Samlingen futsal Nike har blitt fornyet med generasjons spranget fra Nike TiempoX den 'låse inn sluppet løs' pakke

Posted by admin 15. Jul 2017 0 Comment(s)

 

Ankomsten av Nike TiempoX var en uttalelse om faktum: behovet for en 'klassisk' skokolleksjon for futsal amerikansk selskap. Forsvinningen av selger Nike Lunar Gato skapt et tomrom i markedet igjen mange tilhengere av de foreldreløse markere hva som var hans favoritt modell. Ved hjelp av naturlig hud i området av boliger knyttet til en Lunarlon mellomsåle, eksklusivt materiale av merkevaren, det var bokstavene Nike silo mest profesjonelle spillere kledd.

Mange av spillerne som tidligere brukte Lunar Gato så Nike Finale HypervenomX den beste erstatning. Sneaker angrepet selskapet står ved bruk av et syntetisk bolig sammen med Brio kabler som gir stabilitet til spilleren som tør å calzarlas. Andre satset på Nike MagistaX Finale IC som et våpen på 40x20. Den første generasjon av styreskoen Nike kjørt et hus hud som ble sluttet de samme brio ledninger på en Lunarlon mellomsåle. Den aktuelle modellen har erstattet huset MagistaX huden av en syntetisk NikeSkin 3D-struktur som gir en god følelse med ballen. Men til tross for at disse to modellene, mange fortsatt iført sine gamle Lunar Gato rasjonalisere denne modellen til det maksimale og alternerer med HypervenomX eller MagistaX.

The 'Camo pakke' som tok i april 2016 Swoosh merket brakt mer enn en enkel endring av farge, som var presentasjonen av en ny modell: Nike TiempoX. En sko som skulle komme til å fylle tomrommet etter Lunar katt med en mye mer klassisk enn hans følges profil.

Nylig kom det frem i lyset de nye estetikk som ser hver Nike FootballX siloer med 'Lås inn sluppet løs' pakke. Dette facelift har brakt den nye generasjonen av Nike TiempoX: Nike TiempoX IV. Den øvre ende av denne modellen er den Nike TiempoX IV Finale IC. Det sistnevnte er kjent for å bruke naturlig okse i ledeskoen, som gir en høy grad av fleksibilitet og tilpasning. Den delen som kommer i kontakt med ballen blir samlet ved en indre struktur som vil hindre denne fra å deformere overdrevet. En polstret tunge med elastiske armeringer på sidene vil hindre den fra å bevege seg under spill samtidig som den eliminerer trykket av lissene over vristen. Alle disse teknologier vil være montert på en mellomsåle Lunarlon som, sammen med en skumkjerne i hælområdet, spres jevnt innvirkning slitebanen.


Som vi ned i prisnivået preget av det amerikanske selskapet vil vi finne de to andre områdene TiempoX Nike: Nike TiempoX IC Lys IV og IV IC Nike Rio TiempoX. Gjennomsnittlig range kjent for anvendelse i syntetisk lær bundet til den indre strukturen 'Midfoot Cage' vil hindre skoen fra å deformeres i overskudd huset. Den Lunarlon brukt til hennes eldre søster har blitt erstattet av en EVA innersåle ledsaget av høy tetthet Phylon mellomsåle. Som for det lave området, Nike TiempoX Rio IV IC vil syntetisk hud i det område som kommer i kontakt med den festet til en phylon mellomsåle ball. Nå bare se aksept av denne nye generasjonen på den blå sporet. Tror du at denne modellen vil bli en verdig etterfølger til Lunar Gato?

Leave a Comment