Billig Fotballsko Nike Mercurial Superfly CR7 FG Grå Hvit Svart

Posted by admin 16. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Scout Eddie vndaele (Eddyvandaele) åpnet menighetsdøren, nike ag fotballsko overrasket over å se at Wu Yu er forsiktig å pakke, og denne oppdagelsen gjorde ham plutselig oversøisk.
Som speider er Eddie Van den Elles jobb å se kamper over hele landet, samle motstandernes intelligens og talentfulle spillere.
Siden tre dager siden fikk en liten Kwu Yu ble skadet, dypt kom inn på sykehuset, har han blitt bedt for den yngre Wu Yu.
"Å, lov Gud, Xiao Wu, la meg se, dette er bare et mirakel! Gud! Du ser bra ut!" Eddie Fan Daier rundt Wu Yu gikk opp og ned Etter nysgjerrige øyne brøt stor ut.
Etter å ha fullt opplevd innholdet i minnesfragmentene, anerkjente Wu Yu naturligvis syndeboksen for oss, det er også en venn og venn Eddie Van den Elle.
Været i Brussel er relativt stabilt i mai med en gjennomsnittlig maksimal temperatur på ca 22 grader Celsius og en minimumstemperatur på 14 grader Celsius.
Eddie Van den Elle, som skyndte seg til sykehuset, hadde en grå T-skjorte og to bronsearmer ble utsatt, iført en vasket og vasket gammel hvit jeans, hans gylden-gule Svært rotete hår, som en kylling (ji) nesten, på grunn av søvnmangel, øynene hans er fulle av blodpropper.
Til tross for hans slite ansiktsfarge, men for å se Kure sunn står foran Eddie Van den Elle, møter et glimrende smil.


"Addie, nike mercurial innesko hvordan kom du tilbake?" Wu Yu var litt ronaldo sko til barn overrasket over å spørre: "Ikke å si at du går til Liège City ... ..."
Eddie Fan Daieer vinket hånden, veldig forsiktig peket på Wu Yu-hodet spurte: "De små ting, jeg har allerede gjort, snakk om deg, Xiao Wu Yu, hvordan er det du? "
Wu Yu griner, trekker et veldig uskyldigt utseende og svarer: "Jeg er ikke slått ned foran Tom Petters forsiden, og da husker jeg ikke noe ..."
adidas sko rosa Xiao Wu, du kan bruke hastigheten av ham, Tom den gutten, ubehagelig fart, han kan bare ikke fange deg! "Eddie hørte veldig spent, sa at hendene fortsatt var holdt I kontrast.
Ved siden av Wu De Biao og Anna Oliveira så, kunne ikke hjelpe, men forsiktig lo.
Eddie er den som er slik, selv om dette året var førtien år gammel, men når diskusjonen fra fotballen, han fortsatt levende, full av sjokk (ji) situasjon, folk er like ung for en full tjue år nesten.
Livlig, munter, lidenskapelig, utgående Eddie leder alltid Wu Yu, og håper å hjelpe denne frykten for fysisk konfrontasjon av ungt talent.
Nå Kureha ikke før det tegnet feige, sjenert fyr, Gud gjennomspill system plass finpusset sine ferdigheter for Kureha full av selvtillit, glise avsløre noen hvite tenner, trygg smiler : "Takk Eddie, hvis jeg neste gang jeg slår Tom Pittles, vil jeg sprenge ham med fart og teknologi!"
Seeing Kureha synes å være noen forandringer før Eddie Van Damme Eller først nølte, så vinket neven i spenning, lo: "Vel er dette på, dere Kineserne har et ordtak som heter fra et sted og falt en! Slam, fra det stedet raskt komme opp? Xiao Wu Yu, tror jeg at med ditt talent og styrke, kan definitivt bli den viktigste styrken i ungdomsleiren, kom igjen!
"Nei, nei, Eddie, jeg kommer til å være hovedstyrken til Anderlechts første lag!" Wu Yu knyttne hennes knyttneve og annonserte med tillit og selvtillit.
Eddie er veldig overdrevet gråte, så smile og hvisket spurte: "Oh wow, dette idealet er veldig bra, men Xiao Wu Yu, målet nå må være den viktigste plasseringen av juniorlaget, jeg lytter til instruksjoner Hvordan liker du å holde et vennlig spill i ungdommen? Er du klar?! "
"Selvfølgelig ikke noe problem!" Wu Yu klappet på brystet, selvsikkert svar.
Mor Anna hørte det mildt hjertelig spurte: "Elsk, går du ikke hjem med oss ​​i kveld noen dager?"


Wu fotballsko grus barn Yu hadde ønsket å svare, men i øyeblikket hørte tankene mine plutselig stemmen til systemet: "bitt! Verten utløser et nytt oppdrag [som konkurrerer om en vennlig kamp]; krever at verten skal spille godt i morgendagens ungdomslagsvennlige og lede laget til seier! Oppgavegjennomføringssystem i samsvar med vertskapets ytelse, belønne en ag fotballsko viss energimengde, hvis verten ikke fullfører oppgaven, vil akseptere systemet med straff! '
'Straff? Hvilken straff? ! Wu Yu redd, feiende Wu Debiao et al, og fant at de ikke hadde noe unntak, selvfølgelig bare et system lyd, hørte de ikke.
Selv om Wu Yu hjerte full av tvil, men på overflaten fortsatt virket full av selvtillit, vinket sterke armer lo: "Mor, jeg ligger i senga (chuang) i tre dager, alle delene er nesten rustne Nå er det på tide å komme tilbake til treningsområdet, trene godt og i morgen er det et annet løp som venter på meg! "
Eddie Fan Daier er veldig enig med Wu Yus synspunkt, gjentatte ganger nikket i avtale: "Det stemmer, du bør gå til treningsområdet nå og gjøre litt god oppussingstrening."
Anna noen stoler ikke mildt på: "Vel, min kjære, du bør ta hensyn til treningsstedet, nike fotball ikke prøv å være modig, vær oppmerksom på kroppen."


"Mamma, jeg vil være oppmerksom." Selv om den nåværende blandede rasenes skjønnhet er veldig vakker, men roper på moren, kan Wu Yu sitt sinn fortsatt ikke hjelpe, men fremstå som min kinesiske mor.
Wu Yu kan bare hemmelighet savne i mitt hjerte: "Vet ikke mor og pappa de er bedre nå? ! '
"Brats, spille bra, og prøver å bli den første klubben i hoved, og andre ting travle jobber i butikken, tar jeg din mor til treningsfeltet for å se spillet ditt!" Wu Debiao forlenge slengte på Kureha skulder, øyne Full av omsorgsfarge.
Ved Wu Debiao dette slaget, våkner Wu Yu fra foreldrenes tanker, smilte og nikket: "Vel, vær trygg!"
Som medlem av Anderlecht-ungdomslaget bor Wu Yu i en treningsleilighet på hverdager og går tilbake til hennes hjem for hvile i helgene.
Wu Debiao og Anna har alltid vært litt bekymret Wu Wu, bare ledsaget Wu Yu, Eddie Fan Daier returnerte til Anderlecht Youth Training Camp base.
En rad på fire personer tok Eddie Van der Ellas bil kom til ungdomsakademiske leirdør, ble stoppet av vakt Paul.
Paul er 50 år gammel i år, Anderlechts lojale fans, alle sammen, barn og barnebarn er Anderlechts lojale fans, Take Anderlecht-billett, han Alt er et samlet kjøp av pakken, det sies at han har mange pakker hjemme samling, for ikke å nevne souveniren rundt Anderlecht, er nesten som et privat museum.


Paul, som elsker Anderlecht, er også ganske påpasselig i sin jobb som vakt. Hver dag ser han på spillerne som går inn og ut, og han sier hei.
Dette stoppet ikke Eddie Van Dahls bil, Paul fant Adidan sittende på bilen.
Paul smilte og sa: "Jeg sier hvem er det? Det var Eddie!"
"Onkel Paul, hei!" Wu Yu satt i ryggen, avslørte hodet, grinte, si hei måte.
Paul var sjokkert, øynene åpne og ropte: "Min Gud! Xiao Wu, du, du faktisk utladet? Det betyr at du har vondt?"
"Selvfølgelig sa legen at jeg kan bli utslettet!" Wu Yu svarte stolt.
Hvis Wu Hsiu, en tidligere karakter introvert, hadde få venner i ungdomsakademiet, er det klart at Eddie Fande Eller og Paul er en av hans få venner.
"Virkelig? Det er flott! Haha, jeg har en flaske vin i dag for å feire og feire!" Paulus hørte og lo.
Eddy spenning hilste raskt til side: "Vel, husk å gi meg en flaske whisky!"
"! No problem" Paul store hånd klappet henne bryst, var meget generøs svar, men etter ferdig, han himlet med øynene ut, kikket på Kureha en, smilende, sa: "Du er Kureha spillere Selv fin vin, onkel inviterer deg til å drikke juice om natten!


"Så takk, onkel Paul!" For å drikke, bryr Wu Yu bare ikke om.
Peker futsal fotballsko til siden sittende ved siden av Wu Debiao og Anna introduserte: "Onkel Paul, dette er min far og mor!"
Peket også på Paul, introdusert til Wu Debiao: "Dette er den mest modige og mest lojale og mest kjærlige Paul Onkel Paul av Anderlecht!"
Paul smilte og hilste på innendørs fotballsko nike Wu Debiao og Anna sa hei: "Hei, du kan ha en god sønn, Xiao Wu har jeg absolutt sett de mest talentfulle spillerne!"
Hvem liker ikke å bli rost, for ikke å nevne eller prise sin baby sønn, møter Wu Debao et glimrende smil: "Takk, min brats her for å gi deg problemer!
"Nei problemer, ingen problemer, Xiao Wu Yu er definitivt vår ungdomsleir flinkeste, mest hardt arbeidende barn," Paul lo og gliste å oppmuntre Wu Yu sa: "Jeg hørte syntes å ha spillet i morgen, Xiao Wu Yu, du Kom igjen! Så tidlig som hovedlaget, kan jeg se frem til å se deg i første lagspill!
"Jeg vil jobbe hardt, tror jeg denne dagen vil snart komme!" Wu Yu smilte, øynene hans faste svar.
«Vel, jeg tror på deg, husk å være en stor stjerne underskrift?» Paul pekte på retningen av treningsområdet, sa: "Fremtiden stor stjerne, som trener, gå inn!"
"Ok, farvel, Paul!" Wu Yu vinket på Paul.
Eddie gikk på akseleratoren, bilen raste raskt inn i ungdomsleiren og så ned i speilet, som stadig vinket, smilte Paul onkel, Wu Debiao og ronaldo sko Anna faset med et smil.


Etter parkeringsplassen hjalp Eddie Wu Yu bagasjen tilbake til sovesalen.
For øyeblikket er Anderlecht Youth Hostel sovesal, i tillegg til sjefen, alle spillere trent på banen.
Med Wu Debiao og Anna's hjelp, brøt Wu Yu raskt all bagasjen godt.
"Xiao Wu Yu, gå til treningsområdet!" Addie fra rommet ved siden av for å finne en fotball, kaste Wu Yu Road.
Etter den galne gudballsystemet trening, Wu Yu for sin egen styrke er veldig trygg, øyeblikket tok fotballen, nikket og svarte: "Vel, jeg går!
Noen få minutter senere gikk Wu Yu-hua til den brede fotballbanen med sin fotball i en hast. Her er det små spillere av forskjellige echelons som gjennomgår treningsarrangementer og gjennomfører ulike treninger.
Da Anderlecht ble 15 år gammel, gikk han inn i reserveholdet. Plutselig kom Wu Yu til å trekke oppmerksomheten til de unge spillerne som ble trent på banen.
"Se, hvem er her?" En liten spiller ropte høyt.
En skarpøyt spiller, med et blikk for å gjenkjenne folkene, utbrød: "Å, min Gud, det er Wu!"

Leave a Comment