Adidas Legg ACE 17.1 ANJA til Limited Collection

Posted by admin 20. Mar 2017 0 Comment(s)

Adidas har lagt til en ny støvel til kvinner Limited Collection med utgivelsen av ACE 17.1 ANJA. Oppkalt etter den første noensinne kvinners fotball boot, bærer ANJA på en tradisjon med en kvinnespesifikk passform og en kremet myk, pearl white k-skinn øvre for optimal komfort og kontroll. Det er også en del av den nye Shimmer Pack som har blitt omhyggelig konstruert for kvinnenes spillet.

Bygget med den Ace 17 mold, er boot designet med en innebygd tungen og en trekke tappen på hælen for å hjelpe skli foten i. De øvre funksjoner strategisk sømmer over k-skinn øvre for å legge til støtte og la materialet å strekke over tid. Under føttene en Total kontroll yttersåle med re-konstruert stud utforming er lagt spesielt for å gi ekstra stabilitet og trekkraft for kvinner. Til slutt, for å legge et klassisk preg, har adidas lagt en ikonisk blå lapp rett på toppen av tungen med en signatur tre-stripe logo og ANJA tekst.

Det er kun et begrenset antall denne utgivelsen tilgjengelig, så det er lite sannsynlig at de vil henge rundt for lenge, selv med sine eur 95 prislapp.

Leave a Comment