Adidas lanserer en ny fargeversjon av Predator 19+ FG / AG fotballsko

Posted by admin 01. Aug 2020 0 Comment(s)

Den siste måneden av 2018 var fotballutstyrsmarkedet ganske flatt, og store produsenter hadde en stilltiende forståelse og samlet ikke energi. Inn i 2019 har de to gigantene i bransjen, NIKE og adidas, suksessivt lansert nye fargematchingsdrakter til fotballskoene sine. Da kom også PUMA med i kampen. De tradisjonelle topp tre tok ledelsen i første skudd i 2019. Blant dem, gjennom den nylig utgitte Archetic Pack, lanserte adidas den andre offisielle fargen for Predator 19+. Som en mindre endring av forrige generasjon Predator 18+, beholder den nye generasjonen Predator 19+ i utgangspunktet den forrige generasjons design, men justerte friksjonslisten litt på hælen. For øyeblikket er denne svart-røde versjonen av Adidas Predator 19+ FG / AG på PDS offisielle nettsted, med en veiledende utsalgspris på £ 230.

ArcheticPack vedtar "blackout" -temautformingen (den viktigste øvre fargen i X-serien er marineblå). Ulike serier er dekorert med svarte overdel i forskjellige lyse farger. Den samlede drakten er inspirert av den kalde natten før daggry i Antarktis. Det er ganske "duft av plommeblomster fra den bitende kulden." "Implikasjonen. Selv om adidas nylig har fokusert sin promotering på den nye Copa 19, har Predator-serien vært merkets håndtak i mange år, og den har allerede brakt sin egen trafikk, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for eksponering.

Når det gjelder konfigurasjon, er Predator 19+ overdel laget av Primeknit-stoff, som er lett og naturlig innpakket, for å sikre all komforten bærekomfort, og gir en behagelig passform mellom over- og foten. For å forhindre at det øvre stoffmaterialet sagger, bruker midtfoten også en Forgedknit-struktur, som effektivt kan støtte den øvre og låse føttene for å sikre bevegelsesstabilitet. Kontrollskinn laget av syntetisk materiale dekker stoffets øvre for å danne en friksjonslist, som er myk og seig, som effektivt forbedrer friksjonen når du berører ballen, forbedrer fotballkontrollen og hjelper spilleren til å fullføre det presise skuddet. Det er verdt å nevne at denne nye fargetilpassede vampfriksjonslisten foran er velsignet med rødt, med utseendet til den skarpe friksjonslisten, visuelt aggressiv, er den virkelig navnet på skoen.

Som en laceless fotballsko følger Predator 19+ Purecut Laceless-strukturen i ACE-serien. Den laceless designen gir brukerne et flatt og behagelig ballkontaktområde på baksiden av vristen. Sockfit-kragen integrert med tungen er optimalisert for ikke bare å gi en komfortabel og passform støtte for ankelen, men også enkel å ta på og ta av. Bruken av retten kan også forhindre at gummipartiklene kommer inn i skomagasinet. Konturen til hælen på sneakeren er basert på ergonomisk design, som er komfortabel, stabil og pålitelig.

De forrige BoostTM-innleggssålene i full størrelse beholdes, men sammenlignet med skum mellomsåle i full størrelse på løpeskoene på merkevaren, kan energien som frigjøres under pedalering føres tilbake til føttene så mye som mulig for å redusere energitapet under trening. Predator 19+ er utstyrt med Dempeprestasjonen som Boost-innersålen kan forbedre er relativt begrenset. I tillegg gjenspeiler den lette yttersålen fra Controlframe den forrige generasjonen, og forsterkningsbjelken på midten av forfoten strekker seg til hælen for å styrke sålens seighet. De polygonale piggene etter jevn prosessering tar hensyn til grepet og styringsfleksibiliteten. FG / AG-piggene er av moderat lengde, og det menneskelige gresset av middels kvalitet har ikke noe press i faktisk kamp.

På samme tid, for å imøtekomme forbrukere som har forskjellige behov for innpakning og bruk av fotballsko, lanserer denne nye fargeversjonen av Predator fremdeles skolisseversjonen av Predator 19.1 FG / AG. Generelt sett bruker profesjonelle spillere sjelden helt svarte fargede joggesko lansert av det avtalte merket i offisielle spill, så eksponeringsgraden for denne fargen i profesjonelle konkurranser kan være relativt begrenset. Men for fotballinteresserte som er glad i svarte sko, er denne fargetilpassede Predator 19+ verdt å vurdere.