Nike lanserer "time to shine" pack

Posted by admin 24. May 2017 0 Comment(s)

 

Nike markerer slutten av sesongfinalen med en oppstartssamling som har navnet "Time to Shine". Lansert før 2017 Champions League Final, vil samlingen bli brukt av alle Nike-kontraktspartnere i Cardiff den 3. juni.

 

 

Den endelige Nike-støvelkolleksjonen i 2017/18 sesongen faller i et tema for de sommertrofékvennene. Colourway representerer solnedgangen på sesongen mens metallisk sølv Swooshes representerer sølvtøyet som løftes det en siste gang før kampanjen avsluttes. Utviklet av dine vanlige mistenkte, inneholder Nike 'Time to Shine' kolleksjonen Mercurial Superfly V, Magista Obra II, Hypervenom 3 og Tiempo Legend 6. Lo-cut versjonen av Damp, Opus og Hypervenom pakker opp pakken.

 

 

Naturligvis tar Nike Magista Obra II og Nike Tiempo Legend 6 på seg mer beskjedne design, og forlater den angripende duoen til Mercurial og Hypervenom for å ta overskriftene og få øye. Magista setter på en "Deep Royal Blue" fargefarge mens Tiempo Legend 6 kaster rundt et ekstra sprut av "Total Crimson". Så det er det. Nike har vist sin hånd for Cardiff 2017.

 

 

Nike Mercurial Superfly V faller inn som den mest unike fra "Time to Shine" -samlingen. I stedet for det vanlige Swoosh-logoet på startpakken, har Nike erstattet det med dristig 'NIKE' merkevarebygging for et alternativt design og første gang merket har skiftet tingene på femte generasjon Superfly. Denne funksjonen blir også gjengitt på Vapor XI. Hypervenom Phantom 3 følger samme fargevalg som Mercurial med en "Depp Royal / Total Crimson" øvre og krom detaljering.

Leave a Comment