Fotballsko Adidas Ace 16 Purecontrol FG AG Dame Gull Svart

Posted by admin 31. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Constance. Vanden Stock stadion har plass til 26,361 mennesker, og nike superfly innesko kan ikke anses i Europa, spesielt stor stadion, men laget hver kamp dag, vil det være en enorm tilstrømning av fans på tribunen her.
For tiden er vår mannlige piglet Wu Yuzheng varm opp med sine følgesvenner på plenen zalando fotballsko barn av Constantian van den Stoke kurset.
Stående på grenen til Constance Van den Stoker's Stadium for to runder, kikket rundt de overfylte fansene samlet, var Wu Yu veldig spent.
Hvem kan tenke på mer enn et dusin dager siden, han satt bare foran en dataskjerm, ved å spille fotballkamp eller se videospill, for å se denne flotte stadion det? ! Nå når han går inn i arenaen som Anderlechts første lagbænkspiller, husker tidligere minner automatisk.


Belgia berømte fotballklubb, utenlandske fans svært få mennesker vet sitt fulle navn er Royal Anderlecht Athletic Club, de fleste fans foretrekker referert til som Anderlecht (RSCAnderlecht), 1908 ble fg fotballsko etablert, hjem ligger i Brussels-Capital District Anderlecht. Vant ligatittelen for første gang i 1947, etter at ut av kontroll, ble Belgia fortjent hegemoni, dominere i 1970, men europeisk fotball, er en av Belgias mest suksessrike fotballag, hadde oppnådd fem europeiske turneringen tittelen adidas merke , 33 ganger den innenlandske liga tittelen.
Vunnet European Cup-vinnerne to ganger i 1976 og 1978, verdens billigste superfly to ganger vunnet European Cup i 1976 og 1978, vant UEFA Cup i 1983.
Også i europeisk konkurranse, Anderlecht også vunnet to ganger runner-up, henholdsvis i 1970 vant den europeiske Cities Fairs Cup runner-up (på grunn av 1971 etableringen av UEFA-cupen, vil bli lagt kansellert cup), og i 1984 vant også En European Cup runner-up.
I de senere årene, Anderlecht trent fremragende spillere, både som et springbrett, tilstrømningen av høyere nivå league, noe som superfly med sokk resulterer i redusert styrke, middelmådig i europeisk fotball, er det ingen dominerende stil av gamle Europa .
Som en hyppig besøkende til Champions League er noen giganter redd for å undervurdere Anderlechts styrke.
Anderlechts jersey har to farger, hjemmet er hvitt, lilla vekk, derfor var laget også fans med kallenavnet lilla og hvite korps.


Wu Yu oppvarming etter enden, ikke skynde seg å gå tilbake til garderoben med sine lagkamerater, ser han rundt.
Å se en liten partner ser ut som Richard kom merkelig opp og spurte: "Yu, hva ser du etter?"
Snakker mellom den svarte og sterke store mannen, men ser også amerikansk fotball sko ned langs Wu Yus øyne, men rundt de jubelende skrikende fansen er det ingenting i det hele tatt.
"Jeg har adidas mundial kunstgress billetter til foreldrene, Jeg ønsker å finne sin plass ......" Wu Yu sa, holde utkikk, men stadion er for stor, i dag mange fans ser spillet, ønsker vi i det store havet Finn to personer, adidas vintersko barn tilsynelatende som en nål i sjøen.
Gordon ferdig varme opp og fant to gode kompiser, går på tribunen lete rundt, merkelig Richard spurte, etter å ha innhentet resultatene, Gordon raskt trøstet av Kureha sa :! "Feather, glem det fansen her  virkelig er For mange, selv om du finner en annen time, ikke vil finne dem, så du har mulighet til å erstatte spill, tror jeg at de vil se deg!
«Ja, ja, ja, eller vent på oss å spille!» Richard nikket, ansiktet hans med et lyst smil på ansiktet hans.
Wu Yu knuste knyttneveen og senket stemmen sin mumlende og sa: "Du har rett. Når adidas pannebånd jeg spiller, vil de definitivt se meg!"
På dette tidspunktet på tribunen, Wu Debiao og Ana Oliveira må ta vare på business as usual butikken, sjelden å se på scenen, mer eller mindre litt nervøs.


Fordi jeg hørte at sønnen til en sjanse til å spille, føler for opphisset, fotballsko vekt selv fører til Wu Debiao Anderlecht har glemt å bære uniformer, som vil bære en trykt Wu stor restaurant slagord T-skjorte sittestilling .
Ana Oliveira selv ikke skifte klær, men heldigvis hun hadde på seg i dag er en lilla t-skjorte, ser ikke noe problem nøye, men Wu Debiao er helt annerledes, fansen er ikke rundt iført hvit hjem jersey har på seg et symbol på veien lilla uniformer, bare Wude Biao Wu iført en rød t-skjorte stor restaurant, en gruppe fans sitter i adidas fjellsko barn midten, er spesielt imponerende.
Forskjellige farge klær, tilt fans rundt ofte til Wu Debiao med øynene, spørre Wu var veldig pinlig, men for å være i stand til å se sin sønns første game show, så flau at han ville ha tålmodighet til å sitte ned, umbro keeperhansker stille og ventet på: "Kanskje min sønn kommer snart! '
Med en slik ide, Wu Debiao som Taishan satt i auditoriet, ignorerte ikke de merkelige øynene som kastet seg rundt fans.
Etter oppvarmingsspillerne på feltet, en etter en for å gå tilbake til garderoben.
Før spillet har hver spiller en annen hobby, noen har på seg hodetelefoner for å lytte til musikk, hei opp, men også hvisket humming sanger, spiller en veldig tempo slag.
Noen spillere er narsissistisk ville se i speilet, velholdte opp håret, eller tok ut sitt kamera, mobiltelefon, etc. Saksehånd sette mot sin stilling, spille selfie kommer.
Noen spillere med spesiell religiøs tro skjuler i hjørnet, ronaldinho fotballsko lukker øynene og mumler deres ord for å be.
Noen litterære ungdommer vil holde en bok, stille sittende i leserommet lesing.
Det er også noen spillere som liker å spille, vil bringe en videospillspiller inviterte venner til fotballsko nettbutikk å spille noen spill med tre eller fem, slapp av og slapp av spenningen før følelsene.


Wu Yu over disse tingene gjorde ikke en, han sitter på stillingen seriøst på tanken om Guds nattsystemerom, han praktiserer sykling ekstraordinære ferdigheter.
Tenker på det, plutselig noen ved siden av å røre Wu Yu, hørtes en kjent stemme: "Yu, hva tenker du?"
Wu Yu snudde seg og så den unge nederlandske senteret Xie Geer McDonald, satt med et smil.
"Jeg tenker dagens kamp, ​​jeg har ingen sjanse til å spille det!" Wu Yu tilfeldigvis perfunctory.
Shegher MacDonald sa med et grin: "Vær trygg på at du må ha en sjanse, sitte på benken for en stund, for å oppmuntre kompis ah!"
Siden lagets reserve senter har vært en vedvarende skade, Sheikh MacDonald, denne muligheten adidas predator kunstgress til slutt debut, en så god mulighet, det er uunngåelig at han er veldig stolt.
Shekel Macdonald, en munter karakter, er en stor levende skatt i Anderlechts garderobe, så han har et veldig godt forhold til nesten hver spiller på laget.
Wu Yu hadde invitert ham til å spise ris, pluss at vi alle er unge mennesker, for ikke å nevne det naturlige forholdet.
Etter å ha lyttet til Xie Geer MacDonalds ord, sa Wu Yu: "Ikke noe problem, jeg må heie på deg på benken, husk å gå inn i flere baller ah!"
"Vær sikker på at hvis jeg kommer inn i ballen, lover jeg deg første gang å feire med deg!" Xie Jier trygg på latter.
"Så å si det, Cheer up!"
De snakker, for å se den tynne Gordon og svart og sterk Richard Robinson løper raskt mot toalettet.
Sheikh MacDonald quirly frowned og spurte: "Er ikke fjær, Gordon og Richard begge spiser dårlig mat?!"


"Hva betyr det?" Wu Yu forvirret motangrep.
Shegier svarte direkte: "Hvis jeg husker riktig, er dette tredje gangen de kjørte på badet."
"Se på dem begge ansiktene er ikke gode, det kan egentlig være et problem." Wu Yu med et brått smil ristet på hodet.
Etter noen få minutter gikk bare Gordon og Richard tilbake fra toalettet. Wu Yu ropte raskt: "Gordon, Richard, hva i helvete er du to?
"Nei, nei, det er bra!" Gordon vinket hånden sin veldig plagsomt og hvisket.
Svart og sterk Richard er en ærlig mann, ærlig svarte han: "Gordon sa han var litt nervøs, bekymret vente et minutt etter starten av løpet vi gå på do er ikke bra, så jeg satte et par ganger for å slå på vannet ......"
Ord har ikke blitt ferdig, Richards store munn var Gordon til å dekke, men hans svar er for sakte, det skal ikke sies at alle Richard er ferdige.
Xieji Er Macdonald og Kureha høre, kunne ikke hjelpe, men le etter hverandre, Kureha litt bedre, Xieji Er Macdonald er helt annerledes, og holde sin buk lo: nike superfly dame "Ha ha, ha ha, Det er så morsomt, de to er så morsomme! "


Gordon gledet på å le savage to, og hvisket da til Richard: "En idiot, du rar opp og du får en god avtale!"
Dårlig Richard rørte på baksiden av hodet, det er forvirret mumling lest: "Jeg roter med noe bra? Jeg gjentar bare det du sier, fortell Yu ... ..."
Quick stop ler allerede Xieji Er Macdonald, i øyeblikket bare for å høre Richards hviske, plutselig igjen lo: "Ha ha, Richard, ha ha, du sier for mye, ha ha! "
Resten av garderoben plutselig hørte Sheyiel MacDonald ler, alle kastet i forvirret blikk.
Vær så mye oppmerksomhet, naturlig mer la Gordon flau, Wu Yu skutt raskt Xie Geer McDonalds skulder, noe som indikerer at han tar hensyn.
"Oh, guttene snakket om hva tema å le så glad ?!" En latter hørtes, alle så og så garderoben døren ble skjøvet åpen, assistenttrener og hovedtrener Frankie Voca Troon Hugo Bruce kommer inn fort.


For å unngå forlegenhet av Gordon, alt Xieji Er Macdonald åpning, Kureha vil rane kroppen svarte: "Gordon har nettopp fortalt en vits, er for lav Xieji Er humor, ingen måte ......"
Intervju Wu Wu hadde også bevisst trukket skuldrene sine og viste et veldig hjelpeløst uttrykk, noe som gjorde at Shegyill ikke kunne hjelpe, men forsiktig lo.
Gordon ser flau med seg. Segal ett blikk, men la det nederlandske senteret latter være adidas hallsko mer glad.
Franch Waukatlund ignorert Sheikhir ler fortsatt, klappte hånden og ropte: "Vel folk, kom over ... ..."
Neste assisterende trener, trener og treningspersonale fra andre trenere har forklart for dagens taktiske layout.
Selv om Wu Yu er bare en liten erstatning, men han er fortsatt veldig nøye lyttet til alle taktiske ordninger.

Leave a Comment