Neymar trener med deres kommende eksklusive Mercurial

Posted by admin 22. Jul 2017 0 Comment(s)

 

Neymar har overrasket oss i dag med din neste tog støvler som ennå ikke er offisielt utgitt, Nike Mercurial Vapor 11 NJR eksklusive for den brasilianske sprekk.

 

Under treningsøkten lørdag, hvor FC Barcelona står overfor sin første uke av forberedelsene til 2017 sesongen - 2018, Neymar overrasket alle ta som vil bli hans nye støvler for kommende måneder preseason og tidlig 17-kampanje - 18.

 

Som du vet, ofte hender det at noen spillere noen ganger tidlig premiere neste oppstart før den offisielle utgivelsen av merkevaren, spesielt i løpet av forrige trening til sin offisielle debut partiet. Og dette er noe vi liker, og hvis det er så Neymar sprekker.

 

 

Hvordan kunne det være noe annet, den brasilianske stjernen er, etter Cristiano Ronaldo, flaggskipet i Nike, og det var tydelig at han hadde gitt en eksklusiv støvler som har CR7. Som Mercurial Superfly CR7 portugiserne, vil Neymar har sin egen tid til annen, men med Mercurial Vapor-modellen.

 

Det er fortsatt noen dager til den offisielle utgivelsen, men vi kan allerede se at Mercurial Vapor 11 NJR er i hovedsak en levende blå med hvit Swoosh og kanten av sålen og limegrønn. Disse fargene er inspirert av Brasil, pluss støvler vil ha noen unike detaljer som lanseringsdato for sin sønn Lucca, som på sin første klassiker og en luftig utsikt over havnen i Barcelona.

Leave a Comment