Billig Nike Hypervenom Phantom II TF 2017 Fotballsko For Menn - Grå oransje

Posted by admin 12. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Gjennom en overdådig lunsj, fotballsko dame nike drikker og gir bort noen små håndlagde produkter, har Wu Yu og lagets nære forhold til ungdomslaget mye.
Unge spillere er redd for å prøve varm vin, men de kan drikke vin nike fotballsko hypervenom og ris vin, ris vin spesielt søt og deilig, disse varene må spise det helt som en drink, men drikker for mye vin, men også lett berusende.
Drikk mye risvin svart stor Richard Robinson, sitter ved siden av Wu Yu, øynene rett, tunge vridning vage ord: "Yu, jeg fant at siden denne skaden litt Du, du ser ut til å ha forandret seg mye!
"Hvorfor sier du det?" "Wu Yu er veldig uformell drikke risvin, billige innesko smilende spurte.
"For hvis det er før fjær, vil i dag ikke tør å møte Tom Peters avskum, ikke ansikt til ansikt swearword han ikke ville våkne opp høylytt kjeftet hans lagkamerater, for ikke å bryte modig angrep på banen ......"
Etter å ha lyttet til Richard Robinson, den svarte store sterke ord, Kureha hånd på skulderen hans og smiler: "Tror du jeg er ikke god forandring av karakter faktisk alt dette også takk våknet? Meg. "
Richard Robinson vinket hånden hans, øyeformet dumt, men uvanlig fast svar: "Nei, du er god nå, i hvert fall du ble med i første lag!
"!! Ja ah førstelaget, ser sokkesko fotball fram til det," Wu Yu munn nike superfly fotballsko hevet snev av et smil, nikket og sa: "Richard, jeg håper også at du vil bli med på førstelaget så fort som mulig, vi heier sammen for å beseire alle fiender, drepe Champions League, vant mesterskapet! "
"Champions League-spill ... ..." Richard Robinson-øyne med et snev av lengsel etter fargen, etter et øyeblikk lå han på bordet, sov dyp søvn.


Svart Lie Mens sover, betyr ikke at andre kan sove, fotballsko med sokk str 36 minst som hva Anthony Vanden Borre, Oscar, Anthony, Mark disse menneskene er fortsatt drikker vin, men de er også noe beruset.
I dag er ikke på banen Kureha, Mark og Anthony dette gode baserte Venner av neste seier, delusional vin på bordet synke ned Kureha, Kureha før alle vet om otaku, men ikke dårlig drikker.
Etter tre drinker er dette en god base. Venner ble boret under bordet for å sove sammen.
De resterende få folk ser Wu Yu kjempe så utrolig, våget ikke å kjempe, Wu Yu kjedelig, de reiste seg og gikk inn i treneren der boksen.
Resultatene boksen døren åpen, og se det er en vaklevoren scene, vin på bordet i tillegg til Wu Debiao også åpent blikk, resten av trenerne var alle halte i sine seter, noen bare sove, noen øyne er svak, ikke artikulere Qing roper fortsatt: "drikk, drik og drikk så!"
For å se denne gruppen drunkards ser så, åpner Wu Debiao en liten pickup for kjøp av varer, og bærer noen få folk til å sende dem hjem.
Ikke helt full, litt våken lagkamerat er ansvarlig for å sende dype lagkamerater hjem.
Etter innsatsen fra Wu Yu og hans sønn sendte de endelig alle hjem.
Trøtt dag Wu Yu hvilte ikke, hjalp foreldrene med å rense adidas fotballsko ace hotellet, dette kom tilbake til hans rom for å hvile.
Wu Yu hjem ganske nært fra hotellet, oppe på hotellet.
Tilbake til rommet for å se, for å unngå å bli forstyrret av sine foreldre, låser Wu Yu døren, og deretter fersket seg igjen inn i systemrommet Gud.


For å kunne bruke tungt artilleri dør tidlig, måtte Wu magista fotballsko junior Yu starte en veldig tørr lemmer styrke trening.
Den første er den gjentatte bruken av treningsutstyr på underkanten, utøve disse og ikke over, men å spille fotball lastet med sand for lang rekkevidde praksis.
Slike langtrekkende trening er svært vanskelig i begynnelsen, kan du tenke på, etter en lavere lem styrke øvelse gal om nesten to timer, pitted sparker sand fylt med fotball, dette er hvordan forferdelige ting.
"Bang!" Dull perkussive lyder fra Kureha kick å sparke i en fotball, så på som skjellignende sky fotball, Kureha bøyde seg ned og gned seg i hendene hele tiden smertefullt høyre fotballsko butikker på nett foten.
I dag er tross alt den første treningsdagen, fotballen ligger omtrent 30 meter fra målområdet, sparket sparket av Wu Yu til målet.
Står foran målet om å bruke energi penger til å kjøpe sparring NPC målvakt, men Wu Yu skutt nesten tretti mål, lagret den virkelige keeper bare tre eller fire ganger.
I de fleste tilfeller er Wu Yus skudd ikke mykt rullende foran målvakten, er direkte for langt, ellers direkte på flyet.
Å se på ballen når Wu Yu ser spesielt ned på de som skjøt ballen, rammet himmelen, cristiano ronaldo fotballsko eller skyter hjørnet nær stalker-spillerne at deres skyte teknikk er for grov.
Men da han selv opplevde en langvarig smerte, forsto dette virkelig vanskeligheten med å skyte.
I opplæringssystemet plass, er det mye trening for å være bedre enn de virkelige verdens ting, for eksempel etter fotball skudd fly, trenger ikke å plukke opp ballen og løp Kureha egne, med noen få sekunder og fly fotball, vil dukke opp igjen i Fast sted, venter fotball nike Wu Yu skutt.


Wu Yu i begynnelsen også føler seg veldig heldig, trenger ikke å kaste bort tiden kjører frem og tilbake plukke opp ballen, men et kontinuerlig skudd, skyting Wu Yu kropp hadde en stor lidelse.
Nima stadig spyles det ut venter på å sparke fotball, ikke spiller bra, vil systemet slippe lyn alvorlig splittet du noen nå, men lyn ikke vil hacke Kureha, men at kroppen ble brakt lyn flyktet Av følelsesløshet er brennende smertefull følelse ubehagelig, som utallige maur i kroppens muskler, benmargbitt.
Wu Yu eneste som kan gjøres er å løfte foten hardt sparket fotball, skutt!
Denne gjentatte skytreningen opprettholdt sannsynligvis mer enn to timer senere, Wu Yu og da må bruke utstyrets øvelse nedre ekstremitetsstyrke.
Gjentatt opplæring, vet ikke hvor lenge, når systemet minner om at Wu Yu forlater systemrommet, er Wu Yu allerede lei av det trette sliten, kan ikke bare stå opp.
Wu Yu sover spesielt tung denne kvelden, til den våknet fram til klokken neste morgen.
Bare kom sammen, Wu Yu følte nesten hele kroppen spredt generelt, fotballsko tf smerte uutholdelig, spesielt hans par føtter.
Rør forsiktig på hans høyre fot, skader Wu Yu skrått tenner.
"Jeg stoler på, det virker som om i systemet med Guds ballplasstrening, vil kroppen fortsatt føle smerten ah!" Wu Yu mumler omtankt å lese.
Wu Yu vet ikke om bare vanlig trening, og kroppen hans uten problemer, men i går kveld i system plass sfære Gud, han er nesten alt av fysisk kassekreditt, pluss trening så lenge, han Deres egen styrke må også vokse, så våkn opp neste morgen, det vil uunngåelig være litt smerte.
Heldigvis er denne smerten bare midlertidig, inntil Kureha etter frokost tilbake til akademiet sovesal, dekket det meste av smertene er borte, med mindre det er tilsiktet kollisjon, ellers normal drift tur, ikke føler noe smerte.
Wu Yu kommer inn i sin egen sovesal for å ta fotball og leggings, og deretter til toneopplæringen, møtte resultatet uventet Gordon.


"Yu, hvordan kommer du?" Gordon spurte, noen overrasket, å gni øynene sine.
Wu Yu se dette par gode venner ser ut, med innendørs løpesko et smil forklart: "Jeg, jeg er klar til å trene!"
"Trening? Du bør ikke gå til første lag trening?!" Gordon hørte mer merkelig spurte.
"Første lag? Åh, jeg glemte."
Gjennom Gordons påminnelse husket Wu Yu dette, ser ut til at han skulle rapportere til første lag i dag.
"Gordon, jeg gjør ikke, og du sier, rapporterte at det første laget til å gå! Good-bye!" I en hast for å si hei, Wu Yu vil trene brast i sovesal Grip shin pads og annet utstyr, la raskt.
Ser Wu Yu tilbake til ryggen, rørte Gordon rart på baksiden av hodet, mumlet lese: "Er første laget enn ungdomslaget trening ennå?"
Et par minutter senere, stående i det åpne første lagets treningsbane, bortsett fra noen ganger, gikk noen få vedlikeholdsarbeidere rundt Wu Yu nesten ikke se noen første lagspillere.
"Damn, kommer jeg for tidlig?". Wu Yu så merkelig ut, munnmumlet.
"Uansett, uansett, ingen, jeg skal først trene! '
Tenk på dette sinnet, vil Wu Yu-vats fylt med neymar fotballsko barn fotball bli plassert en tretti meter foran målvakten, i samsvar med Guds systemutvalg for langdistanseopplæring.
"Bang! Bang! Bang!" Kicks på rad kastet ut, Wu Yu funnet fotball spesielt lys, og skyter ballen betydelig bedre enn nøyaktigheten av Gud for å være nøyaktig system plass mye.


Den gjennomsnittlige tre foten skudd, to fot kan skyte inn i nettet, men det er ingen målvakt i lang rekkevidde vanskeligheter for fotballsko 2015 profesjonelle spillere, faktisk ingenting i det hele tatt.
Uten målvakten må du selv spille noen triks!
Wu Yu, en mann pondering for et øyeblikk, så alle treningshindringene satt ut for å øke vanskeligheten med lang rekkevidde.
Uansett, det er ikke noe mål, bare ballen over hinderet, så langtrekkende pause, er vinkelen på skuddet ikke mållinjen, men vanskeligere i de fire hjørnene av målet.
Som vi alle vet, enten det er den øvre hjørne eller nedre hjørne av målet, alt teoretisk hjørne, er målvakten i spillet vanskelig å leve i disse defensive synspunkt, hvis en plutselig langtrekkende kicker, så sparke den fire døde helt i stand til å øke sjansen for scoring.
Med gode ideer begynte Wu Yu umiddelbart å trene.
Dribling, akselerasjon, sakte sikte, tvunget skutt, disse handlingene skal fullføres i rekkefølge, vi må forstå tempoet som.
Så lenge takten i grep blir scoring veldig lett.
Wu Yu-gang i begynnelsen av fem fot lang rekkevidde skyting, kan bare skyte to eller tre ganger, gjennom kontinuerlig trening, og etter hvert fant et knep, har fem skudd vært i stand til å gå inn i 34 baller.
Husk godt i hjertet av denne rytmen, begynte Wu Yu å trene igjen.
Fotkontroll av fotballen stormet til hindringer, disse hindringene i øynene for øyeblikket, alt ble til et desperat forsøk på å stoppe ham offensiv defensiv spiller.


"Ikke vil at noen skal stoppe mitt skudd! "Sett tanken om tankene, Wu Yu ved foten av den fortløpende defensive spilleren, på de 30 meter før han nådde døren, strakte hans høyre fot rett mot målet.
Stående foran målet har forvandlet seg til en høy hestslagsmålvakt, hvem er tysk landslagets nummer ett målvakt Oliver Kahn.
Da han så på det stygge ansiktet som et løve, nølte Wu Yu ikke, sparket og sikte mot det øverste høyre hjørnet av målet, sparket voldsomt.
"嘭!" Impromptu hørtes i ørene mine.
Wu Yu sparket en rask fotballkamp, ​​lasing mot målet, til tross for at Kahn var veldig vanskelig å kjempe, men fløytefotball som presisjonsmotil, hengende døde ender.
Ball inn i det! '
Wu Yu ser ut fotballsko kunstgress test til å høre fansen rundt Shanhatsu tsunami-lignende skål, de roper på en persons navn, det vil si: "Wu Yu! Wu Yu! Wu Yu!"
Hold høy høyre knyttneve for å feire nike mercurial grus denne vakre lang rekkevidde målet, Wu Yu re-sett med en annen fotball, begynte en annen runde med langdistanse trening.


Etter omtrent et dusin minutter senere kom den første lagassistent trener Franchi Waughter tidlig treningstrening.
Væsken han hadde drukket på Wus store restaurant i går kveld, verdens billigste fotballsko gjorde hodet fortsatt smertefullt. Nå gned han sine templer med begge hender og følte seg litt bedre. Han gikk mot treningsområdet.
Plutselig kom i treningsfeltet en vei "嘭! 嘭! 嘭!" Lyder krasjer.
"Merkelig, hva skjer?" Franki Vukatterun var veldig forvirret og fregnet og så på klokken, og det var fremdeles tidlig klokken sju-tretti om morgenen!
I henhold til normal situasjon bør lagmedlemmer til første lag komme til treningsplassen en etter hverandre klokka ca åtte for enkel oppvarmingstrening.
Så tidlig trening feltet er det stemmen til å spille fotball, det er definitivt et problem, hvilket barn vil innhente, så lenge løp trening det? !
Franch Warkatlen var full av tvil i hjertet nær treningsbanen, og snart så han en tynn ung figur på banen.
"Er det han?" Etter at han hadde sett den unge mannen, forsvant underverkene til Franch Verktrötz ansikt helt, og smilene han beundret ble erstattet av ham.
Wu Yu på banen igjen med en lang rekkevidde spark gjennom motstanderens mål, store svarte perler strømmer ned pannen hans sakte ned.
Wu Yu hånd er veldig fri til å tørke svetten, gikk raskt til nettet, fotball sparket alle tilbake mot.
Kureha se handling, Frankie Voca Troon smilende mumlet mantra :! "Den lille fyren ikke forvente eller være så vanskelig Kom lille fyren, så hvis du har vært i stand til å beholde den, jeg Ser frem til din fremtid!

Leave a Comment