske veteranen Pal Zeit Borg, som den tredje kaptein på laget, fikk raskt opp og forklart.
"Feil er feil, bør fotballsko junior kunstgress vi innrømme feil, nike fotballsko innendørs selv om utladet Mouscron dette spillet er 433 lineup, men spillestilen er defensiv back, og nå hastigheten de avansert en ball, jeg er redd den andre halvparten vil være ! fortsette forsvar, forsvar tomhet mens vi fortsetter å kjempe motangrep "etter Hugo Bruce ut tegnebrettet, skrible med en markør på toppen nike fotballsko med sokk til barn av noen tekst og linjer, sa:" vår andre halvår forsvar må være årvåken, Hannu du og Vincent Spesiell oppmerksomhet til deres angriper! "
"Vær trygg, sir trener!" Finn Hannu Tihinen alvorlig svarte.
Kompani nikket også, øynene tett som fakkelen på taktikkbrettet.
Hugo Bruce trakk en region i venstre sirkel, seriøst fortalte: "Tesa Te fra begynnelsen av andre omgang, må du holde godt dette området, ønsker jeg ikke å se hverandres Nine aktiv figur, vet du Hva skal jeg gjøre? "
Den første halvdelen innrømmet det i tankene, som er det største et ansvar for å starte spillet på venstre 后卫德沙特, hvis ikke hans tapte folk, vil det ikke være Mouscron mål, kaptein Olivier Dole enda mindre Vil derfor forstuet knær.
Så når den første halvdelen etter kampen, Tesa Te første gang tilbake til garderoben i håp om å finne Olivier Doll, da han ba om unnskyldning for, men han kom for sent, Olivier dukke skade det er ganske adidas messi fotballsko alvorlig, legen hjalp tidlig ble tatt bort fra stadion, gå til nærmeste sykehus for undersøkelse.


Tesa Te relativt lav humør, han alltid klandre sine egne feil i mitt hjerte, det øyeblikket han hørte fotballsko til kunstgress om heter hovedtrener, umiddelbart løftet hodet og ropte: "Ja, jeg vil ikke gjøre feil ......"
Når det gjelder den siste setningen, Tesa Te selv knyttet nevene, tenner brølte.
Når vi ser Deshaut så uttrykk, er alle i hjertet hemmelig sukkende for ham.
Defender er tilfelle, hele spillet ned, åtti minutter før forestillingen var bra, folk føler det bør være, men så snart det var den minste feil, kritikken kom, er det veldig urettferdig for defensive spillere, men de avslører De sanne fargene til konkurransedyktig sport: virkeligheten er så grusom!
I tillegg til trener Hugo Bruce fokuserer for et øyeblikk spørsmålet om forsvar, forklarte problemet fremhever også lagets angrep.
Samtidig, på den andre siden, hjemmelaget garderoben, grus fotballsko er Musea Dragons trener George Liken Si i anerkjennelse av alle spillerne starter: "Gutter, uttrykte deg stor"
Alle spillere som har en støyende latter, de tenker på forrige sesongs resultater, se på dagens kamp, ​​er rett og slett en himmel og en underjordisk ah!
"Vi ønsker å komme tilbake denne sesongen, Anderlecht belgiske ligaen har alltid vært dominerende, men du ser hvordan de ser ut nå, for å låne en sportsbil programleder sier at de rett og slett ikke fly et hode, summende i Buzzing fly ... ... "


Hør trenerens bildemetafor, spillerne har latter: "haha!"
Faktisk, i den belgiske Jupiler League, Anderlecht og Brugge har blitt trykket inn på alle lagene hodet super overherre, er de fleste av titlene bagged to lag, den andre ballen Laget deler bare noen ganger poengrester, kald solbrenthet.
Mouscron forrige sesong veldig dårlig, tretti-fire kamper, vinne tolv spill, nivå fem, minus sytten kamper, scoret femtitre baller, mistet sekstini ball, målforskjell er negativ seksten, 1.56 scoring gjennomsnitt vinnende prosentandelen er 35,29, nitten minutter å plotte liga rangert tiende.
Dette er oppnådd er faktisk en kake også, men heldigvis denne sesongen, hadde klubben et stort trekk, første invitert den kjente belgiske trener George Liken Si, etterfulgt av en annen talentfull spiss fra Bundesliga returnert Mutombo · Farm Ponsa.
Moose Köln folk er trygge på at de vil oppnå gode resultater med ærbødighet i den nye sesongen.
Se på dagens første halvdel, sterk Anderlecht og hvordan?
Den første til å score er vår Musk Long!
Vi er ikke bare til en ball, også førte til at de skadde kapteinen viktigste forsvarer exit, bare holde dette treffet, Anderlecht bare ett utfall, og som er tapt under våre føtter.
George Liken Si utbrøt: "Anderlecht nye sesongen av uflaks, til et stort område av skaden gjøre sine spillere panikk, nike kunstgress sko en etter en var redd for fysisk konfrontasjon, kombinert med deres kaptein bare la dette er en god mulighet til å styrke kroppen til å kjempe gutta i andre omgang, med fart, med en skarp kontring i ett slag vi beseire dem! "
"Mouscron Lenge leve!" De lyttet til hans ord, oppmuntret, adidas fotballsko kunstgress ansiktet fylt med en lysende smil etter den andre.
Intermission tid snart over, har hjemmelaget og bortelaget tilbake på banen, gå i midtgangen, Kureha plutselig assistenttrener Frankie Voca Trent Hanzhu: "Yu, vent litt du må ta Oppvarming, kanskje du har mulighet til å spille snart! "


Hørte dette, Kureha skinner, ville han ha sett lagets offensive problemer, har Pal Esch Berg og Walter Barcelona Gio blitt viklet inn i hverandres liv, tøff forsvar, denne brutale stygg Anderlecht er så offensiv spiller på frykt, du kan ikke utvides effektivt organisere angrep, er det bare laget er veldig passive.
Konfrontert med dette problemet, Wu Yu også så veldig hjelpeløs, og nå hører ord assistenttrener, han nikket ivrig, raskt gikk til sidelinjen raskt, starte en warm-up trening, det presserende ser frem til muligheten til å debutere i den profesjonelle ligaen.
"Mine damer og herrer, damer og herrer, nå er du ser på er 20032004 belgiske League season opener, de to lagene er nå slaget om Mouscron og Anderlecht er Mouscron hjemme her Le Cannonier stadion! "
"Den første halvdelen utlignet til en null, for tiden leder hjemmelaget Mouscron!"
"Det er verdt å nevne at første halvår, Anderlecht veldig uflaks, ikke bare mistet ledelsen i en ball, og deres kaptein viktigste forsvarer Exit Wounds Olivier Doll, og nå er han den eneste erstatning Sytten år gammel tenåring Vincent Conpani!
På TV-skjermen, radiokringkasting, fansen må ha billige fotballsko barn fortelleren i salen, detaljering de konkrete omstendighetene i de to lagene.
Mouscron Hjemmelagets supportere, har vinket mønster trykt team logo og banner, i rop, hurrarop for laget.


I kontrast, bare mer enn tre hundre Anderlecht fans av gjestene ledelsen, er det ekstremt ydmyk.
Nå er en hel stadion full av jublende 勒卡诺尼尔 Köln muslimske folk, de løp for å tromme opp støtte for laget.
Dommeren annonserte starten av andre omgang, Anderlecht begynne å angripe, spillerne oppdaget snart, sa trener Hugo Bruce i pausen, da slett ikke sant, en ball ledende Mouscron ikke begynne Offensiv holdning, men ta på seg et klebrig utseende.
Litt over en halv fotball pass, er det utrettelige Mouscron-spiller kommer på nedleggelse enten deres fremover eller midtbanen, alle ville velge å stenge ned, men hver av dem forskjellig styrke, som i første halvår, spissen scoret et mål Mutombo · Farm Ponsa, han stenge ned bare være, men det viktigste sentrum Marcin Żewłakow og nitten år gamle erstatning spiss Jonathan Van de Velde, i en svært Seriøst stengt.
Jonathan Van de Velde raske, vil han være alt for lett å stjele, nike fotballsko med sokk barn så etter å ha sett Mouscron spillere kom opp med å stenge ned, vil Anderlecht fotballspillere spredte seg raskt.
Anderlecht spiller halve banen pass kontroll med venstre 后卫德沙特 ikke likte den første halvdelen som en svært fet front (cha) er satt inn, han døde forsvare området tilhører venstre.
Ansvaret for høyresiden i det polske Mi Qiaer · Żewłakow, denne gangen veldig aktiv, til tross for Mouscron reserve frem Jonathan Van de Velde veldig fort, men Mi Qiaer · Żewłakow hastighet ikke treg, kombinert med hans erfaring, etter kampen, Jonathan Van de Velde styrke i første cr7 fotballsko barn halvår, har han lenge vært krystallklare og håndgripelig.
Spilt med kunstgress sko barn pass kontroll av Anderlecht, blir opp offensive rytmen veldig sakte, den andre halvparten av femtiåttende minutters poengsummen er fortsatt en null, noe som ser ut som trener Hugo Bruce sitte stille, ser det er mer enn tretti minutter spillet kommer til en slutt, dersom den neymar jr fotballsko nye sesongens første kamp å tape, så tror ikke hodet, jeg ville ha gjettet hvordan du skal skrive i avisen neste dag!


Jeg er redd for alle aviser, TV-stasjoner, vifter  vil snakke om nivået av dårlig trener inne fotballsko nike Hugo Bruce, kanskje til og med radikale fan gruppe for å lage bråk, for å legge press på klubbnivå.
Tenk på Hugo Bruce føler hodepine, han så tilbake til spilleren som satt på benken.
Teamet nå trenger å angripe, men han brakte atten spillere i spillet, sitter på benken de fleste av dem er defensive spillere, og mange av deres folk ansikt, er helt hjelpeløs, Som om spillet Anderlecht hadde mistet det samme.
Dette kan ikke gjøres! Hugo Bruce sukket i mitt hjerte, og snart, øynene forbli i Kureha ansikt.
Den kinesiske tenåring, satser på banen nøye med på konkurranser, Jian Mei Stjerne øyne, mørke øyne dypt som havet generelt, ufattelig, Hugo Bruce syntes å se en dyp følelse fra øynene hans Krigen.
Det later til at denne lille fyren med få minutters mellomrom, vil det gå på sidelinjen for å gjøre oppvarmingsøvelser.
Kanskje hans lek kan endre situasjonen på retten? !
Tenk på scrimmage og vennlig konkurranse, ble han redd (yan) strålende ytelse, Hugo Bruce gjeldende hånden pekte Kureha sa: "Yu, du går til å varme opp"


Plutselig høre treneren rope, Kureha smil på ansiktet hans, ropte: "Coach, ville jeg ha en god varm-up!"
"Vel, etter å ha spilt, bør du lage en oversikt over våre venstre, bruke pause og passere forsvars revet Mouscron, ok ?!" Area på banen viste til Hugo Bruce, professor ansikt til ansikt Road.
Kureha høre nikket, veldig trygg svarte med et nike fotballsko ag smil: "Mr. coach, jeg forstår, du er i feltet optimistisk om det!".
Hugo Bruce Kureha tvunget klappet på skulderen, ropte oppmuntrende: "The Well, kan du bruke din styrke til å fortelle folk gruppen skylden muslimske Köln kampen er ikke over ennå"
Det skjedde på banen var det en stygg ball, dommeren signalis erstatninger til fjerde linjemannen, iført en lilla skjorte Ni Kureha offisielle debut.
"Å, se, ser vi hvem, og Anderlecht til erstatninger, de erstattet den 11. tsjekkiske venstre midtbanespiller Martin Cora dag, satt på en ni kinesiske midtbane Yu Wu? "TV-skjerm, verten er overrasket over å hente dataene.

Leave a Comment