Adidas avduker fargene Ocean Storm for ACE 17 og X 17

Posted by admin 05. Aug 2017 0 Comment(s)

Etter Nemeziz, avslører adidas resten av den nye kolleksjonen "Ocean Storm" med fargene på ACE 17 og X 17.

adidas vare på sin skoleåret med pack "Ocean Storm". Den første modellen avduket Nemeziz 17 blå / marine / neon gul, angi tonen for denne samlingen er inspirert av bølgene. Dermed finner vi en ACE 17, som tilbyr en blanding av turkis og marine og gul fluoriserende X 17.

 

 

Utgitt i november 2016, blir ACE 17 utmerker seg med sin versjon uten lisser (ACE 17+ PureControl) drevet primært av Mesut Özil eller Paul Pogba. Dette paret for skapere, oppfinnsomme spillere, har en aksel Primeknit hyggelig touch. Legg merke til at den marineblå er til stede i hele den fremre del av paret, mens den turkis inviterer på vristen av foten og langs den bakre del, som omfatter slitesåle. Vi vil ikke glemme å nevne at paret er selvsagt med eneste Boost å sikre demping og bedre restitusjon.

 

Fargen "Ocean Storm" er også publisert for buret versjon av ACE 17 med en Primeknit stang er dekket med en film NON STOP GRIP (NSG), for å optimalisere styring av ballongen, og et lag for TechFit komfort, men også til frigjøringsGate PRIMEMESH laget av et materiale og som også har mellomsålen BOOST over hele sin lengde.

 

 

I motsetning til ACE 17 og 17 Nemeziz fargene "Ocean Storm" av X 17 ikke sette den blå før, men neon gul. Paret så ikke ut i det hele tatt, siden den blå syntetiske øvre er dekket med lys gul mens den lille integrerte sokk, Dual Lock Collar, er svart med små gule prikker. Lansert i juni 2017, og tilbyr X 17 en versjon med et skall som skjuler lissene: X 17+ PureSpeed. Teknologiene av paret forbli nær den tidligere X 16 med egenskaper basert på hastighet og letthet.

 

Som Adidas ACE 17, vil fargene "Ocean Storm" av adidas X 17 bli avvist for alle versjoner av paret.

Alle Ocean Storm Pack farger er tilgjengelig på nettstedet nikefotballskopro.com.

Leave a Comment