Fotballsko Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Rød Gull

Posted by admin 12. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Etter spasertur rundt supermarked, cr7 fotballsko med sokk Kureha noen nysgjerrig spurte: "Dette er hva supermarkedet for å kjøpe penger eller hva romanen såkalte energi valuta ??"
"Energipunkter, vel, kan også kalles energimynter!" Systemet er veldig brukervennlig svar.
Kan ikke se noens skygge, bare gjennom lyden av ører som ringer for dialog, noe som gjør Wu Yu litt mer eller mindre litt uvanlig.
Pekte på jerseys i beholderen og spurte: "Hvor mye energi valuta har jeg nå? Hva kan jeg kjøpe her?"
"Dessverre, fotball innesko barn på grunn av verten er du bare bindende med systemet, oppgaven er ikke fullført, den nåværende energimarginen er null."
Kureha føler det er som å spille et spill nesten, ble i hemmelighet hvisket "?? Vel, da forklare meg hvordan å tjene energi studiepoeng hvor neste oppgave,!": 'Gud, dette systemet virkelig gjerrig spøkelse ball, Selv en system nybegynnere pakke er ikke presentert.


"Oppgaven er å gå rett resepsjonen hall, der verten kan velge å akseptere en rekke oppgaver å fullføre oppgaven etter at systemet mottar sjenerøse gevinster!"
Kureha hørte dette, glise lo: "???? lukrative belønningssystem for å ha en god lønn jeg kan ikke umiddelbart bli Superman eller gjennom baksiden før verden!".
Systemets svar er imidlertid en elektronisk advarselstone: "Ovennevnte informasjon gjelder systemets høyere hemmelighold og utilstrekkelig vertsmyndighet!"
Wu Yu Pie Piezui, det er disdain sneer: "Jeg antar, det vil være en slik situasjon!"
Snakker, allerede ute av supermarkedet, fotballsko for kunstgress foran Wu Yu imponerende er en lignende bank resepsjon hall rom.
Døren er helt automatisert, Wu Yugang nær glassdøren åpnes automatisk.
Denne såkalte oppdragsmottakshallen rundt veggene, som henger en rekke bilder overalt, er figurene ovenfor nesten alle kjente verdensberømte Wu Yu-spillere.
Like Hva brasilianske Pelé, Diego Maradona, Argentina, Ungarn nummer én Phillips Castel, jazz England Matthews, gull pil Stefano, Franz Beckenbauer, ballett Wangzai Fan Van Basten, utenfor stjerne~~POS=TRUNC mann Ronaldo, kjent som Zizou dribleren Zinedine Zidane, fotball veiviseren Ronaldinho, Kaka Guds Sønn, Predator Nedved, Figo på høyre Revere, Revere venstre Giger Sri Lanka, ringenes herre ring og så videre.
Ser dette kjente stjernebildet, Wu Yugang en nær, fant vi det opprinnelige bildet i statisk faktisk begynte å bevege seg, bildet vises automatisk hver stjernes topp ytelse.


Ut av de offensive spillerne, er det også lik Lion Kahn, Maldini, Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, keeper Lev Yashin, Sør-Amerika Chilavert gal, gal keeper Higuita og andre defensive spillere på veggen .
Enten pendelen ekstraordinære Ronaldo eller Ronaldinho ekstraordinære ku hale, eller er Zidanes Fairy pause, disse spillerne er toppen av sin klassiske bildet dukket opp en etter en i bildet på veggen i.
Se det klassiske bildet, Wu Yu, men bare en pseudofans, mens du også ser lidenskapelig, kunne ikke vente å spille med det samme.
Jeg vet ikke hvor lenge det vil være Kureha alle stjerne klassiske øyeblikk på veggen, og etter at jeg godt knyttede never, ropte: "Kom igjen fortelle meg hvordan å fullføre oppgaven bar"
"Ifølge gjeldende tilstand av verten, gir systemet den første oppgaven er å" lære å leke. nike fotballsko barn kunstgress"
Wu Yu lyttet, kunne ikke hjelpe sint brøl: "[lærer å spille], hva betyr det? Er systemet at jeg ikke engang vil spille fotball?"
"Det er bare grunnleggende oppgave er gitt til vertssystemet foreslått, vert må fylles pasninger, skyting, dribling, kurs, corner, frispark, etc. trening."
Se mer YY roman, i samsvar med innholdet i boken, gitt oppgaven med systemer, er generelt ganske unormal, kan det også være hva oppgaven mislyktes slutten av livet, ødeleggelsen av sjelen BT straff lignende.
Tenk på her, Wu Yu spurte raskt: "Hva er restriksjonene?"
"Nei!" Systemet svarer veldig enkelt.
"Det er greit." Wu Yu nikket, kom til oppgavens mottakshallestang, skriveren skriver automatisk om oppgaven å skrive ut kontraktskjemaet.
"Skriv navnet ditt ved signaturen, trykk på fingeravtrykkene dine og godta oppdraget," fortalte systemets søte stemme.
Wu lese det nøye igjen, det ovenfor er faktisk veldig detaljert hva passerer ballen trening, skutt trening og annet innhold, men problemet er at det ovenfor ikke skrive noen belønning? !
Hastily spurte: "Hva er belønningene for å fullføre disse oppgavene?"
"Siden dette er den første oppgaven å åpne systemet, kan verten bruke den heldige tegningen når han fullfører oppgaven."
Speaking of belønninger, Wu Yu umiddelbart glade for å spørre: "roulette lotteri? Hva er premiene?"
"De elementene som eieren tidligere så i supermarkedet var alle innenfor roulette-tegningen."
Hør disse ordene, utbrød Wu Yu humør: "Jeg må tegne en best pris!"
"Vennligst godta oppdraget til verten!" Systempåminnelse hørtes igjen.
Wu Yu fra baren for å hente kontrakten og penn, 唰 唰 唰, signerte kontrakten hans i navnet, forresten også ved et håndtrykk.
"唰!" Når håndavtrykket ble ferdig i øyeblikket, ble et fargerikt lys blinket i kontrakten, den neste andre kontrakten i en stråle, forsvunnet i oppgavsrommet.
"Verten har akseptert noen, vær så snill vert umiddelbart til treningsbanen for å begynne å trene!"
Wu Yu i samsvar med systemets ledetone, forlot oppdragsreisen, gikk mot treningsområdet.
Ved å gå inn i den store treningsbanen så jeg flere høye hvite og svarte menn som ventet på retten.
Ser Wu Yu komme, en av dem whining mot den hvite: "også Lengzan hvorfor? Gå til garderoben og sett på treningsdrakter, skynd deg!"
"Legg på treningsklær for å delta i lagopplæringen!" Systemet ber om sjokkerte Wu Wu-ører.
Wu Yu gikk raskt mot garderoben, satt på et sett med røde og hvite treningsdrakter.
Hvite menn ansikt iført en titt av forakt, ropte han: "! Rookie, først og fremst å følge meg for å fullføre opplæring for å slå gjennom tusen ganger, og skynd deg, ikke somle, trenger du ikke lei den ikke har"
"Tusener passerer ballen trening? Hvordan er det mulig, gni jeg!" Wu Yu hørte straks stirre, ropte forbannet.
"Bedt: verten for første gang å akseptere oppgaven, kan ikke gi opp, ute av stand til å avslutte oppgaven, hvis verten ikke kan fullføre oppgaven, vil aldri være i stand til å forlate treningsfeltet!" Cold elektronisk lydsignal i ørene, men som tunge torden-lignende, hard Relentless Wu Yu hjerte briste inn i blomster.
Wu Yu ser stor forandring, noe nervøst høyt spurte: "aldri la treningsbanen det, da vil jeg ikke dø!"
"Som vertsstaten i sfæren av Gud er sjelen i verdenssystemet, i teorien, kjøttet kan overleve i en periode på ca tre dager i den virkelige verden, hvis sjelen ikke kom tilbake tre dager senere kjøttet, kjøttet skal være vert på grunn av uforutsette årsaker ødeleggelse!"
"Uventede fotballsko til salgs grunner? For eksempel?", Spurte Wu Yu med forsiktighet.
Lyd kald og hjerteløs system, som beskrevet i en veldig normal ting: "Slik som jordskjelv, bilulykker, branner og andre naturkatastrofer, eller hjerneslag, hjertesykdom og andre sykdommer"
Men lytter til Wus ører, men det er et stort jordskjelv.
"Du idiot, jeg vet, jeg vet at det ikke vil være en innesko god ting, TMD, du jævla system, løgnere, bastards!" Kjenn sannheten Kureha dystre med sinne, ropte opp.
Den hvite foraktet kikket Wu Yu en blek, hans ansikt hengte et skummelt smil påminnet: "Nyvinne, kom raskt opp, tiden din er begrenset!
"Bastard!" Wu Yu skjellet en hvisket, gritted tennene med hvite bak hvite, begynte en systematisk tvunget metamorfose trening.
559, 560, 560, 562!
Etter det 562. sparksparket kunne Wu Yu ikke hjelpe, men slapp til bakken, hendene hans var veldig uformelle på begge sider, lå i bakken liggende på bakken, gispet.
Non-stop trening, men ikke fullstendig torturert kroppen hans dårlig, men mental tretthet, har torturert ham veldig sliten.
Jeg er veldig sliten, jeg vil virkelig hvile, men kroppen har ikke nå grensen.
Selv om det er sporadisk sårhet, tretthet, når Wu Yu igjen fokuserer på trening, forsvinner denne tretthet og ømhet helt det samme.
Det ser ut til at denne kroppen ikke er hans egen i det hele tatt, men en maskin som raskt kan gjenopprettes og dedikert til arbeid.
Men innenfor denne måten, gjennom konstant trening for å utforske, men også å Kureha gradvis mestret noen grunnleggende tips for å spille aspekter, for eksempel slå gjennom i trening, har han vært i stand til å raskt spre ballen dyktig angitte området, når ballen, om den faller fort volley pass, eller passerer plutselig fløy til hans side fra et hjørne, kan han dyktig bruke hode, bryst, ben, føtter fast stoppet utenfor ballen.
"Nybegynner, er det ikke? Det virker som om du virkelig er en fitte ah!"
"Ha ha!"
Ikke langt fra å lytte til latter NPC slem, Wu Yu kikket på den store skjermen ved siden av skjermen, det er å slå røde figurer.
Det lyse røde arabiske tallet, det er nesten som perfusjon med blod, utstråler en blodig skarp smak.
Wu Yu proppet plenen sin, sliter med å klatre raskt opp.
"Vel, er det ikke grunnleggende trening? Jeg vil være i stand til å fullføre alt. Absolutt! Wu Yu knuste hendene hardt som en knyttneve, hilste i hemmelighet i mitt hjerte.
Obsidian system er åpenbart ment å stimulere Wu Yu, trening neste dag, på den store skjermen rundt feltet uniform viser nedtellingen fra slutten av oppgaven.
Når Wu Yu var sliten, så lenge han så opp for å se den lyse røde nedtellingen, vil den raskt klatre opp og fortsette å investere i hard, repeterende og kjedelig trening.


Etter femti-fem timer sammen, solen på himmelen, på den romslige alleen selvfølgelig fortsette å svette, var på vei opplæring av Kureha, når en antenne Ding, ble sparring NPC svarte spillere både mann og ball Kraftig slått luften i luften.
Wu Yu den tynne kroppen krasjet inn i plenen fra midten av luften, rullet en full fire eller fem ned, stoppet dette.
Ligger i den helt virkelige skyggen av plenen, følte Wu Yu bare vondt over leddene, hvorav bakslaget var varmt og sårt.
"Damn NPC, jeg protesterer, som ligger bak feilen, feil!" Wu Yu klappet alvorlig plenen, ropte sint.
"Ugyldig protest, vet du på feltet, dommeren ofte ikke den allmektige Gud, kan han ikke være i hvert hjørne for å se alle de små triksene, mektig aktør selv i møte med foul, vil ikke lett å gi opp, verten, Ønsker du å gi opp trening? "Et øyeblikk lød Wu Yus ører systemet som latterliggjør latter.
Tenk på konsekvensene av ikke å fullføre oppgaven, Wu Yu var full av styrke, han hadde ikke tid og systemet slur, ingen tid til å stole på grunnen til å puste.
Blikket på den elektroniske skjermen ved siden av det, går tiden som vises ovenfor, ut.
Kureha intenst knyttede never, rask stigning opp fra plenen, ikke langt fra den sinte blikk på ham glise er svarte spillere en NPC, sint og ropte: "The drittsekk, jeg vil ikke gi opp, Jeg vil aldri gi opp!


Det er nå mindre enn 17 timer fra slutten av oppdraget.
Ikke skynd deg for å avslutte trening, all innsats før det!
Tenkte her, Kureha igjen kom til ballen foran, ser på venstre side nær ved cornerflagget har blitt satt hvite fotballspillere en NPC, dame fotballsko Wu Yu begynte å kjøre mot folkemengden utenfor.
Ansvarlig for å forsvare Wu Yu svart NPC spillere, fulgt raskt bak Wu Yu løp ut av det begrensede området.
Stående foran målet viste syv NPC-spillere seg, tre av dem er Wu Yus virtuelle lagkamerater, de andre fire er målvakter og forsvarsforsvar.
Wu Yus høyde er bare omtrent en meter syv fem eller så, mens forsvaret til spillerne er generelt en meter syv syv eller en meter åttiett eller så.
Faktisk både høyden og ikke mye fordel, så lenge det gode samarbeidet med NPC lagkamerater, fortsatt i stand til å fullføre header, men på grunn av Kureha at dårlige fysiske faktorer, noe som resulterer i behovet for å avslutte saken med skraping, han lett Ble beseiret.
"Siden kroppen kjemper, så spiller jeg smidig med deg for å se hvem som er rask respons! "Mind satte ideen, begynte Wu Yu med en høyde på rundt åttito tre svarte NPC-spillere som kjørte rundt.
Denne svarte NPC-beskyttelsen klart i Guds systeminnstillinger, blir helt en defensiv, aggressiv, kraftig header, snu langsomt i den tradisjonelle midtveien.
Etter at Wu Yu tok ham for å slå noen runder, kunne Negro NPC-forsvareren ikke holde tritt med Wu Yu-tempoet. Da hjørnet sparket ut, var Wu Yu nesten ubemannet.
Svart NPC vakt i øyeblikket ligger i Wu Yu tre kropp også!
Ser på fotball inn i himmelen fra vingen, fly begrenset sentralt område når Kureha sinn sakte begynte å fotballsimuleringen flygebane, samt dens plassering rundt den defensive spilleren av handlingen.
For øyeblikket for å overleve, for å fullføre oppgaven, Wu Yu nesten aldri trodde, en skritt mot fotballen i retning av den kommende rushed fortiden.


Ser på å komme nærmere fotballen, Wu Yu fornøyd, han visste denne gangen på fotballens avgjørelse, den neste tingen er veldig enkel.
Nesten i ubeskyttede forhold, "嘭!" Kulde krasj.
Wu Yu er veldig rolig avvisning avslag hoved, fotball hardt mot målet.
System virtualisert NPC målvakt, men en meter høy, men i møte med et så nært angrep, er det ingen reaksjon.
Hans hender er bare et symbol på bølgen, så hodet for å se fotball bore raskt inn i reden.
"Suksess!" Vitnet hans vellykkede overskrift, Wu opphisset å vifte sin knyttneve, brølte høyt.
Med suksessen til denne overskriften, etterfulgt av headeropplæringen, ble Wu stadig mer aktiv.
Før han var i den høye, grusomme sorte vakt, ble han nå en stor dum bjørn, Wu Yu kan nyte å spille i fart med dem.
Når Wu Yu blir den siste ballen i mål, brøt den store skjermen rundt treningsbanen plutselig inn i blomster og skål.
"Gratulerer vert å fullføre den grunnleggende oppgaven med å lære å spille [], belønner systemet et hjul av tilfeldig lotteri, begynte lotteri å spørre om verten nå ?!" beste innendørs fotballsko Etter jubel falmet, hørtes rundt i systemet lyd.
Wu Yu tørket hendene svette svette, smilte: "Selvfølgelig tegne!
Stemmen falmet, dukket opp i den store skjermen rundt skjermen plutselig en roulette, det er mange mønstre.
I tillegg til det som tidligere ble sett i systemets supermarkeder for å se hvilken fysisk gjenoppretting av næringsvann og Beckhams leketøydukke, er det mange nye ting som aldri blitt sett før.


"Riktig vinkel slå ferdighetskort?" Wu Yu casual blikket, imponerende utbrøt: "Dette er ikke min forrige spille fotballkamp i et ball berømmelse modell ferdigheter kort?!"
Gud forklarte raskt systemet: "Hvis verten å tegne dette ferdighetskortet, vil det øke den plutselige effektforandringen, forbedre ferdighetene."
"Utenfor vristen, fot ball, Marseille swing, oksehale, midt-kolonnen, slugger, Pei Peipei ;! jeg sier Gud deg dette ball spillet systemet bare kopiere andres Vel," Wu Yu kalte på roulette lesing Etter prisen kan det ikke lure og le.
I møte med Wu Yu's tortur, ignorerte systemet av ballen Gud bare: "Start den heldige tegningen, vennligst bekreft fotballsko str 26 verten etter samtalen!"
Yuehua Jian skjermen roulette enorm start oppe og går raskt, Wu Yugang øynene begynte å bevege pekeren kan se på, for å se en gruppe bak eneste stedet i rask fotballsko barn med sokk spinning, alt ikke se klart.
En bit, ropte rett og slett: "Stopp!"
Med Wu Yus skrikende stemme, begynte hastigheten på pekerrotasjonen å senke, Beckham spiller

Leave a Comment