Nike Fotballsko Kunstgress Hypervenom Phelon III TF Grønn Svart oransje

Posted by admin 06. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Kureha grunn behage besøke venner til middag, tilbud nike fotballsko er det viktigste formålet å begrense avstanden mellom oss, som et fotballag, vil mye tid på banen trenger alles samarbeid, i tillegg til de faktorer på banen, som en privateid Kureha krysset Faktisk er det ikke mange venner her, i samsvar med den opprinnelige uheldig urinen, vet kun en tanketrening, innadvendt feighet, det er ingen venner sirkel.
Velg dine lagkamerater å spise kinesisk mat, men også ideen om privat Kureha disse årene til tross for sin far og mor Anna Wu Debiao Oliveira flittig Wu driver en stor restaurant, men på grunn av den lille butikken, fjernhet, det er ikke mye virksomhet.
I samsvar med det uheldig minnefragmentet viser, er Wus virksomhet forverret, hvis du fortsetter som dette, er jeg redd bare lukket ned.
Wu Yu er fortsatt bare en lærlingskontrakt signert, det er ganske enkelt ikke mye penger, du vil hjelpe foreldre, bare bruk den såkalte stjerneneffekten.
Ta kapteinen til ungdomsholdet, Van den Borough!
Som Anderlecht Youth Training Camp de siste årene, et av de mest fremragende dobbeltstjernede forsvaret, Van den Borrei av mange medier som det fremtidige belgiske landslagets hovedvakt.
Gjennom ungdomsleir Vanden Borre er ansett som de mest kjente spillerne, og i tillegg til ham, som vice kaptein Rex, hovedsenteret Howard, den viktigste spissen Anthony, den viktigste vingen Mark, som mer eller mindre noen nye nike fotballsko berømmelse .
Forresten, en eller annen måte ungdomslaget trenerstaben, la dem komme i Wu stor restaurant med sin far Wu Debiao, mor Ana Oliveira litt et bilde, og deretter forstørre bilder som henger på veggen, garantert å tiltrekke seg nær noen av dine favoritt Ann Bremens fans følger.


Med fansens oppmerksomhet tror messi fotballsko til barn jeg at den fremtidige virksomheten ikke vil være dårlig.
Wu Yu fortalte foreldrene sine hva deres tanker var og fortalte dem å komme tilbake til hotellene sine raskt for å forberede dem på jobb.
Begge foreldrene adidas sokkesko er veldig fornøyd med Wu Yus avgjørelse, smilende ansikt forlot sovesalen.
Etter at alt var ordnet, kom Wu Yu tilbake til garderoben, og i dag spiste en stor gruppe mennesker maten, alle venter på de optimistiske øynene.
Etter at Wu Yu kom tilbake, clamored han for å drepe kinesisk mat.
Noen lurte plutselig: "Hvor gikk Tom Pittles og hvorfor så du ikke noen andre?"
"Dum, hva sier du!" Ved siden av den smarte, sparket raskt, hvisket forbannelse.
Denne snakken, folkemengden sjekket inn i garderoben igjen, fant ikke spor av Tom Pitts.
Men dette er også normalt, i spillet av Wu Yu barnemishandling slapped, høyre fot skadet Tom Pitts, som er hvilket ansikt våger å komme tilbake ah? !
Dessuten har Tom Pittles alltid prøvd sitt beste for å mobbe Wu Yu. Alle disse tingene han så på alle årene så på.
Før de ikke skiller seg ut for hjelp, rent på grunn av Kureha egen karakter, nå Kureha alternativ personlighet, men også mye sterkere styrke, to-fase sammenligning publikum foretrekker å parre seg naturlig og har styrke, karakter og temperament er mer God Wu Yu leker sammen.


Usynlig, Tom Petersel ble helt isolert av lagkameratene hans.
Mark og Anthony ville ikke delta i moroa, fotballsko for barn nike men tenk på dagens kamp etter trener og assistent trener med Wu Yu-dialog, bestemte de seg for å spise et måltid.
"Vel, uansett, det er penger brukt Wu Yu, hvorfor størrelsesguide adidas fotballsko skal vi spare for ham? ! "Tenk så, noen få unge spillere som hadde en liten utsikt over Wu Yu, fant også ut.
Under ledelse av Wu Yu, en stor gruppe mennesker til å spise og drikke team, drepe den mektige Wu store restauranten.
Wu Debiao, som lenge har forberedt materialet, er opptatt på kjøkkenet og hennes mor, Anna Oliveira, kommer ut og gleder seg over tilstedeværelsen av alle de unge spillerne.
Kureha slik det hadde mange lagkamerater Wu forklarte situasjonen om stor restaurant, så etter ankomsten fra publikum, og ikke på grunn av misnøye med den lille butikken, spise disse varene, men veldig nysgjerrig kikket rundt i butikken, ser det ut til at alt her For dem er alle veldig friske.


Wu Yu ledet et lag av lagkamerater vil besøke hele butikken igjen, forresten introdusert om deilig i butikken.
Flere personer Yuehua Jian, trener David, som også har kommet med bil, i tillegg til trenerstaben på akademiet, Kureha også svært overrasket over å se den første trener og assistenttrener Hugo Bruce Frankie Wo Kate Lun.
«Ung mann, de to av oss er ikke invitert, nike sokkesko fotball har du ikke noe imot?» Hugo Bruce snakket med et smil så snart han kom inn døra.
Kureha raskt vinket med hånden, smilte og svarte: "Nei, nei, nei, hvordan ville tankene, kan du komme til meg at de to mennene handle, jeg er glad det er for sent"
Opprinnelig å være støyende spiste varene ble plutselig se trenerteamet dukket opp, allerede sjokkert, og umiddelbart etter å ha sett førstelagstrener og assistenttrener Hugo Bruce Frankie Voca Trent kom, de Alle nervøse, men mer av Wu Yu misunnelse og beundring.
"Wu Yu er virkelig fantastisk, han kan faktisk ringe første lag trener og assistent trener å spise!" En hvisket whisper.
En annen spiller senket også stemmen sin og sa: "Det var, du så ikke bare på retten, Mr. Francois Watcourt virker veldig kjent med Wu Yu?"
"Wow, det er Wu Yu ..."
Spillerne diskuterer originalen, plutselig fant David-trener å feie over dem, har nike fotballsko størrelsesguide sluttet å diskutere, og til og med noen trøtt kropp, ikke den minste merkelige.
Franchwickatun så situasjonen, ha ha lo: "David, du er veldig imponerende foran disse små gutta ah!"
"Vel, disse små bastardene ... ..." Davey-trener til tross for en kald snør, men ansiktet hans viste tydelig et smil.
Wu Yu ropte Wu Debiao, den travle far på kjøkkenet, og trente coachingmedarbeiderne med sin mor, Anna Olivira.


"Herrer, dette er min far og mor, de er de mest lojale fans av Anderlecht!" Wu Yu Shun potensielle foreldre introdusert til noen trenere.
Første lag trener reiste seg, det er et fotballsko shop oppriktig håndtrykk med Wu Debiao: "Mr Wu, du både mann og kone for vårt lag trente en god spiller!"
Wu Debiao Selv vanligvis ikke mye, men han liksom også reiser mye erfarne hjørne barn, entusiastisk håndhilste svarte: "Hvor der, min familie brats, Mr. trenere kan få undervisningen er hans lykke ! "
Etter noen chilling, vil Wu Debiao tilbake til kjøkkenet matlaging, Ana Oliveira disse årene med Wu Debiao rundt, men har også magista med sokk barn lært mye av kinesisk mat, vanligvis også spille underveis i det neste.
Limited Wu stor restaurant-området, foreløpig bare har to bokser, en stor boks et par viet liten boks, hallen ble opprinnelig satt et lite bord og en rekke sitteplasser, men fordi dagens ungdom team for å spørre lagkamerater til middag , Trekker Wu Debiao bevisst ut det lille bordet, legger på et stort bord med kinesiske egenskaper.
Unge spillere som sitter på et hotell med kinesiske egenskaper, fra tid til annen ser rundt, det er noen gutter enda mer hånd fotballsko nike cr7 på veggen med kinesisk knute og noen håndlagde produkter.
"Feather, dette er veldig interessant, hvordan gjorde du det?" Gordons hele avatar ble en nysgjerrig baby og pekte på den merkelige kinesiske knuten.
Kureha se ham så glad i kinesisk knop, det øyeblikket mange detaljer til ham: "Oh, ah dette er den kinesiske knute, er Han vår unike håndvevde håndverk, og disse er vevd med en ledning, vanligvis brukt til! hjem dekorasjon, spillere slitasje, gave venner og familie, kinesisk knute det er mye god mening, for eksempel: mer enn lovende, lykke og levetid, dobbel lykke, lykke, Bon Voyage, og så videre ".
"Jeg hadde ikke forventet en så liten ting, det er så mye mening? Feather, kan du sende en kinesisk knute for meg? Jeg vil ha en kinesisk knute i kroppen, så kan du også komme til å vise frem til mine venner og slektninger!"
Ser Gordon babbling utseende, Wu Yu er forfriskende nikket: "Selvfølgelig ikke noe problem, enn si send en kinesisk knute, selv å sende ti jeg er også villig!
"Virkelig? Det er veldig flott, Yu, jeg elsker deg!" Gordon hoppet nesten spent, hugget Wu Yu.
Wu Yu klapp Gordons skulder, bevisst dårlig smilte og sa: "Hei, mannen, vel, vel, jeg foretrekker faktisk en kvinne!"


"Cut, jeg liker også kvinner!" Gordon spiller kinesisk knute, det er et veldig seriøst svar.
Folket satt ved siden av hverandre høyt le.
Når noen så Gordon få en gave, kunne han ikke hjelpe med å rope: "Yu, kan du sende meg en kinesisk knute?"
"Selvfølgelig ikke noe problem!" Wu Yu sa med et smil: "Faktisk kan i dag komme til middagsmannen, vil jeg sende deg en liten gave til hver person!"
"Oh, Long live, Yu, du er fantastisk!"
"Wu Yu, du er sjenerøs!"
Så snart jeg hørte det, ropte guttene engstelig.
Spente fyren ropte enda mer: "Yu, har du adidas sko gull en kjæreste? Hvis ikke, kan jeg introdusere søsteren min til deg!"
"Kom igjen, Yu, jeg sier deg, søsteren hans er ikke bra i det hele tatt!" Hvisket lagkameratene sine.
"Hei, mann, hva snakker du om? Hvor er søsteren min?"
......
Wu Yu opptatt før og etter, mens han underholdt sine lagkamrater, mens han var underholdende trener til boksen, og noen ganger kjøkkenet opptatt, måtte han ta turen.
Wu Debios matlaging måtte ikke si at begge tabellene snart var fylt med alle slags delikatesser.
Ser på bordet fullt av fargerik mat, har spillerne lenge sett blomstrende, alt fra Wu Yu bord, de plukker opp gaffelen, begynte å ta mat.
Wu Yu og andre kommer over, rettene er nesten tomme, og heldigvis har Wu Debang lenge antatt at det ville være et slikt resultat, bevisst gjøre litt mer pasta.


Spillerne så Kureha flinke til å bruke spisepinner og ta maten, noe som gjør dem til misunnelse og nysgjerrighet som er, du ønsker å imitere, men de er så dårlige spisepinner makt, enn si spise, og selv ønsket å ta maten svært vanskelig.
Unge mennesker sammen verdens beste fotballsko er lykkelige, vi kjemper, Wu Yu fra tid til annen for å forklare historien til noen retter, plutselig tiltrukket spillerne ble sterkt overrasket.
Wu Debiao spesielt godt humør i dag, baby sønn var fint, og også blitt med førstelaget, etter en karriere som er hvordan spillerne, fjerne den gjeldende samlingen i mange år hjemme hos hvitvin, underholdt publikum.
Profesjonelle spillere for å opprettholde en bedre konkurransedyktig tilstand, prøv ikke å drikke, men om det er trenere eller spillere som er noen ganger grådige, eller drikk litt vin, røykcigarrer og lignende.
Se Wu Debiao brakt ut en sjarmerende duft wafting brennevin, er mange spillere etterlyst for å drikke to resultater når de lærer om Wu Debiao som brennevin helles inn i munnen, tilsynelatende alle vært pit, en rødmet Spicy var vanskelig å gråte, gråt og gråt for å drikke vann.
Heldigvis, i tillegg til vinmonopol, samt vin og ris vin, av muligheten til å drikke, Kureha snakke med spillerne ideen: "Gutter, mine foreldre har alltid vært fans, og du ønsker å bo i en restaurant fotokamera In. "
"Ikke noe problem!"
"Jeg har ingen mening!" Nodded all maten er glad.
Wu Yu tok raskt ut kameraet som allerede var forberedt på Wu Debiao og Anna Olivira som sto i mengden, tok et stort minnesmerke for dem.
Etter en serie tok noen bilder, kommer Kureha å lete etter en kaptein Vanden Borre: "Kaptein, er min far fans, som ønsker å skille og få et bilde med deg ?!"
Vanden Borre ikke mye eldre, hørte jeg Wu Debiao faktisk fansen veldig glad, spesielt rundt ga lagkameratene ham misunnelse og sjalusi som er for øynene, men også la hans forfengelighet nådd polen.
Uten tanker nikket Anthony Vandenborre sin godkjenning.
Kureha se Vanden Borre er så godt å si, det øyeblikk hjertet roet seg ned, og så sa han: "Great, ville min far liker å arrangere en god plass med ditt navn festet, slik at senere du kommer til middag, de kan ta sin egen posisjon, og det er gravert med navnet på din private servise, på grunn av bruk av navn og bilde rettigheter, deretter på så lenge du kjøp billige fotballsko kommer hit for å spise, vil nyte behandling halvparten av beløpet, ser du hvordan "?!


"Wow, eksklusiv sitteplasser og privat bestikk? Det er så kult!" Gordon satt ved siden av og kunne ikke hjelpe, men utbrøt.
Etter at Anthony Vandenborre hadde hørt Wu Yus ord, var hele personen grundig dum.
Selv om han er den mest berømte spilleren i ungdomslaget, men han har aldri hatt en slik behandling ah!
Hvilke stående rettigheter, som navnet på kronen, bare den store stjernen behandler det!
Jeg forventer ikke å gå ut for å spise et måltid i dag, faktisk vil det være så bra tapt på seg selv, Anthony Fande Borre tror bare han drømte.
Se rundt de misunnelige øynene til lagkamerater, Anthony Van den Bore tror han er virkelig for glad for det!
Trodde ikke, Anthony Vanden Borre bare nikket i enighet, tross alt, er dette en god mulighet til å møte opp, så mange mennesker ser på laget, han er den eneste som kan nyte en så god behandling, mer enn et ansikt ah!
Hvis senere med noen venner til restauranten for middag, se ovenfor, hengt sine bilder, samt eksklusive seter, servise og gratis private måltider, min Gud, dette er rett og slett bedre enn noe VIP VIP, men også på high-end atmosfære grade ah !
I øyeblikket var Anthony Vandenbole nesten glad.
Kureha synes å føle effekten er ikke spesielt god, bevisst legge til at sa :! "Kaptein, jeg er ganske misunnelig på deg, ah jeg har alltid ønsket å ha en privat bestikk butikk og min egen plass, men faren min sa, som jeg må vente Bli en stor stjerne Caixing, hei!


Se på hans triste (Yu) vil se ut, vet ikke folk tror virkelig han er trist!
Men så lenge smarte mennesker tenker på det, kan du forstå at dette barns ord åpenbart har problemer, hvilke eksklusive seter, private servise, hva er disse?
Nima hele restauranten er ganske enkelt hjemmet ditt, fremtiden tilhører deg å kontrollere, men også hva shit privat servise og eksklusive seter det? !
Men veldig lei meg, i dette øyeblikket er alle menneskene Wu Yu's retorikk til 忽悠 bodde, reagerte ikke på alt dette.
Gordon er en veldig enkel form for spent Zhuantouwangxiang Kureha, ivrig spurte: "Yu, jeg, jeg kan ha et sete og eksklusiv privat bord ?!"
Kureha ser dette, har hjertet lenge vært veldig fornøyd, men han rolig og bevisst ser først på Wu Debiao en, og deretter svært motvillig svarte: "Gordon, mine brødre, hvis du ønsker en privat og eksklusiv seter Utensils, uh, selvfølgelig ikke noe problem, men jeg er redd for at posisjonen din ikke er så god kaptein. Kom å spise kan nyte 20% rabatt!
"Ingenting, ingenting, så lenge min eksklusive sete og private servise på linjen!" Wu Wu endelig enige om å se, Gordon veldig glad vinket hånden.


Med Gordons ledelse og resten av spillerne uvillige, var det behov for et eksklusivt sete og eget bestikk.
Se lagkamerater er så koordinert, Wu Yu, Wu Debiao far og sønn hadde allerede lykkelig hjerteblomst.
Løs spillerne, Wu Yu non-stop lede foreldrene sine inn i boksen.
"Sir trener, mine foreldre har alltid vært fans heldige nok til å invitere deg til å komme til min restaurant til middag i dag, de er veldig glad, vil du mulighet til å co-Zhang Ying som en fotballsko str 37 suvenir, senere for å forstørre bildet hengende på veggen, slik at gjester her å se, selvfølgelig, som en takk for å komme hit etter middag, kan du spille 30% rabatt hvis med nye venner til middag, men også en ekstra gave av noen rike kinesiske kjennetegn av små nike fotballsko dame gaver ...... "
Å dra nytte av trenerne til å spise og drikke i anledning av forespørselen, vil trenerne naturlig ikke nekte, så i dag, mange Anderlecht ungdomshold spillere og trenere, er Wu Wu flørt med måltider Løftet samarbeid, dette samarbeidet gjør også den opprinnelige virksomheten ned Wus store restaurant, bare en uke etter firbrannen, som Anderlecht-fansens middagsselskaps nye plassering.
Noen måneder senere, i Brussel

Leave a Comment