adidas Blå Blast Pack lansert

Posted by admin 21. Mar 2017 0 Comment(s)

Kommer ut av avsløre av den nye ACE 17 samling, fortsetter adidas å legge til rette med en farge oppdatering til sine innovative fottøy linje. vi har mottatt hele Blå Blast samlingen, inkludert Messi 16+ Pureagility, X 16+ Purechaos og Copa 17.1. Enten spillet handler om kontroll, smidighet, hurtighet eller klassisk preg, har adidas klossen passer for deg stil slik at du kan låse opp din kreativitet.

Med en skvett blått og hint av rosa, tar den blå Blast Pack sine designelementene fra racerbiler og deres uovertruffen hastighet og akselerasjon. Vi dro til adidas hovedkvarteret for å få en grundig titt på ACE 17 og inspirasjonen bak sin design. Den Messi 16 mottar en slående, blå / rosa / oransje gradient øvre mens X 16 får en flash av rosa på hælen og et komplett blå øvre. Til slutt Copa 17.1 mottar en ren oppfrisknings med blå dekker hele kenguru øvre.

 

Opplyser full pakken er den oppdaterte ACE 17+ Purecontrol. Den mest merkbare oppdateringen, og også den mest virkningsfulle, er det nye halsbåndet konstruksjon. ACE 17 har nå en komprimering Paiho materiale for å gi en bedre passform, mer lock-down og mer komfort overall. Som sett på den røde Limit ACE 17, mellomsåle og sokk liner både inkluderer den berømte Boost-teknologi som mange løpere og sneakerheads har kommet til å elske. Designet for å tilby mer energi gjengjeld gir Boost-teknologi en komfortabel tur for en hel kamp.

 

Med en re-konstruert krage og forbedret øvre, ACE 17 er perfekt for de som styrer spillet. For mer om Purecontrol tech, bør du sjekke ut vår fulle Play Test Review, og til å høre fra skaperne bak den blå Blast ACE 17 i vårt intervju fra adidas HQ med adidas Fotball Senior Designer Maurice Taylor og produktsjef Max Gassner.

Kanskje boldest av pakken, mottar den blå Blast Messi 16+ Pureagility en gradient farge oppdatering. Den dekket blonder system gir deg en ren touch på ballen for en distraksjon-fri opplevelse når du skjærer siste forsvarere. Den myke Agilityknit har øvre en nær kontakt for å hjelpe låse opp smidighet. Gjort for å møte den enestående standarder for Leo Messi selv, Pureagility handler om dynamisk bevegelse, fart og god kontroll på tempo.

Adidas X 16 har én ting i tankene: hastighet. Med en strømlinjeformet øvre takket være en skjult blonder system, X 16 er rask og bygget for unmarkable, angrepsspillet. Den Purecut sokk system og Techfit konstruksjon gi føttene lock-down du trenger når du brenner forbi forsvarere og score mål. Raske kutt, raske innslag og toppfart; slippe løs din maksimale potensial i X 16.

Copa 17.1 med en av de mykeste innslag i markedet, inkluderer en kenguru øvre, perfekt for de som er stolte av sitt spill på fatningen og klasse. Denne oppdaterte klassikeren har en moderne, komprimering tungen og høy ytelse Sprintframe yttersåle at spillere flokker seg konsekvent. Copa 17.1 er perfekt for de med visjonen og trykk for å trekke i trådene og styrer et spill.

Leave a Comment