Hvordan kjøpe en fotballsko? Full guide!

Posted by admin 26. Feb 2018 0 Comment(s)

Fotballsko er viktige detaljer for sikkerheten og ytelsen til en idrettsutøver. Enten i feltet eller futsal fotball, når du velger utstyret, må spilleren vurdere flere faktorer for å sikre ytelsen. I denne artikkelen vil vi gi deg en trinnvis veiledning om hvordan du velger den ideelle fotballstart for deg - for fotball eller futsal - og også angi toppmodellene på markedet.


Tips for å velge den perfekte fotballskoen
Komfort: Sneakers skal passe på spillerens fot, uten å klemme på et tidspunkt eller gå løs på en annen. Komfort er direkte knyttet til utøverens ytelse. Hvis fotballskoen ikke er behagelig på foten, hvordan forventer du å få en god ytelse i spillet?


Pris: Før du begynner å lete etter ulike modeller, angi hvor mye du vil bruke. Det finnes gode modeller i de mest varierte prisklassene. Så det er viktig å sette dette målet først, slik at du unngår unødvendig bruk.


Traction: En god fotballsko trenger å sikre utmerket trekkraft på bakken. Totalt sett er fotball et spill som krever rykkete bevegelser og endringer i retning på kort tid. Godt fottøy må sikre traksjon slik at utøveren trygt kan utføre sin aktivitet.


Pute: Sportens intensitet gir stort press på spillerens føtter. Med dette må joggeskoene utformes for å absorbere sjokk av ulike bevegelser, for eksempel løping, sparking og hopping.


Ikke klamre seg til kjente merker: Utrolig som det kan virke, ikke alltid de mest kjente merkene som Adidas, Puma, Nike, Umbro vil ha den perfekte fotballskomodellen for foten din. Men rolig, ikke "priem cânico"! På det tidspunktet du prøver, kan du også prøve å passe på mindre kjente merkevaremodeller. Husk alltid: Komfort først.


Foruten disse viktige tipsene, vil valget av fotballskoen også avhenge av noen viktige faktorer, nemlig:


overflaten som du skal spille på (futsal? field soccer?)
posisjonen du vanligvis spiller
din spillestil
Strikers for angriper, forsvar og midtbane
Lengre og "spisse" sko er angitt for de som spiller i angrepet, da de gir større smidighet og kontroll for utøveren. Nike, Puma og Adidas produserer vanligvis gode klipper for profesjonelle spillere.


Hvis du har en tendens til å spille defensivt, er komfort og fyll de viktigste tingene du bør se etter - Umbros klipper har en tendens til å bli dømt for disse egenskapene. Den eneste ulempen med disse støvlene er at de kan redusere ytelsen i "løpeskudd".


Nå, hvis du spiller i midten av feltet, kan mer allsidige cleats være det beste valget. Mer avrundede modeller pleier å være ideelle da de er utformet for å gi større presisjon i ballpass og kryss.


Fotballsko for salong, felt og samfunn
Det er viktig at klossene passer for hvilken type felt du vanligvis spiller, fordi den nødvendige tråden vil være forskjellig for hver type bakken. Mange mennesker ender med å kjøpe to typer cleats - en for futsal og en for feltfotball - for å sikre hyggelige øyeblikk i enhver tilstand.


Fotballfotballskoen på salongen er den mest fremtredende av modellene, fordi solado er glatt uten lås. Nå, når det gjelder samfunnets oppstart og felt, kan ting bli litt mer forvirrende (men ingenting du ikke kan slå! Hehe).


Hvis motivet er et syntetisk gressfelt, er sålen veldig lik den til fotballene i salonsfotball - de er ikke helt glatte, fordi de har "dimples" som gir god vedheft. Forresten er de kalt Astro solos.


I feltfotball er antallet påkrevde låser på bagasjen lavere, men låsene er store - for å gi mer stabilitet i feltet. Vanligvis kan disse støvlene komme med 6 eller 10 låser. Husk at jo flere låser, desto større er mobiliteten. Hvis du spiller i angrepsposisjoner og midtbanen, er de med 10 låser mer indikert. Hvis du spiller i forsvar eller mål (stillinger som krever mer stabilitet), er de av 6 låser mer indikert.


For øvrig, hvis du går i støvler med justerbare metalllåser (av forskjellige høyder), ikke vær forvirret: disse støvlene er designet for bruk på våt og gjørmete terreng, hvor slipp og syltetøy er to konstante problemer. De kan også brukes i tørre felt.


De riktige skoene til samfunnet har mindre låser og gir god ytelse i lavt gress (eller til og med gressløse) felt.


De øverste støvlene på markedet
Mizuno Morelia
Det er et av spillernes favorittvalg over hele verden takket være design og muligheter for justering. Mizuno Morelia fotballsko er et godt valg for utøvere på jakt etter lett og komfortabelt utstyr.


Fottøyet gir mer trekkraft og fleksibilitet i de innvendige gulvene, i tillegg til å ha toppe med forsterket søm som beskytter mot skader.


Noen tilbud:
Nike Mercurial Victory CR7 Youth Society
Nike Mercurial Vortex II IC Futsal
Nike Mercurial Victory V FG Campo
Adidas Messi 15
Åpenbart, fotballskoen som bærer mesterens navn på fire gullbolter, må være spesielt. Disse støvlene ble laget for å vinne, akkurat som Messi. De har unik trekkraft og smidighet, noe som gir utøveren stor presisjon i bevegelsene sine.


Strukturen til Adidas Messi 15 gir mye mer fart. I tillegg til å gi bedre kontroll og berøring av ballen har den innovative teknologier som aldri har blitt brukt av merkevaren og ble utviklet for å møte den argentinske spilleren.


Noen tilbud:
Adidas Messi 15,4 TF
Adidas Messi 15,3 IN
Adidas Messi 15.4

Leave a Comment