5 Beste Fotballsko 2018

Posted by admin 10. Aug 2018 0 Comment(s)


På dette tidlige stadiet har Premier League en forutsigbar luft til det, med Huddersfield på toppen, det samme som hvert år. Og hvis du finner din 10-åring umbrosa fra JD Sports gjør du ser treg og uhåndterlig - himmelen forby - vi har løsningen: de beste fotballsko å kjøpe i fotball hva verden liker å kalle '2017-18 '.
Vi har plukkingen av studs Enten du er en midtbanegeneral, skjorter Winger, 'Fox i boksen' spiss eller håndverks clogger tilbake på nettet. Vi har ikke noe for målmennene, men fordi de er alle 'sint'.


HVA ER DEN BESTE FOOTBALL BOOT?
Det er nesten umulig å svare på, på grunn av de endeløse varianter av spillestil og spilleforhold ute i kick-ball-o-land. Med henvisning til: allsidighet for ITS, ITS klassisk utseende, og veldig britisk favorisering av sløv og tradisjonelle kvaliteter enn ultramoderne, ultra-lett design, er vi delvis til Snarere Nike Tiempo Legend VI.

HVORDAN SHOPPES FOR FOOTIE BOOTS
Alternativene her spenner fra solid, mid-range støvler til villfly av fottøy tech fancy. Ikke glem å nøye velge mellom de ulike alternativene de fleste tilbyr, for eksempel varianter for hard og myk grunn.


1. NIKE TIEMPO LEGEND VII
Den klassiske designen får en Flyknit makeover
Som enhver god team, har folk som jobber med Nike Tiempo Legend utvalg Tilbrakte sommerferien med å forbedre, med overskriften sommer signeringen være Nike FlyKnit teknologi.


Lagt til rundt hælen og midten av foten, det gir større fleksibilitet og målrettet støtte, samtidig som støvelen opprettholder sin form.
Tiempo Legend 7 inneholder også en ny Nike Hyperstability plate, som er designet for flerveisbevegelser. Dette barberer 60 gram av støvelen, som er 22% lettere totalt. Et annet nytt tillegg er Fit-Mesh-teknologi i toboksen, som bidrar til å forhindre oppstart av premium kangaroo skinn fra overstretching.
Nike fotballdesigner Vianney de Montgolfier forklarer: "Fit-Mesh er vevd for å fungere som en kinesisk fingerfelle. Jo mer trykk du bruker, desto strengere holder det. Det er en flytende fôr festet til hevet bite-line av støvlene, ikke skinnet. Det hjelper med å holde foten din slik at huden ikke har den. "


2. ADIDAS NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY
Beste støvler for mer dyktige spillere
Er spillet ditt alt om ridning takler, eksplosive bursts av fart og de raske skiftene som forlater forsvarere i knuter? Da er dette støvelen for deg.
Inspirert av måten boksere tape Deres hender det gir beskyttelse og støtte, denne støvelen tilbyr en AgilityBandage, TorsionTapes utformet Utstyrt med en lås ned foten og har også en Dual Lock krage som støtter Når du foretar ankelen De raske svinger.
Adidas sier at den lette konstruksjonen er hjulpet av TorsionRibs som muliggjør lynrask push-off-støtte.
Det er også en helt ny Ocean Storm-farge i slående marinblå og turkis.


3. NIKE MERCURIAL SUPERFLY IN NEYMAR JR
Hvis du modellerer spillet ditt etter en bestemt spiller, er Neymar Jr, verdens nåværende dyreste, ikke et dårlig valg.
Nike har lansert en ny utgave av den personlige Mercurial Superfly boot, kledd i den brasilianske nasjonale farger (forsterket pulserende 'Blue Orbit' og 'Volt'), mens kartlegge hans personlige og karrierelandemerker i en visuell konstellasjon.
Forsiktig etset inn i boot design, vil du se datoen for hans første Brasil målet sitt OL-gull, fødselsdatoer på familiemedlemmer, prikkete kart over Barcelona og Brasil, samt fem stjerner for å hedre Brasils VM vinner. Bemerkelsesverdig er det fortsatt relativt subtilt for en moderne fotballstartdesign.
Naturligvis er de Mercurial Vapor støvler designet for spillere som er avhengige av fart, og leverer "eksplosiv trekkraft og en sikker passform", med presisjon Plassert såpeskum for å muliggjøre rask start og stopp.


4. PANTOFOLA D'ORO LAZZARINI
Ikke så bra på utseendet på ultramoderne footie støvler som Superfly V? Med denne håndlagde italienske lærstøvlen kan du grace San Siro og stutte catwalks av Milano etter kampen.
Historie leksjon: Støvelen er oppkalt etter selskapets grunnlegger Emidio Lazzarini med familien Legacy of skoproduksjon dateres tilbake til 1886. I løpet av årene skinn har blitt sported av legender som Cruyff Puskas, Klinsmann Mancini og mye elskede 'eksentriske' Paolo Di Canio.


5. ADIDAS X 17, Støvler for streikere. Etter å ha inkludert støvlene til Messi og Neymar, er det bare rettferdig at vi inkluderer det tredje medlemmet av Barcelonas MSN trifecta; Ol 'chompers seg selv, Luis Suarez. Den tidligere Liverpool mannen vil være sportslige Adidas Ocean Storm X17, som bruker en PureCut indre sokk system for å skjule blonder under et øvre lag. Adidas er ook Inkludert en Non Stop Grip finish som systemet bruker 3D-punkter for å hindre ballen fra pinlig å ha klippet av foten i våte forhold. Det er også en Sprintframe-teknologi om bord, noe som gjør det mulig å raskt endre retninger for smidige spillere.

Leave a Comment