Adidas avslører ny linje av fotballsko Deadly Strike

Posted by admin 26. Jul 2018 0 Comment(s)

 

- Predator 18+, Nemeziz 17+ og X17 + kommer i versjoner for felt, domstol og gate
- Lionel Messi, Thomas Müller og Gareth Bale er noen av de første som tester den nye samlingen
- Lanseringene kommer i kjølige toner som marineblå, vanngrønne og hvite


Adidas NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY
Nå i den blå versjonen med detaljer i grønn og hvit med grønne detaljer, ble Nemeziz17 + 360 Agility designet for å forbedre ytelsen til fotballens dyktigste spillere, som Lionel Messi. De nye fargene holder skinnåpningen med dobbel glidelås, noe som gir eksplosive kutt i alle retninger, og lar motstanderen ligge bakover på bakken. Modellen har versjoner for innendørs fotball og på gatene, med samme ytelsesteknologi.

Adidas Nemeziz 17+ 360 Agility får også en helt hvit design. Nemeziz nye farge legger til den nødvendige kølen til dribbelene til den nyeste adidas-teknologien. AGILITYKNIT 2.0 sammenvevd ledninger gir komfort og en lett passform fra føttene til oppstart. De nye farger inkluderer den innovative AGILITYBANDAGE, med TORSIONTAPES teknologi utviklet for perfekt fiksering. I tillegg til feltversjonen kommer Nemeziz 17+ hvit også i quadra- og gatemodellene.


Adidas Predator 18+ 360 Control
Den Deadly Strike Predator 18+ 360 Control bringer mørkeblå som den nye fargen på kickoff-gjenutgivelsen. Med blanke detaljer har modellen PURECUTE LACELESS teknologi for å gi maksimal balldominans og kontroll over bevegelse. Det anatomiske læret utvides naturlig i forhold til formen på ankelen, noe som gir total fiksering av støvelen til føttene.

Den har også CONTROLFRAME, designet for å stabilisere bevegelser, og BOOST ™ mellomsåle for end-to-end energi returnerer hvert trinn. Predator18 + Control Blue har en quad-versjon, med samme teknologi som modell for felt, og en gadeversjon som er laget for å skinne både på og utenfor plenen.


Adidas X 17 + 360 SPEED
Deadly Strike X17 + 360 SPEED ble laget for drapspillere og vil bli brukt av noen av de beste adidas-stjernene. I denne versjonen har støvelen en grønn vannfylt stil med en blå grafikk. NON STOP GRIP-finishen med et tynt lag med preget sting sikrer uovertruffen ballkontrollnivåer, mens SPRINTFRAME-sålen gir stabilitet i hurtige kutt. Fotballversjonen av hallen har samme teknologi, men ferdig i sålen som gir større holdbarhet.


Adidas COPA 18+
COPA18 + kommer i blått og grønt i Deadly Strike-pakken. Modellen, som ble oppstått på slutten av 70-tallet, har en struktur som nærmer seg foten av ballen, øker grepet og lærer motstanderne hva et snev av klassen. Den interne konstruksjonen er polstret med skum og den nye ORTHOLIFE innersålen gir mer demping og komfort.

Leave a Comment