Fotballsko Billig Nike Mercurial Superfly FG For Menn Blå Hvit Svart

Posted by admin 11. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Har alltid vært side retter er mer som å se fotballsporter, han er en pseudofans, som å leve i en nike fotballsko rosa ballkjendismodell, barne fotballsko liker også å spille FIFA og CM-serien;
Alltid drømt om å skrive en artikkel ut av fotball moro YY, men egentlig begynte å skrive dette på egen hånd, bare for å finne svært plagsom, tidligere retter er spesielt skrevet fantasy tekst, informasjon søke mindre poeng, fotball, men å skrive teksten, men det krever mye se på fortiden, sportsblader og annen informasjon, fordi selv er bare en pseudo-fans, mange spill kan husker riktig, hadde tålmodighet til å sakte se, ville dette synet måtte tilbringe flere timer, er dagen ofte ikke mye kodeord.
Denne boken er den første til å skrive fotball kultur retter, i forståelse av den kjølige punktet er ikke veldig bra, så de tok laget, er utgangspunktet til den mannlige gris satt for høyt, det første treffet av sesongen i Champions League, bak Det kule punktet er tydeligvis redusert.
Husk å skrive Bayern det spillet, side retter faktisk satt 03 år Bayern hjemme vanlig skriftlig Allianz Arena, og senere fant informasjonen ble funnet feil, men heldigvis kapittelet skrevet neste dag inn i olympiske stadion.
Er tjue - femte dagen i hver måned behandlingstid, også hadde ønsket retter første sesongs Champions League nederlag i Porto det ut, holde skrive den andre sesongen overgang til Chelsea, men plutselig fikk ed (bian) Serie (ji) varsel, bokens dårlige ytelse må avsluttes tidlig, hadde natten å følge opp plot å bli kvitt.
"Hale-endskader ah! ~"
Retterne er godt klar over resultatene, men boka er en buyout, og redaktører gir anbefalinger i byen du (du shu), men karakterene stiger ikke; Hun, men også hjelpeløs.
Hovedårsaken til dårlig ytelse er begrenset retter seg slag, ikke lede leseren til å se den skriftlige suger, vertikale og horisontale nettverk og Baidu bokhandel leserne har en belønning og en månedlig pass, et notat av rettene her, som det aspektet av boken klubb 'enn sand Youth ',' 灴 ',' book friends 2983592 '; Baidu's bokbok' Mu Yang 'og andre.
Denne boken er en liten tallerken er ikke i nike fotballsko superfly stand til å fullføre utbruddet, men under boken, små retter til fans av disse bokvennene, pluss mer, takk for hver oppvask, "Super Ball King" -støtten! ~
Boken kan være urban kultur, slutten av teksten, Oriental Fantasy, kan fortsette å være konkurransedyktig fotball, side retter to dager med hvile, deretter stemme for den nye boken omrisset ed (bian) serie, for å få utstedt en ny bok vil legge til flere bøker takket til utbruddet av den trofaste støtte.


innendørs fotballsko adidas Wu Yu er ubetydelig Komuro mann, selv om han vanligvis ser på som YY fantasy romaner, spiller hva fotballkamp, ​​men drept trodde ikke at han en dag vil bli veldig stille gjennom!
Den dagen han bevisst brukte trompet rundt Bo skrev en "stor bryst skjønnhet er idioter, fordi det perifere nervesystemet nekrose, satt på vent i en stor orgie!" Og så bruke den store fokus på de positive anmeldelser av hans jenter ......
Himmel og jord samvittighet, han håper bare å vite mer om kvaliteten på moderne moldy Bale; Hvem vet når han er klar til å være oppmerksom, grunnen en voldsom risting.
"Ikke bra, er det et jordskjelv?" Wu hvisket litt blek blek.
Stemme falmet, hele stykket av taket ville alvorlig knust ned, uheldig Wu Yu hadde ikke tid til å løpe løp, de var strålende ble rammet i hodet, helt bevisstløs i fortiden.
Hans ubevisste før den siste berøring av bevissthet er fortsatt brølende: 'Nyima, bror eller en liten ren mannlig mann, Gud, hestebestemt soppbror har ikke prøvd ah ... ...'


Våkn opp, fotballsko innendørs herre Wu Yu ligger på sengen (chuang), for øyeblikket helt sammenbrudd.
Mitt sinn et rot, fra tid til annen blinket en fullstendig fremmed minne fragmenter, fragmenter av minner i disse årene, er Kureha som å se en film som, vitne blandet rase gutt som vokser opp som fotballsko med demping også heter Wu Yu.
Kureha er halv rasen, hans far Wude Biao er en kokk tidlig å tjene penger, emigrerte til Belgia, avhengig av mange års hardt arbeid, endelig i Brussel åpnet en kinesisk restaurant som heter Wu stor restaurant.
Ikke se på navnet på denne store restauranten gjorde god atmosfære, faktisk bare mer enn 60 kvadratkake Bale.
Kahu mor, Anna Oliveira, er en multinasjonal halv-rase, en tredjedel av kineserne, en tredjedel av britisk og en tredjedel av italiensk.
Kau Yu likte ballen fra barndommen, alle slags ballspill, hans favoritt er fotball, basketball og baseball!
Fordi foreldre tilbringer mye tid på å administrere den kafeen som tilhører dem, kan Wu Yu bare spille ball på gaten med sine små venner.
Street basketballbane vil alltid være den høye, sterke storebror å okkupere; Wu Yu og hans venner måtte spille fotball på gatene jage hverandre lek.
Kanskje heldigvis er bedre, en liten Kau Yu spilte på gatene da den lokale stjernen Anderlecht-teamet star scouts fase, med opplyste foreldre støtte, vil Xiao Wu Yu gå inn i Andelehehe Spesiell ungdoms treningsleir.
RSCA nderlecht er definitivt Belgias mest berømte fotballklubb.
For belgier som liker å spille fotball, har de tilgang til Anderlechts ungdomsakademier, noe som betyr at de har muligheten til å bli store spillere.


For å oppnå dette, er Xiao Wu Yu også svært vanskelig å akseptere en rekke hard trening, de fleste av teknologien i de tidlige Xiao Wu Yu jevnaldrende, absolutt er enestående, og mange trenere i ungdomsakademi er han er svært optimistisk på at dette er definitivt Lagets fremtidige kjernespiller, selv mange kjent som 'Anderlecht's Golden Boy'.
Men som tiden går sakte, er den tidligere regnet som gullgutten av Xiao Wu Yu Anderlecht etter inn U15 Echelon, hans teknikk, hans aura på feltet så ut til å forsvinne en gang for alle.
Han kan bare rangeres midt i laget på foten av teknologien, selv om han har den samme misunnelsen av sine jevnaldrende flyhastighet, men hans mangler er ganske åpenbare, det vil si en dårlig fysisk konfrontasjon og en svak personlighet.
Mange ganger når en defensiv spiller setter ham i et tett grep, blir hans dårlige fysiske konfrontasjon den åpenbare feilen.
Kan ikke sies å være et trykk på ned, men i det minste kan han ikke lett styre ballen ved foten av denne entanglementen en gang startet, lagets angrep på Wu Yu ved foten ble helt avskåret.
Folk bare etter første bitter søt, ikke bitter etter første søtt; Kureha som vokste opp for mange samlet aura av fotballsko barn nike geni, med alderen, var han aldri i stand til å overvinne den svake fysisk konfrontasjon, noe som førte til hans karakter fra Begynnelsen av solen utover, blir mer og mer svak, mer og mer innadvendt.
Mange ganger etter at han mislyktes på banen, ville en person velger å fortsette å trene rolig i hjørnet, i håp om å gjøre fremskritt, men når han ikke visste hvorfor, åpenbart under tilstedeværelse av god trening, en spiller aggressive forsvar møte, han Hjertet vil alltid være veldig nervøst og redd.


Jo mer du er redd, jo mer nervøs du er, jo mer plagsom er du!
Dette betyr ikke, Anderlecht juniorlaget i en kamp tre dager siden, den 16 år gamle Kureha når ballen er i teamet benk ryggen Tom Peters slag fra front I bakken er uheldig Wu Yu landets leder, stedet i en dyp koma.
Team trener raskt kom Wu sendt til det berømte lokale sykehuset i Brussel for behandling.
Imidlertid reddet de ikke Wu Yu etter tre dagers behandling. Denne kroppen ble i stedet okkupert av den kinesiske otaku Wu Yu fra 2014.
"Nå er det 2003. nike mercurial fotballsko I Brussel, Belgia? Jeg var faktisk en ungdomsfotballspiller? Gosh, Gud, den fuglen, er dette et flygende fly?" På en hvit seng, til slutt Slett alle minnefragmentene, Wu Yu måtte smile med et smilavlesning.
Selv om jeg har lest mange YY romaner, hadde Wu Yu selv fantasier, krysset til den gamle eller annen verden, slikke, tjene penger, bli verdens store mann.
Men da han virkelig krysset, men mitt hjerte er ikke smak.
Deres plutselige forsvinning, foreldre vil være trist inn i hva ah? !
Men ventet på at han tenkte mer, "Bite!" En høy lyd, etterfulgt av at han hørte en hyggelig stemme: "Sjelskanning er over, systemet er bundet, kan verten åpne systemet?"
"Hva med systemet? Hva er TMD i slutten?!" Wu Yu kunne ikke hjelpe å stirre på perlene, og noen hysteriske utbrød.


Sykehuspersonalet kom ut og ropte: "566 ward-pasienter ser ut til å være våken?"
"Kom inn og se!"
Vent til to iført en rosa sykepleier installert søster skyndte seg for å åpne menighetsdøren, men fant Wu Yu rastløs i sengen søvn.
"Dette?!" Sett opp mot dette rare bildet, så begge sykepleiere og søstre dumbfounded.
En sykepleier søster nysgjerrig bue spurte: "Emma, ​​fikk jeg bare det galt?"
"Jeg, jeg vet ikke!" En annen sykepleier søster vinket raskt ansiktet hans forvirret farge.
For tiden Wu Yu er bevissthet om havet, men viser et helt fantastisk bilde.
Wu Yu sto på toppen av skyene, så ned mot foten, så jeg følgende er et fjell elv.
"Dette Nyima, er det feevenner? ! Wu Yu trodde hemmelig på noen små spente.
Den melodiske stemmen hørte før det hørtes igjen: "Vert, hallo, Velkommen til Guds system!"
Lytt nøye, Wu Yu fant at han faktisk ikke kunne fortelle lyden, til slutt er mannlig eller kvinnelig stemme.
Kikket rundt, fant ingen tall.
"?? Nyima dette systemet er systemet flyt!" Wu Yu tenkte et øyeblikk, plutselig så opp og ropte: "Siden det er et system, som uansett utfall, er det ikke en skjønnhet ah hvordan romanen skjønnhet assistent ??"
"Gud har nettopp åpnet systemet, verten er for øyeblikket ikke nok autoritet til å starte noen assistent alternativ ... ..." kan ikke fortelle menn og kvinners stemme hørtes igjen.
Denne gangen, kanskje å vite at systemet er tonen, hørte Wu Yu endelig effekten av sin kjedelige elektroniske syntetiserte lyd.


Neste, innføringen av system pipet, forstår Wu Yu endelig det såkalte Guds system.
Ballen Gud er tilsynelatende universet produsere produkter fra et dypere nivå, jeg vet ikke hva som forårsaker faller til jorden, og tilfeldigvis treffer sjelen til Kureha slitasje kroppen, kort sagt, er dette definitivt en svært lav sannsynlighet.
Wu Yu lyttet til introduksjonen av systemet, eller fotball innesko til og med litt kan ikke vente å gå ut og kjøpe noen lotteri billetter, prøv lykken.
Siden det er Guds system, er den tilsvarende naturen å kultivere den såkalte gud av ballen.
Med introduksjonen av systemet fant Wu Yu plutselig at kroppen hans falt raskt ned, at hastigheten er ganske rask, men også mer spennende enn bungee jumping.
Selv om det er ganske redd, men Wu Yu fortsatt er vanskelig å bite tennene, lukker øynene dine, om noen få sekunder senere forsvinner følelsen av rask fall helt.
Wu Yu åpnet øynene sakte, jeg så at formålet viste seg å være en stor fotballstadion.
"Her er det!" Wu Yu kan ikke bidra til å utvide øynene hans.
Sound system svarte raskt: "Dette er fremtiden verten kurs, sammen med en rekke av kraftig oppgradering, fullføre tilsvarende oppgave systemet, kan du også kjøpe en coach på Ball gud system supermarked, lege, spillere og andre ansatte."
"System supermarked?!"
"Langs utgangen til venstre er supermarkedet!" Med veiledningen av system pipet, Wu Yu ut av treningsområdet, til venstre er det et lite supermarked.
Enten det er fra utseendet eller den indre strukturen, er Guds Guds systemforretning og den virkelige verden ikke forskjellig fra supermarkedet.


Svakt å si forskjellen er at det som selges her, er dyrere enn omverdenen.
Wu Yu pekte på en drikkevare salgsautomat sa: "Dette er hva drikken, hvordan en flaske vil være 500?!"
"Det ble raskt gjenvinne sin styrke i løpet av kort tid ballen [Gud] lisensiering fysisk utvinning ernæring, vann, tenk å oppleve 90-minutters høyhastighets konfrontasjon, drakk en flaske vann ernæring kan raskt gjenvinne sin styrke og livlig i retten På farten er det definitivt en spiller, trener ettertraktet baby, flaske kun 500, er allerede ganske billig!
Kureha hånd pekte på de mange leketøy dukker på en benk, høylytt krevde:!? "Vel, da disse spillerne et leketøy dukke, hvilken rolle Beckham faktisk være 777 Bør jeg kjøpe dette? Dukke, du kan ha all makt Beckham? "
Kjøp en David Beckham dukke Selv om du ikke kan få verten direkte til Beckhams fulle kapasitet, men i trening kan du mer enn en verdensklasse stjerne sparring, trene igjen og igjen, kan du Bytt ut med ham, læring, så lenge du jobber hardt, vil Bayesian-buen ikke lenger være en drøm! En slik erfaren, sterk frisparkmester, kjøpte ham bare 777 yuan, er fotballsko dame du ikke hjerte? Bedre, lær Bayesian buen, den neste Beckham er du!
Lytt til det morsomme systemet med lydannonser, kunne Wu Yu ikke hjelpe, men lo: "Kan du ikke si, du er ganske snill med TV-shopping, føler meg?"

Leave a Comment