Fotballsko Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Hvit Svart

Posted by admin 29. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Ifølge den opprinnelige løpet av historie, superfly barn i øyeblikket Frank Voca Troon bør bare gli inn i Anderlecht ungdomslaget, men på grunn av sommerfugleffekten Kureha bare kom plutselig, som fører til Frank Voca Trent fungerte som forskudd sikkerhet Assistent trener av første lag i Drechute.
Davey Coach og Scout Eddie Van Daere brillet ikke etter å ha hørt om Frank Vohkotlens stemme. Som kollega kjente de muligheten til den nye coachingassistenten.
"Frank, hvordan har du det med Hugo?" Eddie Van Dahle spurte nysgjerrig.
Frank Voca Trent trakk på skuldrene, er det hjelpeløse svar: "Eddie, teamet nylig oppstått noen problemer, mer enn de viktigste første lagspillere skadet, er i ferd med fotballsko med sokk salg å starte umiddelbart, hvis vi ikke kan ha noe å legge sesongen, Jeg er redd for få personer på benken i den nye sesongen! "


"Denne damnskade!" Coach Hugo sto til side, fotballstøvler veldig deprimert forbannet.
Trener David gikk frem og forsiktig klappet på skuldrene til trener Hugo, komfort: "Hugo, ikke være trist, har vårt akademi mange gode unge spillere, slik at du kan være fornøyd"
"Hva er en god anbefaling?!" Hugo så på banen og de løpende spillerne så på ham.
Frank Voca Trent og Hugo Bruce Lenge før juniorlaget, hadde reist gjennom reservatet, men hvor de ikke finner de rette spillerne, og nå var kommet for å prøve lykken som en youth team, vil vi håper å fullføre Sett på ungdomslaget av unge gutter som.


Davey-trenere sender dem med vilje, det mystiske smilet: "Det er noen, men de gamle reglene, du ser først på spillet, les spillet vi snakker igjen!
"Vel!" Hugo og Frank hver fase som en nike magista innesko latter, de vet veldig godt at denne mannen Davids humør, hva skal man se på kampen, ikke noe annet enn å se på synet.
Ungdomsleirens spillere er alle David disse trenerne, bruker vanligvis mye tidskrevede babyer, kontakt med lenge, alltid en liten følelse, superfly ag ikke så mye en student, for ikke å nevne mer som sine egne Samme barn.
Spillere på banen desperat kjemper for fotball, i skraping, nike fotballsko billig fotball falt ut av grensen, tok David trener muligheten til å peke en fløyte: "Dudu!"
Sett ned sparket treneren David med sin skingrende høy røst ropte: "Little drittsekk som, optimistiske øyne vidåpne, den første trener Hugo Mr. fotballsko cr7 barn Bruce og Mr. Frankie Voca assistenttrener Trent kan ha Å se på spillet ditt, og fra nå av gir jeg opp kraften til sykepleier, god ytelse, hvem har det ikke bra og venter på meg å sparke han rumpa!


"Wow, er det Mr. Hugo?"
"Første lagtrener og assistent coach?!"
"Min Gud, min sjanse kommer, så lenge ytelsen er bedre, kanskje i dag det kan velges for førstelaget ?!" Vitne til førstelagstrener for å se kampen, noe som gjør ungdomslaget av unge gutter, og alle for en Uvanlig spenning, de kan ikke vente å vise ytelse, nike innesko forsøker å imponere treneren, ta dem inn i første lag, bli en stor stjerne.
Dra nytte av den gode muligheten, Tom Pitts gikk raskt frem og sa: "Marc, denne gangen vil du kunne kvalifisere for første lag!"
"Det er selvfølgelig!" Mark smilte veldig stolt.
"Som en lagkamerat ble du senere en stor stjerne, men pass opp, ta vare på meg?"
"Sikkert, definitivt!" Marker smugly med et triumferende smil, en figur han er blitt en stor stjerne.
Fotball ble bare sparket ut av grensen av spillerne fra de viktigste røde hesteteamet, så i øyeblikket kom spillerne til å sette opp ballen og forsøkte å organisere et anstendig angrep.


Enten de messi sko barn viktigste spillere eller benk spillere er ivrige vanskelig å uttrykke seg foran trener først, ballen bare kom ut ikke lenge etter, gjorde lagspiller av benken med sine lagkamerater ikke gjøre noe med, men vil at ballen i kraft av sin ekstraordinære styrke, fotballresultater like etter pause, var det lagets hoved høyreback rød vest Tre Vanden Borre, en fin ren lysbilde direkte måke, måke ballen ut av banen.
Utstedt en foul ball igjen, selv om Kureha svært alvorlige trekk, stadig vinke til sine lagkamerater, i håp om å få ballen, men ivrig etter å vise disse unge guttene, og alle av en tapt hund spiser hund som en gambler, bare bare et dumdristig.
Erstatter styrken til spillerne, cr7 fotballsko til barn dette er svakere enn de viktigste spillerne, så det er ingen kamp, ​​la dem kaos, fotball fortapt.
Den viktigste røde laget organisert angrep, basert på årsakene til det forrige målet, er fotballen fortsatt ikke bestått til Mark, men passert superfly fotballsko billig til høyre for Eliot den 6..
Eliot liker ikke like Markus så ekstraordinært, han foretrekker å passere ballen enkelt å rive motstanderens forsvar.
Etter å ha mottatt fotball, gjorde partneren flere påfølgende korte pass, veldig lett å bryte inn i siden av benkholdsposisjonen.


Ansvarlig for forsvaret av venstrebacken Barry V, for å være strenge, mens hardnakket fast Eliot posisjon, ikke gi ham noen sjanse til et gjennombrudd, er den andre siden også konsentrere seg innendørs fotballsko test klar gikk frem for å forstyrre ballen.
Som hovedvenstrebacken, kan Barry forsvarsteamet sikkert kom opp noen rader, Elliott så ingen sjanse i det begrensede området, raskt feie av øyet som beveger seg frem Anthony og Howard, å finne en god visepresidentkandidat Etter linjen, ikke nøl med å passere direkte i foten.
Siden Eliot frykt ble mottatt av Barry, kraften i denne foten sparket ballen litt stor, enten det er et resultat av Anthony Howard gjorde likevel ikke fange fotball, men var lagets benk Rex VIII midtbanespiller fikk ballen, Lexus Sri Lanka gjorde ikke klebrig ball raskt sparket fotballen til forsiden, til midtbanespilleren Gordon den 18. å organisere angrepet.
Gordons teknologi ved foten av ganske bra, men han og Wu Yu, kroppen er for tynn, så lenge defensiv spilleren lukker, er det vanskelig å spille sine personlige egenskaper.


Krydret Vanden Borre oppdaget muligheten, Jia Zhu plutselig nærmet Gordon kropp, ved hjelp av sin store ben, og snart stjal ballen ned, kastet Gordon, raskt kjempet tilbake.
"Beautiful steals!" Hugo, treneren ronaldo fotballsko til barn så på spillet på retten, så Vandenborre sin vakre stjele og kunne ikke hjelpe å klappe hendene.
Frankie Voca Troon å se, men også kunne ikke hjelpe, men dyptfølt ros: "Vanden Borre og faktisk Compagni sammen kalt geni av en av forsvaret binære ungdomsleir ah"
Trener David tok ordene veldig stolte av å presentere for publikum og sa :. "Det er, selvfølgelig, jeg har brukt så mange år i ungdomslaget, virkelig liker Vanden Borre slik talentfull linebacker, er fortsatt svært nike fotballsko mercurial sjeldne."
Yuehua Jian innsats fra flere personer, hoved vesten på laget på grunn av en plutselig ballen settes Vanden Borre (cha) på offensiven, helt forstyrret lagets forsvar fra benken foran en kaotisk situasjon, det viktigste spiss Anthony endelig er en Fotfotball stakk målvakten Sami av målvaktenes mål.


"Poengsummen er nå 2: 1!"
"Beautiful, Anthony!"
Se en godbror mål, Mark stormet opphisset, og Anthony lidenskapelig omfavner, men i hans hjerte, men det er uvanlig ivrig etter at selv kan score et vakkert mål.
Anthony er også veldig spent, umbro fotballsko barn frontlinjens trener Hugos ansikt, å bryte poengsummen, som ikke skal bevise ham styrken av det? !
Så lenge baksiden av forestillingen bedre, mer inn i ballen, burde kunne imponere treneren, med sine egne inn i første lag? !
Tanken her er Anthony veldig spent, hard trening så mange år, til slutt for hva? Ikke bare for å komme inn i første lag, bli en stor stjerne mulighet? !
Nå foran muligheten, må jeg ronaldo fotballsko til barn knyttes!
Hovedspillet av røde vestspillere har gått fram for å feire, mens erstatningsgruppen av spillere en for en, forkastet.
Å se på lagkameratene hans deprimerte, Wu Yu kom frem og fotballsko med sokk salg ropte: "Hva gjør du? Ikke la hverandre bli en ball?" Vi må gå tilbake! "
Vice-kaptein på juniorlaget til Rex snart ekko høyt: "Yu sa det riktig, gjør du det du ser på sidelinjen er villige til å mislykkes, men at det sto førstelagstrener uansett, jeg ?! Vil ikke gå glipp av en så gylden mulighet. "


Wu Yu sinn tanket plutselig stemmen til systemet: "bit! Gratulerer vert å utløse en ny oppgave [Jeg ønsker å bli det første laget]; krav til verten må utmerke seg i dette feltet kamper, ledet laget til seier, få til fordel for buss, bli det første laget, vertssystemet vil fullføre oppgaven i samsvar med verts Ytelse, belønner en heldig tegning muligheter, hvis verten ikke fullførte oppgaven, vil bli straffet av systemet! '
Damn, men også oppgaven? ! "Wu fjær Yi Chan, for å vite før den såkalte [konkurrerende for den viktigste venlige kampen] oppgaven har ikke fullført det, og snart har et nytt oppdrag blitt generert.
Gud jævla systemet, som er å dyrke guden ah? Bare endre måten å torturere folk på!
Selv om det er hundrevis av klager i Wu Yus superfly fotballsko billig hjerte, men for å overleve, for ikke å lide det ukjente straffesystemet, kan han bare bite tennene, kjempe til seier.
"Men, men uansett hvor hardt vi ikke engang tenke på å vinne de viktigste spillerne, vi, vi, umbro fotballsko barn tross alt, like ved benken ah!" En benk, det er motet sukk, sløv svaret.
"? Hva om de viktigste spillerne ikke du glemmer, jeg gikk videre bare scoret ett mål," Wu Yu vet at du ønsker å vinne kampen, må vi forene sammen for å øke moralen fotballsko cr7 barn i øyeblikket raskt sa han: "Alle av oss sammen Trening har eksistert i mange år, og jeg tror at alle kan komme sammen og ha et felles mål som vi liker å spille fotball og vi ønsker å være en profesjonell spiller og en stjerne. Hva er det harde arbeidet hver dag? Er det ikke i dag? Rex har rett, og nå har vi en gylden mulighet foran nike magista innesko hverandre, god ytelse har muligheten til å gå inn i første lag!


På "Tenk på det! Bli den første laget til å delta i den belgiske ligaen, selv har vi en sjanse til å delta i Champions League, tenkte jeg Anderlecht iført uniformer, stående nike fotballsko billig på scenen av Champions nike fotballsko mercurial League med Manchester United, Real Madrid AC Milan, den berømte gigantiske klubbkonkurransen, ble jeg gjennomvåt (teng) Teng!
"Jeg vet bare at jeg vil bli med i første lag, jeg er mer enn noen som er ivrige etter å bli med i første lag!"
"Er du nå?" Føler du deg motet fordi du har møtt et lite tilbakeslag? Er du fotballspiller, vil du bli en fan? "
"Jeg pleide å være redd for fysisk konfrontasjon, selv har jeg litt redd for å se Tom Peters drittsekk, men jeg er blind frykt, toleranse nyttig Tom Peters denne jævelen, mobber enkelt, jo mer du? Redd for ham, han er mer og mer til å mobbe deg, en gang er du ikke redd for ham, men han var redd for deg!
"Jeg forstår ikke disse tingene en gang, men når jeg lå i en sykehusseng (Chuang), opplevde et år med disse tingene helt på nytt i ettertid, jeg plutselig oppdaget at frustrasjon var redd, er rett og slett ubrukelig Det eneste jeg kan gjøre er å slå av steinen foran meg. Uansett Tom Pitts bastard eller noen motstander, er jeg fryktløs og messi sko barn jeg lengter å vinne! Jeg lengter etter suksess! Jeg hater fiasko, jeg vil ikke smake på smaken igjen! "


"Jeg tror du liker meg, liker ikke feil?"
"Hva med de viktigste spillerne? De er bare to ben og to hender, et normalt hode, hva vi mister til dem? Vi er lagkamerater, trener sammen, hvorfor de er de viktigste spillerne, vi er erstattet Jeg har ikke noe imot, jeg tror ikke at mine anstrengelser burde mislykkes. Brødre, det er på tide å bevise oss selv. "
"I dag må vi vinne dette løp, vi må kjempe for å vinne, vi må fortelle alle, vi er ikke tapere, vi er mer enn noen andre mennesker i verden, som seieren!
"Min TMD ønsket å vinne hvert spill !!!"
Wu Yu begeistret spenning vil være hjertet av ordene, alt et pust gasset ut.
Deretter var han faktisk litt overrasket over seg selv, og mange av disse ordene tilhørte den opprinnelige uheldig opplevelse, som gråt fra sjelenes dybde.
Hvem ønsker å mislykkes i denne verden? Selv den opprinnelige uheldige, hans innendørs fotballsko test svake karakter, engstelig, trukket tilbake, men han også liker ikke å tape, hans ønske om å lykkes, ønsker å vinne, selv hans jakt på seier er enda sterkere enn den gjennomsnittlige personen, nesten til det ekstreme av det ekstreme!
Har vært presset, Biequ og annen negativ energi, tett undertrykt sin kropp, hans ånd, sin sjel.
Dette øyeblikket for å overleve, for å fullføre oppgaven, men også våkne lagkameratene, Wu Yu endelig negative følelser i kroppen helt utgitt.

Leave a Comment