Fotballsko Adidas Predator Mania Champagne FG Gull Hvit

Posted by admin 02. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Fortsatt å være den samme personen i de to målene, som førte til defensive kaptein Van den Bore, nettbutikk fotballsko hans ansikt er veldig styggt.
Tom Pittles så på Wu Yu, som feiret mål med substitusjonene, hans hjerte fulle av sjalu, fotballsko til baby sint flammer. Han kunne ikke vente med å skynde Wu Nushan nå, men han bare Tenk på det, virkelig vil gjøre det, jeg er redd for at den første personen som er sparket av laget, er selv.
"Vel, lur, du er bare litt bedre lykke! Tom Pittles holdt seg trøstende i hjertet.
"Pieters!" Plutselig hørte noen ringe seg, Tom Pitts snudde seg og så kaptein Van den Boray veldig grimt ansikt kom.
Selv om Tom Peters så ned Kureha, men foran kapteinen Vanden Borre, men det er ikke den minste forsømmelse, spør deg selv bare to ganger gå forbi den jævla feiging design fotballsko og en field goal, er ytelsen så ille.
Tom Pittles ropte litt urolig: "Lag, kaptein!"
"Vi bytter posisjonen, du spiller den rette forsvareren nå, jeg er til venstre for å forsvare Wu Yu!" Van den Borrei gjør ikke noe, sa direkte.


Hvis denne endringen er for andre å snakke, ville Tom Peters må være sint salg adidas sko forbannelse, men folk som sier dette er kapteinen Vanden Borre, han måtte svare ærlig nikk: "Good, good"
Hovedmålvakten Oscar skutt fotball i nettet, en stor fot sparket hardt fotballen i nærheten av ringen.
Anthony angriper vil være hovedskytespillet, legger en god posisjon i hjertet, kveler en mage av brannen.
Det var ikke lenge før han scoret et mål, og rampelyset ble hentet vekk fra Wu Yu, en erstatningsteam, og gjorde Anthony, som var ivrig nike kunstgress fotballsko etter å handle foran ledere på frontlinjen, veldig opprørt.
Kombinert med venner Mark flettet fra sidelinjen, nike fotballsko cr7 Anthony Wang Yu Jian Wang Jian Wu Wu er ikke behagelig for øyet, er ment å hente sin egen rampelys.
Anthony hjerte feide en mage ugudelig sverge, vi må lære leksjoner lært dette livløse kinesere.
De fleste av de viktigste spillerne i øyeblikket, og Anthony er lik mentalitet, vil de se trener spillet ansett som en sjelden mulighet til å bli med på førstelaget, og nå i rampelyset er Kureha unna, og alle for en krigførende, vanskelig å ikke utstilling dyktighet.
Start spillet igjen, hold tilbake hovedstyrken enten når det gjelder teknologi eller total styrke, er betydelig høyere enn erstatningsgruppen en stor brøkdel.
Snart spilte de en utsøkt kamp, ​​ved midten av det ni senteret Howard poke i målområdet for målområdet.


Poenget 3: 2, gjenvinning av hovedrødvesten.
Supporter laget mistet ballen, vi ga ikke den minste motløs, raskt lanserte motangrep, med poengsummen før målet, lagkameratene er glade for å passere fotballen til Wu Yu angrep.
Da Wu adidas fotball Yu fant Tom Petters og Vandenberre endret sin posisjon med en ball, passerte han fotball direkte til center-forward Rex, og han løp raskt til venstre.
Wu Yu plutselig gi opp høyre side av veien, løp mot venstre side av veien, innendørssko fotball den opprinnelige venstre Gordon til venstre, naturlig å begynne å transponere.
Rex klarte ikke å holde fast i ballen, se Gordon og fotballsko nike mercurial Wu Yu-transposisjon, det er avgjørende å sparke fotballen til Gordon, slik at back-up-midjen ballangrep.
Gordons føtter fleksible, men hans mangler og Wu Yu, er relativt dårlig fysisk konfrontasjon, den voldsomme rushing i midtbanespilleren, måtte Gordon passere fotballen som forlot veien til Wu Yu.
Tom Pitts forventer ikke at Wu Yu faktisk ikke angriper høyre side av veien, men spesifikt til venstre side av veiforandringen med sin egen tilpasning.
Denne Nima er ganske enkelt fanget rød frukt!
"Egentlig er jeg redd for at du ikke er? Bastard, Lao Tzu skal lære deg godt i dag! '
Er en brann, enn si, se ned på Wu Yu Tom Pitts.
Etter å ha sett Wu Yu fange ballen, tok Tom Pittles hjernevarme nesten fotballsko nike superfly ikke tenkt mye, mot Wu Yu rushed forbi.


Å se røde øyne, som en sint tyr, rushed til egen Tom Pitts, reiste Wu Yu munn et parykksmilje.
"Ikke bra!" Vandenbolu holdt på venstre side av veien for å se Wu Yu gjennomført, spesielt på jakt etter Tom Pieters utpekt og raskt akselerere til høyre side av veien, klar til å hjelpe.
Hugo Bruce, som stod på sidelinjen for et øyeblikk, spurte nysgjerrig: "Hvordan spiller denne fyren mot hovedlagets fullback?"
"Dette er en lang historie, Tom Pettles og Wu Yu ..." Eddie forklarte med beste fotballsko kunstgress noe plagsomt smil.
Flere mennesker snakker, Wu Yu har driblet over fra Tom Pettles, men sint Tom Pittles er åpenbart klar, han tenkte ikke på å ta fotball, men snudde seg raskt , Og så alvorlig treffer siden mot Wu Yu kropp.
Da fant denne scenen Eddie ansikt ble blekt: "ikke bra, Xiao Wu Yu farlig!"
I henhold til tidligere erfaring, nike fotballsko 2016 er Wu Yu fysisk konfrontasjon så dårlig, så lenge som Tom Pitts rammet, er jeg redd mest sannsynlig å falle eller miste kontroll over ballen.
Det er også fordi Kureha at dårlig fysisk konfrontasjon som førte til hans voksende frykt fysisk konfrontasjon, jo mer frykter mer utsatt for svikt, svikt i mer, den opprinnelige selvtillit er alle borte, endelig og fullstendig ødeleggelse, blir talentfulle spillere fra En erstatter spiller.
David trener er veldig seriøs å introdusere Hugo Bruce Wu dødelige mangler: "fysisk konfrontasjon har alltid vært Wu Yu svakhet."
"Hvis en profesjonell spiller frykter fysisk konfrontasjon, vil det ikke gjøre!" Hugo Bruce hørte et svakt rynket svar.


Eddy hvisket i lav stemme: "hei!"
Vi alle spiller profesjonell fotball, hvem vet ikke denne sannheten? !
Imidlertid er Xiao Wu Yu fysisk konfrontasjon veldig dårlig, og hvis du ikke kan fullstendig endre denne mangelen, er jeg redd for at han virkelig ikke kan tilpasse seg den ekte profesjonelle ligaen!
Et hjerte sånn, Eddie mer eller mindre angrer og angre.
På sidelinjen snakker flere gamle menn til hverandre under spillet, har Wu Yu spekulert at Tom Pittles vil bevisst velge å krasje over.
Å vite at i Guds Guds system av en-mot-en trening, led Wu Yu ikke adidas adizero fotballsko mindre systematisk, foul tortur NPC.
Sammenlignet med storskala og høy intensitet fysisk konfrontasjon av system NPCs, er virkningen av Tom Petersels faktisk ingenting.
Wu Yu oppdaget Tom Pittsfield-rammebetingelse, en liten skulder til toppen, farten lot Tom Pittsfield slå nike junior fotballsko litt.
"Bang!" Under påvirkning, Wu Yu den tynne kroppen rystet et par ganger, fortsetter noen av sjakkene i kontrollen av fotball å bevege seg fremover.
Tom Pittles stod stupt på stedet, ikke noe svar for en stund.
Han trodde rett og slett ikke at han slo hardt på Wu Yu's skuldre, den dårlige fysiske konfrontasjonsevnen til å bli feig, faktisk ikke blitt slått av seg selv!
Hvordan er dette mulig? !


Slår ikke ham ofte før? I dag er tricket hundre Braun-trick, hvordan kan det være ubrukelig? !
Å dra nytte av muligheten til Tom Peters daze, Kureha retning raskt drepe ballen til begrenset område, men i dette øyeblikk Vanden Borre har stormet opp, hardnakket fast på innsiden, la Kureha gjennombrudd.
For styrke Vanden Borre kaptein på juniorlaget, er Kureha veldig klar, er definitivt veldig tøff, hvis han viklet sammen med Tom Peters komme tilbake for å forsvare, angrepet er trolig helt bortkastet.
Fotball er tross alt en lagsporter og noen ganger kan ikke være for uavhengig.
I hjertet av en slik tanke, la Wu Yu å fortsette å være ekstraordinær, det faktiske hjørnet av lagkameratene har blitt feid rundt løpestillingen.
Etter de to første målene, og nå alle de viktigste spillerne, alle gjennomtenkte at Wu Yu vil fortsette å være ekstraordinær eller klar til å skyte, vil ingen tenke på om han passerer.
'I hvert fall vil jeg aldri la deg score igjen! "Den viktigste målvakten Oscar vil se dødsfallende Wu Yu kropp, klar til å redde kampen.
Å se Wu Yu kontrollere ballen inn i det begrensede området snart, erstatning forover John og Robin raskt symbolisk med forsvareren begynte å løpe.
Bench forover Gordon sikte på høyre side av sporet, selv om han var sikker på at Wu ikke passerte, men som et offensivt spilleransvar, løp han fortsatt seriøst og ansvarlig til høyre og ventet på muligheten.
Van den Bo Lei fokus, dødfanget Wu Yu, ga ham ikke mulighet til å bryte seg gjennom.
Men i øyeblikket viste Wu Yu ansikt plutselig et spor av ondt dårlig smil.
Van den Boehler hjerte skriking er ikke bra, og sikkert nok, neste sekund, Wu Yu ikke måtte bryte en halv poeng ide, sparke ballen høyt sparket direkte fra en buet.


Van den Borrei snudde seg og så på at fotballen trekk en flott lysbue i luften, og så raskt krasjet inn i en stor, tomt, rettet vei.
"Ikke bra, ingen er til høyre!" Van den Borry, klar over smutthullene, ropte høyt.
Før all defensiv spillers øyne er låst i Wu Yu kropp, så ingen merke, og Wu Yu omsatte erstattet Gordon-kroppen.
Som et resultat var det ingen defensiv spiller på Gordons side, og Gordon, 16, stoppet fotballen sin støt på denne måten og trakk deretter sin venstre fot inn i midten og overdelen av fotballen.
Gordon spilte veldig solid på denne foten, og fotball slo ballen som en lynnedslag.
Før hovedmålvakten Oscar har vært opptatt av Wu Yu, kan man si at all oppmerksomhet er på Wu Yu hvem, men da han så Wu Yu ikke valgte ekstraordinært, men ikke noe valg å skyte, så han som mange opp Med fotball midt i en vakker bukt landet den på venstre side av veien uten defensiv spiller (til venstre for defensiv spiller).
Supporter laget i attende, med Wu Yu som tynn John Gordon nølte ikke sparken.
Gud, hvordan kunne han ikke ha en defensiv spiller rundt? ! '
Oscar er bare klar til å gå for å kjempe når svaret, fotball har fløytet med terror, rushed til ham, nesten rubbing fingrene krasjet inn i nettet.
Inn i mål? !
"Jeg skutt dem igjen med ballen igjen? ! Oscar noen av decadent limp, snudde seg og så på fotballen som rullet i nettet.


Side av banen, ser spillutten Eddie Van der Elle hoppet opp og lo og ropte: "vakkert, vakkert, vakkert pass, fantastisk mål, haha!
Gordon i øyeblikkets øyeblikk, ga hjertet sitt rov: "Wu Yu sa ja, jeg liker ikke å mislykkes! Jeg liker seier, jeg ønsker TMD enn noen andre, som seieren, jeg gjør det ikke Jeg vil score, jeg vil være hovedspilleren, jeg vil gå inn i første lag, jeg vil spille Belgisk Serie A, jeg vil spille Champions League, jeg vil bli en stor stjerne ... ... "
Etter ferdigstillelsen av dette fotskuddet, forlot Gordons øyne aldri fotballen, oppdaget at fotballen traff ballen raskt online, og til slutt falt til målet i studien, falt hovedmålvakten Oscar dekadent til bakken.
Gordon sto stille, stunned for dusinvis av sekunder til Wu Yu rushed opp, en klamret seg til ham, utbrød i øret og ropte: "Brødre, skyting vakkert!"
"Har jeg scoret?" Gordon spurte noe ubevisst.
Wu Yu veldig sikker svar: "selvfølgelig!"
"Jeg scorte? Jeg scoret!" Gordon løftet armene sine, reiste hodet og ropte med spenning etter å ha mottatt et veldig positivt svar fra Wu Yu.
"Gordon, skuddet er pent!"
"Du sparker ballen, det er veldig bra!
"Men Wu Yu's pass er også bra, du så ikke bare at de viktigste spillerne må se dumbfounded det!"
"Ja! Hvem kan tenke på et plutselig pass?"
Om noen få øyeblikk har Kung Fu, spillerne i erstatningsspillet, gått over, omgitt av Gordon og Wu Yu, en etter en skutt Gordons hode, for å feire med sin målscore.

Leave a Comment